Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ανοίγοντας τον υπολογιστή μου τα windows 7 κολλούσαν στο λογότυπο τους, προσπάθησα με επαναφορά συστήματος, με έλεγχο των sectors του σκληρού μου δίσκου(μέσω laptop)διάφορα αλλά τπτ.

Δοκιμάζοντας να μπω από safemode είδα σε ποιο αρχείο κολλούσε η όλη διαδικασία και με ένα γρήγορο google είδα οτι το πρόβλημα ίσως δημιουργήθηκε από κάποιο update του Avast(αν και τα post ήταν παλαιότερων χρόνων), πολλές οι λύσεις (boot με διάφορα προγράμματα) αλλά το θέμα έληξε με ένα γνωστό format.

Τα windows συνέχισαν να μην.. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα λυνόταν όταν απ απενεργοποιούσα τους USB Controllers της motherboard μου με αποτέλεσμα να μην έχω το usb mouse μου καν.

Προσπάθησα να κάνω clear cmos, να αναβαθμίσω τα bios σύμφωνα με τη v. που μου εμφανίζει το update 5 (πρόγραμμα για drivers της msi). Επιπλέον όταν ανοίγω τον Η/Υ μου, εμφανίζει οτι δεν εντοπίζει το ps/2 mouse μου και οτι πρέπει να πατήσω f1.

Καμία βοήθεια ; :rolleyes:

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Η motherboard μου είναι MSI RS482M4 ILD

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς αν έχεις βάλει τους drivers της ΜΒ και συνεχίζει τα προβλήματα, μάλλον είναι πρόβλημα της ΜΒ σου.

Δοκίμασε να βάλεις ένα live CD από λίνουξ και δες αν συνεχίζει. Αν ναι, τότε είναι θέμα hardware

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και με live cd τπτ. Δεν προχωράει καν τη διαδικασία format και πέρασμα windows οταν έχω enabled τα usb!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...