stratos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 για να σας παιδιά . έχω το sagem fast 2404 που μου είχε δώσει ο οτε .και θα ήθελα να αγοράσω αυτο . αν πω στον οτε να μου κλειδώσει παραπάνω την ταχύτητα με αυτό το ρουτερ θα έχω αποσυνδέσεις γιατί τώρα κλειδώνει στα 5mb/s και το σπίτι μου απέχει 3 χιλιόμετρα από τον οτε. επίσης θα μπορώ να βλέπω hd ταινίες μέσω dlna στο ps3 χωρίς διακοπές και άλλα τέτοια? ότι άλλη πρόταση έχετε πείτε την το budget μου ειναι γύρο στα 60 euro ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για να σας παιδιά . έχω το sagem fast 2404 που μου είχε δώσει ο οτε .και θα ήθελα να αγοράσω αυτο . αν πω στον οτε να μου κλειδώσει παραπάνω την ταχύτητα με αυτό το ρουτερ θα έχω αποσυνδέσεις γιατί τώρα κλειδώνει στα 5mb/s και το σπίτι μου απέχει 3 χιλιόμετρα από τον οτε. επίσης θα μπορώ να βλέπω hd ταινίες μέσω dlna στο ps3 χωρίς διακοπές και άλλα τέτοια? ότι άλλη πρόταση έχετε πείτε την το budget μου ειναι γύρο στα 60 euro ευχαριστω a.δεν γινεται να σε κλειδωσει παραπανω εκτος αν για καποιο λογο σου ειχε ριξει την ταχυτητα.3 Km ειναι 40 attenuation σχεδον οποτε τα 5 mbit δεν ειναι παραλογα με το 9 Margin που δινει ο οτε.ναι ειναι N οποτε θεωρητικα θα μπορεις να βλεπεις ταινιες. απο εκει και περα υπαρχει και το dgn2200 που ειναι 802.11n στα 300Mbps αντι για 150 και μετα σε λιγο πιο ακριβο παει το vigor 2710ne που το θεωρω καλυτερο και απο τα 2 netgear.αν δεν σε νοιαζε το wi fi n θα σου λεγα το 2700 vg της vigor.αν δεν σε νοιαζε παλι το N θα σου λεγα κανε δοκιμη με thomson στην γραμμη σου που ειναι οτι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες.
stratos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 παλια ειχα 8mb/s αλλα επηδει ειχα αποσυνδεσεις μου το κλειδωσε στα 5. Αν παρω ενα απο αυτα που προτηνεις θα εχω αποσυνδεσεις αν το κλειδωσει στα 8 παλι?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 αυτο θα το δεις στην πραξη.ισως με thomson να μην ειχες αλλα απο την αλλη δεν εχει N 150 η 300 το Thomson.για μενα αν μπορεις χτυπα το vigor και μετα ζητα να στο ξανανεβασουν γιανα δεις πως θα παιξει.
stratos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 σκεφτομαι για το netgear dgn2200 γιατι τα vigor ειναι ακριβο τι λες?
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 σκεφτομαι για το netgear dgn2200 γιατι τα vigor ειναι ακριβο τι λες? μια χαρα και το netgear ειναι Ασκοπη αγορα,θα ειναι ,ελαχιστο οφελος, θα εχεις . δεν το θεωρω ασκπη αγορα.δεν ειναι μονο τα παραπανω πραγματα που οκ μπορει να ειναι αχρηστα αλλα και σαν κατασκευη ειναι καλυτερα απο Netgear και η διαφορα δεν ειναι τοσο τραγικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα