Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ με 200-250 ευρώ να πάρω αξιόπιστη μητρική,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών για gaming;Δεν θέλω ULTIMATE gaming απλά θέλω να τρέχω παιχνίδια όπως το Lineage 2 και το League Of Legends χωρίς αρκετά κωλύματα σε όχι απαραίτητα υψηλή ανάλυση

Δημοσ.

Καρφί για Liano σε βλέπω:

Liano A8-3870k

Asrock A75 Pro4

Μια χαρά θα είναι για αυτό που το θέλεις. Αργότερα χώνεις και μια extra VGA αν δεν σε καλύψει η ενσωματωμένη (που θα σε καλύψει). Το budget μπορεί να πέσει κι άλλο, αφού έβαλα τον καλύτερο επεξεργαστή και μια πάνω του Μ.Ο. motherboard. πχ A8 3850 (με λιγότερες OC δυνατότητες)

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ αδερφέ...αλλά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα γιατί το PC είναι λίγο παλιό...όταν βρω χρόνο θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το PC...επίσης επειδή είμαι noob από hardware μην με κράξετε αν πετάω μ......ς

Δημοσ.

ιου!!! Πες μου οτι αυτο το pc δεν ειναι ο κυριος υπολογιστης σου;;;;;;; :cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δύστυχος φίλε αλλά μπορώ να πω με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο παίζω τα παιχνιδάκια αν και με λίγα κωλύματα ;p

λοιπόν; τι μου προτείνετε; δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο για μεταχειρισμένα αντικείμενα η και PC

Δημοσ.

Ούτε οι μνήμες σου κάνουν (DDR2). Οπότε αν προσθέσεις κι άλλα 4 GB (~25 ευρώ) στα παραπάνω που σου είπα, έχεις ένα σχεδόν καινούριο PC με ~200 ευρώ. Και η ενσωματωμένη 6550 του Liano είναι έτη φωτός μπροστά από αυτήν που έχεις ήδη

Κρατάς μόνο κουτί-τροφοδοτικό-δίσκο-DVD. Αν τώρα ξοδέψεις όλο το το budget σου και βάλεις κάνα 60αρι SSD μόνο για λειτουργικό, θα κάνεις μια χαρά συστηματάκι.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σίγουρα δεν θα θέλει αλλαγή; θα τα σηκώνει;

To τροφοδοτικό δεν φαίνεται στις εικόνες. Πρέπει να ανοίξεις κουτί και να δεις. Αλλά δεν είναι τίποτα ενεργοβόρο από αυτά που σου έβαλα.

Υ.Γ.

Απάντησα και στο Pm σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...