c-max Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλημερα, Εχω ενα συστημα με dual core 8300, asus p5q ,ati 5850, 4 giga μνημη και ssd δισκο. Επειδη θελω ενα υπολογιστη για το παιδι μου, βρισκομαι στο εξης διλημα. Να Κανω μια μικρη αναβαθμιση στο παραπανω συστημα η να φτιαξω ενα εξαρχης για το παιδι; Γενικα οι απαιτησεις του παιδιου ειναι μικρες ( και αυτο μικρο ειναι 10 ετων) δεν παιζει παιχνιδια, κυριως λιγο ιντερνετ και να αρχισει να εξεικιωνετε. Το δικο μου γενικα με καλυπτει στις δικες μου αναγκες, και ο λογος που σκεφτομαι να αναβαθμισω ειναι για το sata 3 λογο του ssd που εχω, ε και λιγο γρηγοροτεος να γινει κακο δεν κανει Λοιπον για προτεινετε τι να κανω, και ποσο θα κερδισω % σε αποδοση με αυτο που προτεινετε. Τωρα το μπατζετ ειναι χαμηλο κανα 300αρι περιπου. Ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Να μεινεις ως εχεις! Το συστημα σου ειναι υπεραρκετο! Αναβαθμιση μονο και μονο για το sata3 δεν αξιζει! Ετσι και αλλιως δεν θα δεις διαφορες στην καθημερινη χρηση. Ασε που δεν ειναι και εποχες για περιτα εξοδα!
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγώ σου προτείνω να κρατήσεις τα money και να φτιάξεις αργότερα ένα καλύτερο pc.. δεν αξίζει να του κάνεις άλλες αλλαγές..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ή να παρεις μια καρτα pci για sata3 Μπορεί και να είναι χειρότερα με τον ξεχωριστό controller sata3 από τον native sata2. Toυλάχιστον αυτό παρατηρείται πολύ συχνά. Συμφωνώ με stm.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ή να παρεις μια καρτα pci για sata3 απο την οποία θα μπορει ή δεν θα μπορει να μπουτάρει όμως? Και θα πιανει ταχυτητες sata 3 ή όχι?
c-max Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ωραια, αλλα για το παιδι τι συστημα να φτιαξω; Καποιο με AMD A6 X4 3650; Αληθεια ειναι καλυτερος απο αυτον που εχω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Άνοιξε ένα νέο θέμα στις αναβαθμίσεις αν θέλεις συμπληρώνοντας τη φόρμα.
c-max Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω κατι ακομη, ο συνδυασμος ο παραπανω που εχω, σε συγκριση με τον AMD A8 X4 3850 χωρις εξτρα καρτα γραφικων τι λεει; Ποιος υπερεχει;
ninos30 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Υπερέχει σε τι? πx. στα games λόγω κάρτας γραφικών είναι καλύτερος ο παλιός σου. Στο encoding λόγω τετραπήρυνου ο Α8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα