jokerakias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 πάντως ελληνικό ψήνω άνετα..... τώρα στο θέμα μας πρίν απο λίγο είχα 100σταρια σε gpu,motherboard,cpu τώρα τί κάνουμε;υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; ή πάω σε τεχνικό μιας και απο εσωτερικά laptop δεν τα πολυ κατέχω....
nikos903 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγώ θα έλεγα να το ανοίξεις, αυτό το λάπτοπ είναι εύκολο στο καθάρισμα. Για πιο πέρα μετά άμα έχει θέμα καμια κάρτα βλέπουμε.... Το βάζεις ανάποδα το λάπτοπ και θα δεις ένα καπάκι που πιάνει τον μισό πάτο. Του βγάζεις τις βίδες και το ανοίγεις, απο κάτω είναι ο ανεμιστήρας και οι ψήκτρες, σε πρώτη φάση όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να βγάλεις τον ανεμιστήρα και να μαζέψεις την κουβέρτα (όταν βγάλεις τον ανεμιστήρα θα καταλάβεις), μετά καθάρισμα καλά απο τις σκόνες και ανοίγεις να δεις θερμοκρασίες, άμα ζεσταίνεται ακόμα πρέπει να βάλεις θερμοαγώγιμη πάστα στην ψήκτρα εκεί που πατάει στα τσιπάκια. Service manual: Link
jokerakias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Λοιπόν επανέρχομαι...Έκανα το laptop φύλο και φτερό....γιατί???γιατι μου έβγαζε μπλέ οθόνη με κωδικό 0χ00000116 και απ ότι διάβασα είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών...έβαλα-έβγαλα drivers(gpu) και τίποτα τα ίδια προβλήματα έτσι αποφάσισα να το ανοίξω σύμφωνα με το παρακάτω βιντεάκι http://www.nvidiadefect.com/acer-aspire-7720g-nvidia-problem-t1905.html 1.Γνώμες?? 2.Τι κάνουμε?? 3.Δεν έχω πάστα μπορώ να κουμπώσω πάλι έτσι? 4.Είχατε δίκιο είχε πιάσει μάκα οι ψύκτρες παρακάτω είναι οι φώτο με το εσωτερικό και τις ψύκτρες και ανεμιστήρας και gpu.
jokerakias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Τo έκλεισα έτσι όπως ήταν,χωρίς πάστα, τρέχω ταινία και antivirus μαζί και η θερμοκρασία cpu 64 & 57 mobo 62 hdd 45 και απενεργοποίησα την gpu μιάς και ενεργοποιημένη βγάζει μπλέ οθόνη.φίλε liakkim αύριο το απογευμα θα τον ξανανοίξω για να βάλω πάστα. 1η ερώτηση οι θερμοκρασίες πως σας φαίνονται? και 2η πειράζει που παίζει χωρίς την κάρτα γραφικών? ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου-σας...
liakjim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειπαμε βαλε μια καλη παστα αφου αφαιρεσεις την παλια. Υπαρχουν εκατονταδες οδηγοι στον "συσωλην". Επισης τι εννοεις εχεις απενεργοποιησει την καρτα γραφικων? Βλεπεις με εξωτερικη οθονη ή απλα απο τον device manager?
jokerakias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 την απενεργοποιησα απο το device manager
liakjim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οκ, αρα δεν παιζει το aero γι αυτο δεν ζοριζεται η καρτα.
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Πάλι καλά που έχεις το 7720, πανεύκολο στον καθαρισμό κλπ. Εγώ το δικό μου (ερχόταν με τον τ9300 και την 9500m gs) επειδή για ένα διάστημα το είχα σαν παιχνιδομηχανή του είχα αφαιρέσει μόνιμα το καπάκι και πήρα ένα απλό ανεμηστηράκι των 10ευρώ, το μόνταρα ελαφρώς και το έβαζα να φυσάει στις ψύκτρες της gpu/cpu. Καλοκαίρι 10, έπαιζα WoW στα medium και δεν πήγαινε πάνω από 60 βαθμούς η gpu. Πάνε πάρε μία arctic ceramique που τα σπάει, βάλε σωστή ποσότητα και θα δεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα