monkey90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τον icarus verilog 0.9.2.(ο φακελος iverilog βρίσκεται στο C) Έχω δημιουργήσει ένα φάκελο στο C με όνομα My_designs στον οποίο μέσα έχω βάλει ένα αρχείο txt με έναν πολυ απλό κώδικα verilog (hello world) το οποίο το έχω ονομάσει hello.v . Τώρα για να τρέχω αυτό το αρχείο ανοίγω cmd και γραφώ: cd c:\My_designs iverιlog.exe -o hello hello.v και μου εμφανίζει το εξείς: 'iverilog.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Καμία ιδέα ψάχνω μέρες να το φτιάξω και δε μπορώ να βρω άκρη...
nspyrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ειναι απλό το πρόβλημά σου .... Δες σε ποιόν φάκελλο έχει εγκατασταθεί το Verilog, και στον οποίο υπάρχει το iverlog.exe, πάρε το path, και πρόσθεσέ το στην Environment variable PATH. Θα έχεις κάτι σαν αυτό: "PATH= ....;C:\Program Files\[path to verilog]" κλείσε το Command Prompt, και άνοιξε ένα καινούριο, και προσπάθησε να το τρέξεις πάλι ... Ουσιαστικά, τα Windows, δεν μπορούν να βρούν τί ή πού είναι αυτό το iverlog.exe που τους λες οτι θες να τρέξεις ...
monkey90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το περιέργο είναι πως δεν υπάρχει iverilog.exe μέσα στον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το περιέργο είναι πως δεν υπάρχει iverilog.exe μέσα στον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί. Σε linux που το έχω δοκιμάσει ήταν ΟΚ, τώρα σε Windows δεν έχω ιδέα. Γενικά πάντως γιατι δεν βάζεις το Modelsim;
monkey90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το Modelsim είναι πιο εύχριστο; Τρέχω να το κατεβάσω.
nspyrou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το περιέργο είναι πως δεν υπάρχει iverilog.exe μέσα στον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί. Στο bin directory κοίταξε ... ψάξε λιγάκι τους φακέλλους!!! Το περιέργο είναι πως δεν υπάρχει iverilog.exe μέσα στον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί. Στο bin directory κοίταξε ... ψάξε λιγάκι τους φακέλλους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα