Προς το περιεχόμενο

Ashampoo® Anti-Malware | Full license key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ακόμη μιά φορά η Ashampoo μας δίνει ένα πρόγραμμα δωρεάν

Εδώ το promo page

http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=2&edition_id=vvmtyfp6lmdwbggr0aj7dni9unsjrtdj

και μερικά σχόλια για το πρόγραμμα...

The official successor of Ashampoo AntiSpyWare and Ashampoo AntiVirus has been developed from scratch and combines the best of both technologies all in one solution.

Ashampoo Anti-Malware provides reliable protection against the following threats: Keylogger, Trojans, Rootkits: Worms, Viruses, Bots: Dialer: Spyware, Adware, Hijacker, Tracking Cookies:

Δεν γνωρίζω αν είναι καλό ή ελαφρύ αλλά μόλις το έβαλα για δοκιμή...απόψεις αργότερα. Για όσους έχουν ashampoo account ένα κλειδί ακόμη δεν είναι άσχημα :rolleyes:

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

Ευχαριστώ όπως και να έχει πάντα είναι καλό να υπάρχει ένα τσάμπα ΑντιβαΪρους.

Antimalware είναι. Το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με ένα Antivirus π.χ. Avira Free.

Δημοσ.

Για 180 μέρες είναι.

luP7Q.png

Αλλά για κάποιο λόγο μου έχει στείλει 5 φορές το ίδιο mail με το κλειδί η Ashampoo.

Δημοσ.

Θα δείτε ότι σε ένα email γράφει "Your time limited license key is:" & σε άλλο "free license"...

Το free είναι για 40 ημέρες..

Θα δοκιμάσω το άλλο να δω πόσες ημέρες θα μου δώσει..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατί μόλις το άνοιξα για πρώτη φορά έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε να απενεργοποιήσω ή να απεγκαταστήσω το antivirus που έχω τώρα (μου ειπε οτι ο συνδυασμος των 2 antivirus θα κανει αργο το pc αλλα αφου αυτο δεν ειναι antivirus...)

Δημοσ.

Έβαλα και 5 αστεράκια στο παρόν thread, αλλά μάλλον τζάμπα. Όπως το εγκατέστησα έτσι γρήγορα πήρε δρόμο. Σε σύστημα με 16GB RAM, Phenom X6 και Agility 3, από το πρώτο boot είχα κολλήματα και γενικά το σύστημα σερνόταν. Τους το έγραψα και τους το έστειλα ως απάντηση στο παράθυρο στον browser που άνοιξε και με ρώταγε γιατί έκανα uninstall. Οπότε παραμένω με το Malwarebyte's Antimalware έστω και χωρίς real time protection.

Αν εσείς δεν αντιμετωπίσατε πρόβλημα τότε ίσως να του ξανά ρίξω μια ματιά στο μέλλον.

(τώρα διαβάζω τα προηγούμενα posts - μάλλον για beta testers ψάχνει το σαμπουάν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...