drbill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλημέρα Θέλοντας να ασχοληθώ με την C++ εχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο στο youtube.com και αφού διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια γλωσσά που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί , βρήκα αυτά τα δυο βιβλία : Η γλώσσα C++ σε βάθος , Προγραμματισμός με τη C++ για αρχή με ποιο θα ήταν καλυτέρα να ξεκινήσω ? ευχαριστώ
Re4cTiV3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εγώ προτείνω "C++ προγραμματισμός" Συγγραφέας: Deitel, Paul J. Εκδότης: Γκιούρδας Μ. αλλά κάτσε να σου πουν και οι άλλοι...
migf1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς σοβαρά και μακροχρόνια, θα σου πρότεινα να στραφείς σε Αγγλικά βιβλία... καλώς ή κακώς αποτελούν μονόδρομο. Αν είσαι τελείως αρχάριος, ρίξε μια ματιά στο C++ Primer Plus, 6th edition του Prata. Αν έχεις ήδη επαφή με προγραμματισμό, τότε δες και το C++ Primer, 5th edition του Lippman... το οποίο μπορείς να το προ-παραγγείλεις, γιατί δεν έχει βγει ακόμα. Ο λόγος που σου προτείνω τις συγκεκριμένες εκδόσεις αυτών των βιβλίων είναι επειδή καλύπτουν και την τελευταία αναθεώρηση της γλώσσας, την C++11.
ggeo1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, σίγουρα καλύτερο είναι ξενόγλωσσα βιβλία αλλά εφόσον θέλεις κάτι σε ελληνικά , πιστεύω ότι καλύτερο θα είναι το Η γλώσσα C++ σε βάθος. (έχω διαβάσει το Η γλώσσα C σε βάθος και ήταν αρκετά καλό και με πολλές ασκήσεις ,κάτι πολύ πολύ σημαντικό.) Το Προγραμματισμός με τη C++ ,θα σε δυσκολέψει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα