Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις. Δεν θα μετανιώσεις ποτέ για ένα καλό τροφοδοτικό.

Τώρα αν μπορείς να πάρεις και αυτό:Thernaltake Toughpower XT-775M, πίστεψέ με θα το χαρείς παραπάνω που είναι και Modular.

Review

Edit

Στα ίδια χρήματα με το TX αλλά modular OCZ ZT 650(56A στην +12V). Review. 5 χρόνια εγγύηση έχουν και τα 3. Πάρτο άφοβα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο λογισμικο θα βαλω τα windows 7 αλλα δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη...Home Premium-Professional-Ultimate κ 32bit ή 64bit??ποια ειναι η αποψη σας..???

Επεξ/σία από alexander1611
Δημοσ.

Οπως σας ειχα πει θα σας ενημερωσω μολις τα αγορασω κ τα βαλω στον υπολογιστη...τελικα αλλαξα την καρτα γραφικων κ το τροφοδοτικο...εβαλα κ τα windows 7 ultimate 64-bit!

καρτα γραφικων:SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5

τροφοδοτικο:Enthusiast Series™ TX850 — 80 PLUS® Certified Power Supply(ειδες που σε ακουσα ninos30? :P)

θελω τις γνωμες σας...παντως ειναι λες κ εχω αλλο μηχανημα!!η mb θελει αλλαγη αμεσα??η cpu σε καλα επιπεδα δεν ειναι για να την αλλαξω κ αυτη???σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Αγόρασες ένα κορυφαίο τροφοδοτικό που θα σε καλύπτει για πάρα πολλά χρόνια ... Επίσης η κάρτα γραφικών που πήρες είναι πολύ καλή. Ο επεξεργαστής που έχεις είναι από τους πολύ καλούς core 2 duo στο 775, αν μάλιστα είναι ΕΟ, η "ψυχρή" έκδοση, ακόμα καλύτερα ...

Η βασική διαφορά μεταξύ w7-32 και w7-64 είναι ότι με τα 32άρια ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 3,2 Gb ram ενώ με τα 64άρια ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο.

Η δική σου μητρική νομίζω έχει δύο θέσεις για μνήμες και άρα το όφελός σου είναι σχετικά περιορισμένο. Αν θες να μείνεις στο 775 Θα μπορούσες να δώσεις τη μητρική σου 30-40 ευρώ και να βρεις με 60-70 ευρώ μια μεταχειρισμένη P5Q σε καλή κατάσταση οπότε θα μπορούσες να προσθέσεις και άλλα τέσσερα Gb ram και να απογειωθείς ...

Με μια τέτοια μητρική θα μπορούσες να ανεβάσεις (υπερχρονίσεις) εύκολα και τον επεξεργαστή σου ...

Βέβαια θα μπορούσες να δώσεις πακετάκι μητρική-επεξεργαστή-ram και να αλλάξεις από 775 σε κάτι νεότερο (1366-1155).

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή ... :lol:

φιλικά

Νίκος

Δημοσ.

χαχα ναι...δουλεια βρισκεις να κανεις συνεχεια με τα pc...θα σε ακολουθησω στην μητρικη...θα την αλλαξω σε λιγο καιρο ομως...το επομενο που εχω στο νου μου να παρω τωρα ειναι μια οθονη γιατι αυτη που εχω φτανει αναλυση μεχρι 1280Χ1024...θα κοιταξω καμια μεχρι 140-150 ευρω...αυτο για την motherboard παντως θα το ακολουθησω σιγουρα...σε ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Γιατί πήρες το 850αρι ρε τρελέ? Και με το 650 μια χαρά θα ήσουν ;) Τεσπά, μια χαρά έκανες και δεν θα το μετανιώσεις.

Και η καρτούλα πολύ τίμια ακόμα και σήμερα. Για τα 1280 δεν το συζητάω όλα full θα τα παίζεις. Εγώ έχω 2 τέτοιες σε CF και μαμάνε :devil:

Καλορίζικα.

Σωστά το σκέφτεσαι για την οθόνη. Αυτή πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου. Ανέβα όμως κανα 20αρικο και πάνε στην u2312 (την βρίσκεις και στα ~170 ανά περιόδους) ή την LG IPS231P. Μην τυχόν και κάνεις λάθος και δεν πάρεις IPS μοντέλο...

Δημοσ.

ε ειπα θα τα σκασω που θα τα σκασω!! :P ... η οθονη επιβαλλεται πιστευω..ολοι το ιδιο μου λενε να ειναι IPS μοντελο...οποτε θα ακολουθησω την αποψη σας!!αργοτερα θα βαλω κ μια καλη motherboard σαν κ αυτη που ειπε ο φιλος πιο πανω...θα χωσω κ αλλα 4 gb RAM κ θα ηρεμησω για ενα σεβαστο διαστημα μετα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...