Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να αποκλείσεις τον εαυτό σου μόνο από τα παιχνίδια καζίνο και όχι από όλο το site; Να μπορείς να στοιχηματίσεις στα αθλήματα, αλλά να μην έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις χρήματα στα παιχνίδια του καζίνο. Γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Αυτό να το ρωτήσεις στην bet365 αν μπορεί να στα αποκλείσει μπορεί να υπάρχει και πρόγραμμα.από οτι βλέπω δεν μπορείς να μείνεις μακριά από την ρουλέτα :-D

Δημοσ.

Γίνεται να αποκλείσεις τον εαυτό σου μόνο από τα παιχνίδια καζίνο και όχι από όλο το site; Να μπορείς να στοιχηματίσεις στα αθλήματα, αλλά να μην έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις χρήματα στα παιχνίδια του καζίνο. Γίνεται αυτό;

Καλησπερα.

Μπορεις να αποκλιστεις απο οποιο κοματι θελεις.

Απλα στελνεις ενα MAIL.

Βεβαια εχει και αλλα καζινο (.. οχι λιγα) οποτε ξερω.. την εχω παθει και εγω.. χαρα που πηρα καμια 300αρια απο κανα στοιχημα καλο κ μετα τα μισα χαμενα στο στοιχημα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μπορεις να αποκλιστεις απο οποιο κοματι θελεις.

Απλα στελνεις ενα MAIL.

Βεβαια εχει και αλλα καζινο (.. οχι λιγα) οποτε ξερω.. την εχω παθει και εγω.. χαρα που πηρα καμια 300αρια απο κανα στοιχημα καλο κ μετα τα μισα χαμενα στο στοιχημα.

Άσε φίλε μια από τα ίδια εδώ , κέρδισα αρκετές φορές και όπως τα πήρα έτσι τα έχασα με το παραπάνω κίολας, έχω χάσει τοοο χρήμα γι'αυτό τα έκοψα μαχαίρι τα online στοιχήματα, καζίνο κτλ. είναι αρρώστια , αμα κολλήσεις δύσκολα ξεκολλάς μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...