grouspen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αφήνω το pc ανοιχτό και έχω βάλει να κλείνει η οθόνη μετά από 30 λεπτά. πατάω από το πληκτρολόγιο ή από το ποντίκι για να ανοίξει η οθόνη και πάλι αλλά τπτ. το pc είναι ανοιχτό (ακούγονται ανεμιστήρες και τα λεντάκια είναι ανοιχτά ) πατάω να ανοίξει η οθόνη αλλά τπτ. και μετά μόνο με ρεσταρτ από το κουτί πάνω φτιάχνει. τι μπορεί να συμβαίνει? έχω κλειστό sleep Και hibernate . το μόνο που θέλω είναι να κλείνει η οθόνη μετά από ενα διάστημα και να ανοίγει κατευθείαν όταν πατάω στο ποντίκι ή στο πληκτρολόγιο.
alexkoukou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 άλλαξε την ώρα στο να κλίνει η οθόνη και απλά κλίνε τη από το κουμπί της
grouspen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 άλλαξε την ώρα στο να κλίνει η οθόνη και απλά κλίνε τη από το κουμπί της ε χαίρω πολύ .... .... έτσι το ξέρω και εγώ ότι γίνεται. Η απορία μου δεν λύνεται όμως. γιατί το κάνει αυτό ενώ δεν το έκανε παλιότερα?
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Προφανώς έχεις 12.4 driver. Για δοκίμασε 12.6 beta. Δες τι γράφει στο 3ο bullet point στα fixes που κάνει, μήπως είναι το πρόβλημά σου?
grouspen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 τι windows εχεις? win7 Προφανώς έχεις 12.4 driver. Για δοκίμασε 12.6 beta. Δες τι γράφει στο 3ο bullet point στα fixes που κάνει, μήπως είναι το πρόβλημά σου? ναι τους 12,4 εχω . είναι στο περίπου αυτό το πρόβλημα μου . θα το δοκιμάσω , θα κάνω και ένα update τα bios κ βλέπουμε θενκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα