Προς το περιεχόμενο

Windows 7 64bit και NET Framework

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου πήρα ήδη ένα Sony Vaio Win7 64bit το οποίο είναι οκ. Είδα ότι στην αφαίρεση προγραμμάτων είχε πολλά αρχεία ΝΕΤ Framework 4.0 σε ξένες γλώσσες και ήθελα να τα απεγκαταστήσω με ασφάλεια. Μπορώ να το κάνω διατηρώντας μόνο τα ελληνικά και πως?

Δημοσ.

Φίλοι μου πήρα ήδη ένα Sony Vaio Win7 64bit το οποίο είναι οκ. Είδα ότι στην αφαίρεση προγραμμάτων είχε πολλά αρχεία ΝΕΤ Framework 4.0 σε ξένες γλώσσες και ήθελα να τα απεγκαταστήσω με ασφάλεια. Μπορώ να το κάνω διατηρώντας μόνο τα ελληνικά και πως?

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot (από το programs & features) για να δούμε πως και τί είναι εγκατεστημένο?

Δημοσ.

MHN τα απεγκαταστησεις. Το ειχα κανει κι εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το λαπτοπ και μου δημιουργησε κουλα και χαζα προβληματα.

Πολλες εγκαταστασεις δεν τις ολοκληρωνε ή δεν τις ξεκιναγε καν. Ενω οταν το κατεβασα απο την Microsoft για να το ξαναβαλω τα εκανε χειροτερα.

Δεν σε ενοχλει και καλο θα ηταν να μην το ενοχλησεις κι εσυ!

:P

Δημοσ.

Τουλάχιστον αφαιρούνται μερικά πακέτα γλωσσών που δεν χρειάζονται και απορώ πως έχει γεμίσει σκουπίδια. Απο εκει και πέρα θα δω αν δουλεύει σωστά το ελληνικο πακέτο, αλλα μπορω να το διαπιστώσω απο κάπου αλλου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...