kamui Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Antimalware είναι. Το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με ένα Antivirus π.χ. Avira Free. Είναι και anti-virus το γράφω στο πρώτο post. Ashampoo Anti-Malware provides reliable protection against the following threats: Keylogger, Trojans, Rootkits: Worms, Viruses, Bots: Dialer: Spyware, Adware, Hijacker, Tracking Cookies:
aristidis540 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι μετα σου τα πρηζουν με διαφημηστικα e-mail.
skatopaido Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εμενα το microsoft security essentials κανει 10 χρονια σκαν μετα απο την εγατασταση το αντιmalware
kamui Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ..και ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό spam mail από την Ashampoo. αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι μετα σου τα πρηζουν με διαφημηστικα e-mail. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Το είχα πει και παλαιότερα πως μέσα από το account σου στην Αshampoo μπορείς πολύ εύκολα να κλείσεις κάθε mail ειδοποίηση. Έχω 1,5 χρόνο και δεν έχω πάρει ούτε ένα mail (Και έχω σύνολο καμιά 20αριά κλειδιά από giveaways). Αν και όλοι φαντάζομαι έχουν το "spam mail" τους και γράφονται σε τέτοια Γενικά πάντως αν και το ωραίο είναι πως είναι 2 σε 1 το προγραμματάκι τρώει πολύυυ RAM. 180ΜΒ το service και αλλά 40-50ΜΒ το realtime scan όταν την ίδια στιγμή το avast θέλει 50ΜΒ μόνο για όλα(κλειστά τα mail,p2p,instant messenger protections). Στις δοκιμές απλά απενεργοποίησα το Avast(δεν το απεγκατέστησα). Φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο,αλλά αν δεν βαρεθώ θα δοκιμάσω και με απεγκατεστημένο τελείως το Avast.
maxdore217 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν έχει κάποιος πλήρη εικόνα ας γράψει, γενικά πάντως τα προγράμματα τις εταιρείας αυτής είναι αρκετά καλά και τουλάχιστον 3-4 που έχω δουλεύουν καλά ....αυτό δύστυχος δεν θα το εγκαταστήσω μιας και έχω 1 που έχω αγοράσει το κλειδί οπότε το κρατάω σε περίπτωση που το χρειαστώ για κάποιος γνωστός μου ή αν λήξη το δικό μου σε 1 χρόνο. Τελικά έχει χρονικό περιθώριο από την ημέρα που θα το ενεργοποιήσω? γιατί κάποιος έβαλε 180 ημέρες.
louben Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΠΑιδια το προγραμμα το απεγκατεστησα.Περα του οτι ηταν για 40 ημερες εκανε απελπιστικα βαρυ το πισι .ΜΑπα το καρπουζι.
maxdore217 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΠΑιδια το προγραμμα το απεγκατεστησα.Περα του οτι ηταν για 40 ημερες εκανε απελπιστικα βαρυ το πισι .ΜΑπα το καρπουζι. δεν νομίζω φίλε μου να είναι για 40 μέρες δεν έχει τέτοια συμπεριφορά η εταιρία ....μάλλον 180 όπως είδα το έχει βάλει 1 παιδί στην πρώτη σελίδα με πόστ και με φωτό. μάλλον δεν έχεις πάρει το κλειδί και στο βγάζει για τραιαλ
louben Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 δεν νομίζω φίλε μου να είναι για 40 μέρες δεν έχει τέτοια συμπεριφορά η εταιρία ....μάλλον 180 όπως είδα το έχει βάλει 1 παιδί στην πρώτη σελίδα με πόστ και με φωτό. μάλλον δεν έχεις πάρει το κλειδί και στο βγάζει για τραιαλ ΚΑι ομως.... στην αρχη μου εβαζε 20 day trial και μετα το κλειδι 40 day trial. Οπως και να χει το απεγκατεστησα ο υπολογιστης μου σερνοταν.....
maxdore217 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Mήπως φταίει αυτό που λέμε και από πάνω ότι το έβαλες μαζί με άλλο αντιβακτηριδιακό...
miltre Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 μαπα.... βαρυ...σε μια εγκατασταση 40 μερες στην αλλη 180...το σκαν του πολυ αργο σε καποια σημεια!
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Προσφορά θα ήταν αν σε πληρώνανε για να το κατεβάσεις Ούτε το bandwidth δεν αξίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα