alekasas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο το οποιο το εχω ερωτευθει με την πρωτη ματια! Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα και το βρηκα σε αυτο το site: http://www.datacal.com/p-1328-deck-82-small-form-factor-blue-backlit-keyboard-ice.aspx Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε απο εξωτερικο και τρομαξα οταν ειδα οτι τα ελαχιστα μεταφορικα ξεκινανε απο 65 ευρω! Και ρωταω εγω τωρα, δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να το παραγγειλω με λιγοτερα εξοδα αποστολης? Εψαξα και στο E-Bay αλλα δεν βρηκα τοποτα. Σορρυ αν εκανα σε λαθος μερια το ποστ.
christs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο το οποιο το εχω ερωτευθει με την πρωτη ματια! Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα και το βρηκα σε αυτο το site: http://www.datacal.com/p-1328-deck-82-small-form-factor-blue-backlit-keyboard-ice.aspx Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε απο εξωτερικο και τρομαξα οταν ειδα οτι τα ελαχιστα μεταφορικα ξεκινανε απο 65 ευρω! Και ρωταω εγω τωρα, δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να το παραγγειλω με λιγοτερα εξοδα αποστολης? Εψαξα και στο E-Bay αλλα δεν βρηκα τοποτα. Σορρυ αν εκανα σε λαθος μερια το ποστ. Link Aυτο εδω περα ειναι το πληκτρολογιο, φιλε μου?? Παρηγγειλε το, 35 ευρω απο αμαζον, σε καλη μερια (μεταφορικα ειναι free)
alekasas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δυστηχως δεν ειναι αυτο. Εχεις γενικα γνωμη για πληκτρολογια να σε ρωτησω κατι? Επισεις απο Amazon ποσο καιρο κανουν να ερθουν ξερεις?
christs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δυστηχως δεν ειναι αυτο. Εχεις γενικα γνωμη για πληκτρολογια να σε ρωτησω κατι? Επισεις απο Amazon ποσο καιρο κανουν να ερθουν ξερεις? Οχι, δεν ειμαι ειδικος εκ πληκτρολογιων. Απλα, εχω γνωσεις σε θεματα ηλεκτρονικων αγορων. Σιγουρα δεν ειναι? Γιατι το googlαρα στο αμαζον και μου βγαλε αυτο, και φανηκαν ιδια. Τσεκαρε τοτε στο search του αμαζον να δεις αν υπαρχει αυτο που ψαχνεις. Απο αμαζον, αν ειναι σε στοκ (διαθεσιμοτητα), συνηθως κανουν το πολυ μια εβδομαδα. Εμενα πανω απο μια εβδομαδα, ποτε δε μου εχει αργησει παραγγελια. Ουτως η αλλως στην παραγγελια, σου γραφει ποτε θα ειναι διαθεσιμο το αργοτερο, η παραγγελια σου.
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δηλαδή τι ακριβώς σου άρεσε στο εν λόγω που είσαι διατεθειμένος να δώσεις 150 δολάρια (χωρίς μεταφορικά) για αυτό. Το ότι είναι μικρό ή το ότι έχει backlight στα πλήκτρα. Να ψάξουμε εναλλακτικές... Γιατί με τόσα χρήματα αγοράζεις τρομερά gaming πληκτρολόγια (που έχουν και backlight)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα