gregstamellos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα! εχω προβλημα με το lan/wlan!δεν συνδεεται στο internet ουτε με το καλωδιο ουτε με wifi! το modem δουλευει κανονικα ! μπηκα στο boot στο build in στο lan/wlan switching και ηταν disable ,το εκανα enable παλι τα ιδια! ειναι windows vista to pc αν παιζει ρολο! καμια ιδεα?? ευχαριστω εκ των προτερων!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τα μοντεμακια εχουν καπου ενα κουμπι που τα φέρνει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
gregstamellos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ευχαριστουμε για την απαντηση! αλλα δοκιμασαμε και σε αλλο router και μας εκανε παλι τα ιδια! οποτε μαλλον το wifi του pc θα φταιει!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα! εχω προβλημα με το lan/wlan!δεν συνδεεται στο internet ουτε με το καλωδιο ουτε με wifi! το modem δουλευει κανονικα ! μπηκα στο boot στο build in στο lan/wlan switching και ηταν disable ,το εκανα enable παλι τα ιδια! ειναι windows vista to pc αν παιζει ρολο! καμια ιδεα?? ευχαριστω εκ των προτερων! ευχαριστουμε για την απαντηση! αλλα δοκιμασαμε και σε αλλο router και μας εκανε παλι τα ιδια! οποτε μαλλον το wifi του pc θα φταιει! ...και το καλώδιο?
gregstamellos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ναι ουτε με το καλωδιο λειτουργει! τι λες να φταιει! ν κανουμε κανενα format?
hijack3rr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι ουτε με το καλωδιο λειτουργει! τι λες να φταιει! ν κανουμε κανενα format? Πριν κάνεις οτιδήποτε για τσέκαρε μια και τις ιδιότητες του LAN. 1) Κάνεις δεξί click στην Τοπική Σύνδεση Δυκτίου (Local Area Connection) και μετά κάνε κλικ στις Ιδιότητες {Properties} 2) Από το πινακάκι με τις ιδιότητες κάνεις απλό κλικ στο Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) και ύστερα κάνεις κλικ στo Properties. 3) Ύστερα θα κοιτάξεις να είναι έτσι ακριβώς οι ιδιότητες του (TCP/IPv4) δλδ να πάιρνει IP αυτόματα , σβήσε οποιόδηποτε νούμερο, εαν υπάρχει και πάτα ΟΚ. Αν οι παραπάνω ρυθμίσεις είναι ΟΚ και παρόλα αυτά έχεις πρόβλημα , κάνε απεγκατάσταση οποιοδήποτε anti-virus-firewall λογισμικό από τον υπολογιστή σου και δοκίμασε να συνδεθείς πάλι. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2012 από hijack3rr
gregstamellos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ευχαριστω πολυ!θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω!
hijack3rr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ευχαριστω πολυ!θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω! ΟΚ, και επίσης αν θες κάνε έναν έλεγχο και στα drivers σου.
gregstamellos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Φιλε το εψαξα αλλα τιποτα! στις συνδεσεις δικτυου δεν μου βγαζει καμια συνδεση!
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Φιλε το εψαξα αλλα τιποτα! στις συνδεσεις δικτυου δεν μου βγαζει καμια συνδεση! 1. κανε επαναφορά του ρουτερ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις 2. συνδέσου το με το καλώδιο πρώτα 3. Βρες ενα άλλο λαπτοπ και δες πως συμπεριφέρεται Μετά απο αυτα θα μπορείς να βγάλεις ενα σωστό συμπέρασμα
gregstamellos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εφερε ενας φιλος μου ενα λαπτοπ και συνδεθηκε κανονικα! οποτε μαλλον το lan/wlan του pc εχει προβλημα ! το ιντερνετ ειναι κομπλε...κανενα φορματ θα δωσει λυση?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εφερε ενας φιλος μου ενα λαπτοπ και συνδεθηκε κανονικα! οποτε μαλλον το lan/wlan του pc εχει προβλημα ! το ιντερνετ ειναι κομπλε...κανενα φορματ θα δωσει λυση? Τι φορματ? δεν λύνονται ετσι τα προβλήματα.
hijack3rr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εφερε ενας φιλος μου ενα λαπτοπ και συνδεθηκε κανονικα! οποτε μαλλον το lan/wlan του pc εχει προβλημα ! το ιντερνετ ειναι κομπλε...κανενα φορματ θα δωσει λυση? Για να συνδέθηκε ο φίλος σου κανονικά , αυτό συμαίνει ότι το Router σου και οι ρυθμίσεις του είναι ΟΚ. Άρα το πρόβλημα ωφείλεται στο laptop σου και κάτι μου λέει ότι έχει να κάνει με την κάρτα δικτύου ή τα drivers σου. Τσέκαρε τα εξής: 1) Έλενξε αν ο προσαρμογέας δικτύου είναι ενεργοποιηένος, στα λάπτοπ υπάρχει ένα πλήκτρο που ενεργοποιεί & απενεργοποιεί τον ασύρματο προσαρμογέα. - (κάρτα δικτύου σου.) 2) Αν είναι ενεργοποιημένος ο προσαρμογές και παρόλα αυτά στις συνδέσεις δικτύου δεν σου δείχνει καμία σύνδεση , έλενξε αν έχεις εγκατεστημένους τους LAN/WLAN drivers για την κάρτα δικτύου σου. Αν δεν είναι τα παραπάνω τότε στην χειρότερη μπορεί να φταίει ο προσαρμογέας {κάρτα δικτύου σου} και να θέλει αλλαγή. Για κάνε το εξής: και πες μου αν σου δείχνει τον προσαρμογέα σου στην διαχείρηση συσκευών. 1) Άνοιξε την διαχείρηση συσκευών και πάνε στον προσαρμογέα δικτύου και πες μου τι σου λέει {αν σου λέει δλδ) πχ εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα