Προς το περιεχόμενο

Αγορά φωτογραφικής μηχανής


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται,

θέλει ένας φίλος να αγοράσει φωτογραφική μηχανή και επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το θέμα, θα ήθελα προτάσεις για μια value for money φωτογραφική μηχανή γύρω στα 100-120€.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμμ......πως να καταλαβεις το καλαμπουρι?δεν ξερεις απο σπαρτικια,οτι ξερεις,το ξερεις μεσα απο το νετ....την μηχανη δεν την ειδα,την ειχα για κανα χρονο...το οτι σπερνει που το ειδες?εχεις δει δειγματα απο αλλες και τα συγκρινες ανα πιχελ?και την εβγαλες πολυ καλυτερη?πανε σε οφθαλμολογο...........αλλά ειδες οτι γραφει κανον αρα ειναι τελεια.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ψηφιακή στα χρήματα αυτά, έχω καλή γνώμη γενικά για τις Olympus, τι προτείνετε; Canon άκυρο απ'ότι κατάλαβα, προς αυτή εδώ εγώ είμαι θετικά προδιατεθειμένος όμως:

Olympus VR320

Γενικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το βίντεο, θα ήθελα τις καλύτερες δυνατές φωτό, αξίζει λέτε;

Αυτά που πρέπει να ισχύουν είναι: να μην ξεπερνάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα 120 ευρώ αφού κι αυτά με το ζόρι τα μαζεύω, και να έχει μπαταρίες λιθίου δικές της με φορτιστή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Πολύ μου αρέσει και αυτή και με πολύ καλύτερη τιμή από την VR320, δεν καταλαβαίνω πού πραγματικά χάνει ώστε να δικαιολογεί τέτοια διαφορά τιμής. Στο φακό λογικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θα προτείνω μηχανή, γιατί θα μας την πούνε πάλι, αλλά εκείνο το "canon άκυρο" greek_tornado, δε μπορώ να καταλάβω από που το συμπέρανες. Οι canon είναι πολύ καλές μηχανές.

 

Άνοιξε το skroutz, βρες 2-3 μηχανές που σ αρέσουν και διάβασε reviews (παραπάνω από ένα), κρίνε ποια είναι η καλύτερη και τσίμπα την.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα την άποψη του LOULATRANS που την είχε όπως λέει και απογοητεύτηκε. Γνώμες κατόχων και μάλιστα αρνητικές (γιατί δυσκολότερα είσαι αντικειμενικός όταν έχεις κάνει μια αγορά) τις μετράω πάρα πολύ. Αυτές που μ'αρέσουν είναι οι Olympus γιατί έχω εμπειρία από παλιές σειρές μju όπως τις έλεγαν που ήταν πολύ καλές και ευελπιστώ απλά να συνεχίζουν την παράδοση και στα καινούρια VR μοντέλα, έστω κι αν είναι φθηνότερες.

Αλλά πραγματικά αν έχεις γνώση επί του θέματος θα σε παρακαλούσα να προτείνεις και να μη λες "θα μας την πούνε". Ποιος θα σου την πει; Το όλο point του topic αυτού είναι οι προτάσεις για μηχανές, αν δεν γράφουμε δηλαδή εδώ πού θα γράφουμε; Πώς θα μάθω εγώ δηλαδή αν αξίζει κάποια ή όχι; Αν έχει κάποιο περίεργο πχ κουσούρι που μόνο αφού την αγοράσεις το ανακαλύπτεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειπα οτι οι κανον ειναι χαλια...μια απλη φωτογραφικη ειναι.δεν ζπερνει... γραφω οτι πουλαει ονομα,οχι ποιοτητα,σε αυτην την κατηγορια τιμης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τελειώσει το θέμα με την ixus. Δεν είμαι κανένας fan της canon, μία είχα στη ζωή μου, ανάμεσα σε άλλες 15 compact που έχουν περάσει απ τα χέρια μου, παρόλα αυτά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

 

Τη συγκεκριμένη δε την είχα ποτέ, διάβασα 6-7 review από επαγγελματίες του είδους & άλλα τόσα από αγοραστές. Το χειρότερο που βρήκα ήταν μέτριο. Τέλος την πρότεινα γιατί η τιμή του Σαραφίδη είναι πάρα πολύ καλή, η μηχανή στο άμαζον πωλείται από 120 λίρες και πάνω και στα σκρουτζομάγαζα κοντά στα 180€.

 

Νομίζω αυτά την κάνουν μια πάρα πολύ καλή επιλογή και χέστηκα για το όνομα που γράφει πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον και οργανωμένο site. Κατηγοριοποιεί τις φωτογραφικές με μάρκα και βαθμολογία, λέει ξεκάθαρα εντυπώσεις και σχόλια, και γενικά με βοήθησε πολύ να ανακαλύψω διαμαντάκια που δε θα έβρισκα μόνος όπως αυτή εδώ.

Στα σκρουτζομάγαζα με 101 ευρώ τη βρίσκω και προφανώς κατέληξα ήδη στην αγορά! Το μόνο που μένει να αποφασίσω είναι το χρώμα!^_^

 

Της δίνουν 4.5 στα 5, και το πιο μαμάτο είναι στο κάθε review που δίνουν και ανταγωνιστικά μοντέλα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία:whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...