Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Φίλε Amatsu-Mikaboshi ποιά οθόνη είπες ότι έχεις; Δεν είπα σκοπέυω να αγοράσω το χειμώνα οπότε δεν θελω περιορισμούς. Οχι αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη και τον συμφέρει να παρει βαση του budget του εεε?... Δεν θα το ευχαριστηθει το ιδιο εεε?? η μηπως δεν θα του είνα αρκετος για την χρήση που τον θελει εεεε?... Μαλιστα .. Θέλεις να μου προτείνεις κάτι;
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Συμφωνω και με τις δύο προτάσεις που έγιναν απο val και βροντόσαυρο...
Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μάλιστα... Δηλαδή οι περισσότεροι ψηφίζεται amd. Τελικά πρέπει να το σκεφτώ κι άλλο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μάλιστα... Δηλαδή οι περισσότεροι ψηφίζεται amd. Τελικά πρέπει να το σκεφτώ κι άλλο. Όχι ακριβώς. Τουλάχιστον εγώ ψηφίζω amd με την προϋπόθεση όμως ότι δεν ανεβάζεις το μπάτζετ. Αν μπορείς να πας και σε i5 και σε 7850, τότε καλώς. Αν όχι, είναι λάθος να κόψεις από την κάρτα γραφικών προς χάριν του επεξεργαστή λαμβάνοντας υπόψιν τη δεδομένη χρήση.
Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Όχι ακριβώς. Τουλάχιστον εγώ ψηφίζω amd με την προϋπόθεση όμως ότι δεν ανεβάζεις το μπάτζετ. Αν μπορείς να πας και σε i5 και σε 7850, τότε καλώς. Αν όχι, είναι λάθος να κόψεις από την κάρτα γραφικών προς χάριν του επεξεργαστή λαμβάνοντας υπόψιν τη δεδομένη χρήση. Δυστυχώς το μπατζετ είναι περιορισμένο...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Άρα πας σε amd επεξεργαστή και 7850. Οτιδήποτε άλλο θα χαρακτηρίζεται από ανισσοροπία με κριτήριο τη χρήση και το μπάτζετ κατά τη γνώμη μου.
Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Άρα πας σε amd επεξεργαστή και 7850. Οτιδήποτε άλλο θα χαρακτηρίζεται από ανισσοροπία με κριτήριο τη χρήση και το μπάτζετ κατά τη γνώμη μου. Μάλιστα.. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αξίζουν .. αλλά και με μια αναβολή κερδισμένος θα βγεις αφού όλο και πιο φτηνοί γίνονται.. Το βασικό είναι να έχεις αυτό που ονειρεύτηκες κ θέλεις. Οχι αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη και τον συμφέρει να παρει βαση του budget του εεε?...Δεν θα το ευχαριστηθει το ιδιο εεε?? η μηπως δεν θα του είνα αρκετος για την χρήση που τον θελει εεεε?...Μαλιστα .. Αφού ξέρεις ότι αυτή είναι κ η βασική μας διαφωνία τι ρωτάς ?? @ Amatsu-Mikaboshi φιλε μου όταν αγοράζουμε κάτι το αγοράζουμε για να χαρούμε,αν είσαι το ίδιο χαρούμενος με την εναλλακτική των παιδιών συμφωνώ κ εγώ,αν είναι να είσαι λιγότερο χαρούμενος πάλεψε να ανεβάσεις το ποσόν.. είσαι σε ένα μεταίχμιο που 50 - 70 -100 ευρώ κάνουν μεγάλη διαφορά.. Ότι κ ν'αποφασισεις να το χαρείς..
Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Η αλήθεια είναι οτι θα προτειμούσα να κρατήσω το σύστημα μου και για αυτό ήθελα να ρωτήσω για το αν θα γινόταν να χρησιμοποιήσω 2 κάρτες γραφικών στα 130 ευρώ η μια ας πούμε ώστε να παρω την μια τώρα και την άλλη οταν θα μαζέψω χρήματα. Εκτώς και αν δεν αξίζει οπότε θα στερηθώ τα παιχνίδια για λίγο καιρό μέχρι να μαζέψω για μεγάλη καρτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ωραία, κράτα το σύστημα σου πάρε μια 6850 που είναι αξιοπρεπείς αλλά δεν θα σε καλύψει στα δύσκολα κ αργότερα την πουλάς κ παίρνεις αυτή που θέλεις.. Οι 2 κάρτες γραφικών αξίζουν περισσότερο κ αποδίδουν λιγότερο.
Amatsu-Mikaboshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ωραία, κράτα το σύστημα σου πάρε μια 6850 που είναι αξιοπρεπείς αλλά δεν θα σε καλύψει στα δύσκολα κ αργότερα την πουλάς κ παίρνεις αυτή που θέλεις.. Οι 2 κάρτες γραφικών αξίζουν περισσότερο κ αποδίδουν λιγότερο. Οκ φίλε. Ευχαριστώ!
thanospr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ωραία, κράτα το σύστημα σου πάρε μια 6850 που είναι αξιοπρεπείς αλλά δεν θα σε καλύψει στα δύσκολα κ αργότερα την πουλάς κ παίρνεις αυτή που θέλεις.. Οι 2 κάρτες γραφικών αξίζουν περισσότερο κ αποδίδουν λιγότερο. Και θελουν και περισσοτερα Watts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα