Προς το περιεχόμενο

Intel 330 120GB SSD @ 110€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι αρκετός κόσμος ακόμα προτιμάει την αξιοπιστία των intel ssd, να μία προσφορά που μπορεί να σας αφορά.

7304fc2ede3991fc.jpg

Click πάνω στην εικόνα για το review και click εδώ για τις οδηγίες για την προσφορά που προέκυψε με την συνεργασία των Μsystems&HwBox.gr!

Cheers :)

Δημοσ.

Με 112 (με ΦΠΑ μέσα....!) απο Ελλάδα υπάρχει ο

Samsung Σετ Desktop SSD εσωτερικός 830 Series MZ-7PC128D/EU - 128 GΒ

μεταφορικά-αντικαταβολή ψάξτε το!

http://www.bestprice.gr/search?q=samsung+830+128gb

Αξιοπιστία νομίζω αν όχι τα ίδια η Samsung είναι λίγο πιο μπροστά.

Δημοσ.

Και τα opel αξιόπιστα είναι αλλά η bmw είναι bmw. Εδώ και χρόνια, όταν μπορείς να παρεις intel, και φλασάκι να είναι το παιρνεις. Και αυτή τη φόρά με τις νέες σειρές το κατάλαβε η intel και το φρόντισε. Όλα τα άλλα είναι για τα benchmarks (όπου και κει o samsung χάνει από άλλους).

Δημοσ.

Και τα opel αξιόπιστα είναι αλλά η bmw είναι bmw. Εδώ και χρόνια, όταν μπορείς να παρεις intel, και φλασάκι να είναι το παιρνεις. Και αυτή τη φόρά με τις νέες σειρές το κατάλαβε η intel και το φρόντισε. Όλα τα άλλα είναι για τα benchmarks (όπου και κει o samsung χάνει από άλλους).

η αξιοπιστία δεν πηγάζει απο το όνομα της εταιρίας αλλά απο τα γεγονότα στις προηγούμενες σειρές

απλά ανέφερα εναλλακτική στα ίδια λεφτά

που βασικά ο 830 δεν είναι πολύ καλύτερος του 330?

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλοι μπορούν να βγάλουν το συμπέρασμα τους κοιτώντας το review του intel 330 και αντιπαραβάλλοντας το, με το πρόσφατο round up που περιείχε τον Samsung που αναφέρεις.

Απλά πλέον, όποιοι καταλήξουν στον intel, μπορούν να γλυτώσουν ένα εύκολο 20ευρώ+ από την εν λόγω προσφορά. Αυτό είναι όλο :)

Δημοσ.

η αξιοπιστία δεν πηγάζει απο το όνομα της εταιρίας αλλά απο τα γεγονότα στις προηγούμενες σειρές

απλά ανέφερα εναλλακτική στα ίδια λεφτά

που βασικά ο 830 δεν είναι πολύ καλύτερος του 330?

Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω με δεκάδες ποστ σε δεκάδες θέματα είναι ότι η έννοια "πολύ καλύτερος ssd" απλά δεν υφίσταται. Όταν κάτι είναι "πολύ καλύτερο" αυτή η διαφορά μεταφράζεται στο μάτι. Στους ssd δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Και το θέμα με τους samsung με τσατίζει ακόμα περισσότερο γιατί δεν είναι καν θέμα επιδόσεων αλλά καθαρός φανμποϊσμός. Ξέρεις από που φαίνεται αυτό? Ο corsair performane pro τον σκουπίζει τον samsung, είδες να αναφέρεται πουθενά? Όσοι λοιπόν κόπτονται, δεν κόπτονται λόγω των περιλαλητων "επιδόσεων" (εσκεμμένα τα εισαγωγικά)_

Δημοσ.

Με 112 (με ΦΠΑ μέσα....!) απο Ελλάδα υπάρχει ο

Samsung Σετ Desktop SSD εσωτερικός 830 Series MZ-7PC128D/EU - 128 GΒ

μεταφορικά-αντικαταβολή ψάξτε το!

http://www.bestprice...msung+830+128gb

Να ρωτήσω κάτι; Που ακριβώς κοστίζει 112€ στην Ελλάδα ο 128άρης Samsung 830;

Στο zizanio κοστίζει 124,3 με τα μεταφορικά

Στο pixmania έχει 115€ αλλά τα μεταφορικά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

Στο mrsmith έχει 126€

Από 'κει και πέρα έχει 127 στο digitalmasters και μετά 131 στο egate.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω με δεκάδες ποστ σε δεκάδες θέματα είναι ότι η έννοια "πολύ καλύτερος ssd" απλά δεν υφίσταται. Όταν κάτι είναι "πολύ καλύτερο" αυτή η διαφορά μεταφράζεται στο μάτι. Στους ssd δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Και το θέμα με τους samsung με τσατίζει ακόμα περισσότερο γιατί δεν είναι καν θέμα επιδόσεων αλλά καθαρός φανμποϊσμός. Ξέρεις από που φαίνεται αυτό? Ο corsair performane pro τον σκουπίζει τον samsung, είδες να αναφέρεται πουθενά? Όσοι λοιπόν κόπτονται, δεν κόπτονται λόγω των περιλαλητων "επιδόσεων" (εσκεμμένα τα εισαγωγικά)_

Φανμποϊσμους δυστυχως βλεπουμε συνεχως και παντου, αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολα τα δαχτυλα ειναι ιδια. Θα τους δεις και για την bmw και για το lada. Επισης δεν κανει διακρισεις. Αυτος που συγχεει ομως τον φανμποϊσμο με την αληθεια και αντιστροφως, ειναι αυτος που εχει το ιδιο προβλημα με τον fanboy.

Ολο και καπου θα εχει αναφερθει και ο performance pro, αλλα και ο plextor M3P που ειναι ελαφρως καλυτερος του:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν. Αλλα ποιος εχει την υπομονη αν τα κοιταζει καθε μερα. Αν μπορεις να ξεχαστεις για λιγο και να μην κοιτας τα αμαζονς, περιμενε. Πολυ γρηγορα θα μπορεις να παρεις τον Μ4 στα 100 (1-2 βδομαδες πιστευω) ο οποιος ειναι μαλλον λιγο καλυτερος.

Ο 830 ειναι μια κλαση παραπανω και μπορουν "να του την πουν" μονο plextor m3p, perfοrmance pro και ο vertex 4 με το νεο FW (με το παλιο ηταν πολυυυυ πισω). Απο αξιοπιστια μαλιστα θεωρειται εφαμιλλος των intel. Απο .de τον πηρα: http://www.insomnia....ost__p__4739437 (ολα τα παραπανω αφορουν 120-128αρηδες)

Εκει ομως τον συγκρινει με "νανους" - agility 3, force 3 και με 2 μηχανικους, ουτε Μ4 εχει μεσα, ουτε σαμμυ 830, ουτε βεβαια τα θηρια plextor M3P και corsair performance pro.
(http://www.insomnia....ost__p__4727645)

Εχεις μια συγχυση θα μου επιτρεψεις να σου πω, που ειναι 2η φορα που την διακρινω αλλα η πρωτη που στην επισημαινω: Απο την μια λες οτι δεν βλεπεις διαφορες στους ssd στην πραγματικοτητα παρα μονο στις μετρησεις, και απο την αλλη μιλας για "σκουπισμα" ή παιρνεις θεση υπερ καποιων μοντελων.

Δημοσ.

Εχεις μια συγχυση θα μου επιτρεψεις να σου πω, που ειναι 2η φορα που την διακρινω αλλα η πρωτη που στην επισημαινω: Απο την μια λες οτι δεν βλεπεις διαφορες στους ssd στην πραγματικοτητα παρα μονο στις μετρησεις, και απο την αλλη μιλας για "σκουπισμα" ή παιρνεις θεση υπερ καποιων μοντελων.

Mάλιστα, εσύ το είχες αναφέρει, οι περισσότεροι πάντως όχι. Σε εξαιρώ λοιπόν. Καμία σύγχυση δεν έχω. Για σκούπισμα μίλησα υιοθετώντας το κριτήριο των επιδόσεων και για να καταδείξω ότι λέγεται συνήθηως η μισή αλήθεια. Κατα τα άλλα βεβαιως και προτέινω συγκεκριμένα μοντέλα και μάλιστα πάρα πολυ συχνά τον samsung. Υπαρχουν τα ποστ. Αλλά εδώ δε μιλάμε για τα 112. Και στα 99 !!!! ευρώ που ήταν ο intel, λοιδωρούσατε και μετράγατε τα MB. Aυτό είναι φανμποϊσμός και λογική μικρού παιδιού.

Δεν έχω πρόβλημα με τον samsung. Έχω προβλημα όμως με γραφικότητες του στυλ "νάνοι agility 3, force 3 κτλ". Επαναλαμβάνω και όποιος θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει: Δεν υπάρχουν πλέον πολύ καλύτεροι ssd. Υπάρχουν θεωρητικά γρηγορότεροι.

Δημοσ.

Ναι ήταν μόνο για 29/05. Τώρα είναι για 3 γεμάτες μέρες ;)

Η διάρκεια δεν λέει κάτι ρε george. Εκτός και αν κάποιος παραγγέλνει κάθε μέρα και από έναν. Για να πώ την αλήθεια δεν μου αρέσει η κίνηση του καταστήματος - το θεωρώ κοροϊδια. Την προηγούμενη εβδομάδα τον είχαν 99. Θα μπορούσαν να έχουν πάλι την ίδια τιμή. Εγώ πάντως στα 110 δε θα τον έπαιρνα και μιλάμε για ssd κάτω του μετρίου.

• Moderators
Δημοσ.

Mάλιστα, εσύ το είχες αναφέρει, οι περισσότεροι πάντως όχι. Σε εξαιρώ λοιπόν. ..

...λοιδωρούσατε και μετράγατε τα MB. Aυτό είναι φανμποϊσμός και λογική μικρού παιδιού...

Έχω προβλημα όμως με γραφικότητες του στυλ "νάνοι agility 3, force 3 κτλ". Επαναλαμβάνω και όποιος θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει: Δεν υπάρχουν πλέον πολύ καλύτεροι ssd. Υπάρχουν θεωρητικά γρηγορότεροι.

Σε τετοιο επιπεδο κουβεντας λυπαμαι, δεν εχει νοημα να πω τιποτα αλλο παροτι θα ηταν πολυ ευκολο αφου οι αντιφασεις σου ειναι διαχυτες στο φορουμ. Σκεφτηκα οτι ισως ηταν τυχαια η συμπεριφορα σου την αλλη φορα προς τον αλλον συμφορουμιτη και απαντησα πριν, αλλα φαινεται οτι συνηθιζεις να προσβαλεις. Τελευταια φορα που σε quote-αρω. :-) Ειπαμε εισαι ενας γιγαντας-δεινοσαυρος... Sorry for the interruption....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...