Προς το περιεχόμενο

Intel 330 120GB SSD @ 110€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung Σετ Desktop SSD εσωτερικός 830 Series MZ-7PC128D/EU - 128 GΒ SALE ΤΙΜΗ 112 ΕΥΡΩ

http://mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/420/4011296

δεν νομίζω οτι το κατάστημα που παραθετεις είναι ενδεικτικό για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα για μια τιμή

ας παραλάβουν αρκετοί απο εμας της παραγγελίες που έχουμε κάνει και μετά λεμέ α τι ωραία υπάρχει και το mrsmith.gr

Δημοσ.

Intel = Ποιότητα και αξιοπιστία. Και όταν αυτά τα αγοράζεις πιο φτηνά από άλλους η επιλογή είναι μονόδρομος...Σε αυτά τα λεφτά αν δεν τρέχει κάποιος benchmarks είναι ότι πιο σοβαρό μπορεί να πάρει...

Δημοσ.

Δεινοσαυρε εισαι τρομερος!

Επισκεψη σου στο προφιλ μου 23:22 και ψηφος με ενα αστερακι στην αξιολογηση χρηστη!

:lol:

Να σαι καλα, αρχισα και ανησυχουσα που δεν ειχε βρεθει τοσο καιρο καποιος να μου δωσει κακη ψηφο!! :lol:

Γεια σου ρε ΩΡΙΜΕ, λογικη μεγαλου παιδιου...!! Δωσε πολιτισμο και αξια στο φορουμ! Ποσο επικαιρος εισαι!! ;)

(Αυτα προς ενημερωση προς την κοινοτητα, δεν σου απηυθυνα το λογο βεβαια)

μην αγχωνεσαι boy, μπηκα και εγω και σου δωσα 5 να τον αντιρροπησω... :P :mrgreen:

στα του τοπικ, συμφωνω με το παληκαρι που ανεφερε οτι απο τη στιγμη που πριν λιγες μερες τον ειχαν φθηνοτερα, ειναι λιγο αδοκιμο αυτο που κανουν.... λιγο ασχημο αισθητικα, και τσεπικά.

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μην τους παιρνει να τον ξαναβαλουν τοσο.... Εκει μπορει να ηθελαν να κανουν διαφημιση και να τον εδωσαν χωρις κερδος. Τωρα απλα κανουν μια προσφορα....

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μην τους παιρνει να τον ξαναβαλουν τοσο.... Εκει μπορει να ηθελαν να κανουν διαφημιση και να τον εδωσαν χωρις κερδος. Τωρα απλα κανουν μια προσφορα....

με τις τιμες στους ssd να ειναι σε ξεφρενη πτωση, καθημερινα?? :)

Δημοσ.

με τις τιμες στους ssd να ειναι σε ξεφρενη πτωση, καθημερινα?? :)

Δεν εχουν πτωση καθημερινα. Εδω ολοκληρο αμαζον δινει τον 256αρη 830 στα 140£ τη μια μερα κ μετα 180£… και μεις λεμε για τα 11€ του msystems.

Δημοσ.

Samsung Σετ Desktop SSD εσωτερικός 830 Series MZ-7PC128D/EU - 128 GΒ SALE ΤΙΜΗ 112 ΕΥΡΩhttp://mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/420/4011296

δεν νομίζω οτι το κατάστημα που παραθετεις είναι ενδεικτικό για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα για μια τιμή ας παραλάβουν αρκετοί απο εμας της παραγγελίες που έχουμε κάνει και μετά λεμέ α τι ωραία υπάρχει και το mrsmith.gr

mrsmith ?? ?? ahahahahha εγινε και αυτο καταστημα..

Δημοσ.

mrsmith ?? ?? ahahahahha εγινε και αυτο καταστημα..

ακόμα να παραλαβής ε;

απο 25 του μηνός και τίποτα ε;

και 2000ε πράγματα

τους πήρες στα σοβαρά και χαλιέσε τώρα το καταλαβαίνω

αλλά και εσύ μεγάλη παραγγελιά έκανες μεγάλες προσδοκίες δεν κράτησες λίγο πισινή :-)

Δημοσ.

22/5 ειχα παραγγειλει ναι, δεν χαλαστηκα πολυ, απλα ενημερωνα την κατασταση της παραγγελιας μου και εδω για να το γνωριζουν περισσοτεροι, βεβαια ΗΔΗ εχω τακτοποιηθει απο αλλου γι'αυτα που ηθελα να παρω σε καλυτερες τιμες και φυσικα με την βελτιστη που θα επρεπε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Σοβαρα θα τους επαιρνα μονο αν με παιρνανε και αυτοι στα σοβαρα, τωρα δεν ακυρωνω τπτ, ας μου τα στειλουν ωστε να τους τα γυρισω πισω ως μη σοβαρος αγοραστης απο μη σοβαρο ηλεκτρονικο καταστημα.

προχωραμε παρακατω δεν εγινε τπτ :)

Δημοσ.

Σοβαρα θα τους επαιρνα μονο αν με παιρνανε και αυτοι στα σοβαρα, τωρα δεν ακυρωνω τπτ, ας μου τα στειλουν ωστε να τους τα γυρισω πισω ως μη σοβαρος αγοραστης απο μη σοβαρο ηλεκτρονικο καταστημα.

προχωραμε παρακατω δεν εγινε τπτ :)

Ωραιος!grin.png

Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, για έναν απλό χρήστη και όχι κάτι extreme ο δίσκος αυτός αξίζει στη συγκεκριμένη τιμή ή να περιμένουμε κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, για έναν απλό χρήστη και όχι κάτι extreme ο δίσκος αυτός αξίζει στη συγκεκριμένη τιμή ή να περιμένουμε κάτι καλύτερο;

Κοίτα, ο δίσκος είναι μέτριος και στα 130 δεν αξίζει με τίποτα (αλλά ούτε και στα 110). Στα 102-104 ευρώ παίρνεις τον μακράν καλύτερο Samsung 830 128GB. Θεωρώ βλακεία δηλ. να πάρεις κάτι χειρότερο και και ακριβότερο. Μην κολλάτε σε αυτό που ακούστηκε ότι η Intel έχει όνομα είχε .Γιατί και στις μητρικές έχουμε intel προτάσεις αλλά όλοι προτιμούν ASUS - Gigabyte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...