kamui Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Για ακόμη μιά φορά η Ashampoo μας δίνει ένα πρόγραμμα δωρεάν Εδώ το promo page http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=2&edition_id=vvmtyfp6lmdwbggr0aj7dni9unsjrtdj και μερικά σχόλια για το πρόγραμμα... The official successor of Ashampoo AntiSpyWare and Ashampoo AntiVirus has been developed from scratch and combines the best of both technologies all in one solution. Ashampoo Anti-Malware provides reliable protection against the following threats: Keylogger, Trojans, Rootkits: Worms, Viruses, Bots: Dialer: Spyware, Adware, Hijacker, Tracking Cookies: Δεν γνωρίζω αν είναι καλό ή ελαφρύ αλλά μόλις το έβαλα για δοκιμή...απόψεις αργότερα. Για όσους έχουν ashampoo account ένα κλειδί ακόμη δεν είναι άσχημα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2012 από kamui
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ όπως και να έχει πάντα είναι καλό να υπάρχει ένα τσάμπα ΑντιβαΪρους.
Billar4s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω, δωρεαν anti-malware παντα ευπροσδεκτο!
john_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ όπως και να έχει πάντα είναι καλό να υπάρχει ένα τσάμπα ΑντιβαΪρους. Antimalware είναι. Το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με ένα Antivirus π.χ. Avira Free.
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Antimalware είναι. Το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με ένα Antivirus π.χ. Avira Free. Eχεις δίκιο δεν το είχα δει καλά.
louben Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ΠΑιδια δεν ειναι full licence key.Ειναι για 40 μερες μονο.
GnsP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για 180 μέρες είναι. Αλλά για κάποιο λόγο μου έχει στείλει 5 φορές το ίδιο mail με το κλειδί η Ashampoo.
greekparot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα δείτε ότι σε ένα email γράφει "Your time limited license key is:" & σε άλλο "free license"... Το free είναι για 40 ημέρες.. Θα δοκιμάσω το άλλο να δω πόσες ημέρες θα μου δώσει.. Sent from my iPhone using Insomnia
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ..και ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό spam mail από την Ashampoo.
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Γιατί μόλις το άνοιξα για πρώτη φορά έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε να απενεργοποιήσω ή να απεγκαταστήσω το antivirus που έχω τώρα (μου ειπε οτι ο συνδυασμος των 2 antivirus θα κανει αργο το pc αλλα αφου αυτο δεν ειναι antivirus...)
greekparot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγω το έκανα uninstall τελικα.. Sent from my iPhone using Insomnia
john_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Έβαλα και 5 αστεράκια στο παρόν thread, αλλά μάλλον τζάμπα. Όπως το εγκατέστησα έτσι γρήγορα πήρε δρόμο. Σε σύστημα με 16GB RAM, Phenom X6 και Agility 3, από το πρώτο boot είχα κολλήματα και γενικά το σύστημα σερνόταν. Τους το έγραψα και τους το έστειλα ως απάντηση στο παράθυρο στον browser που άνοιξε και με ρώταγε γιατί έκανα uninstall. Οπότε παραμένω με το Malwarebyte's Antimalware έστω και χωρίς real time protection. Αν εσείς δεν αντιμετωπίσατε πρόβλημα τότε ίσως να του ξανά ρίξω μια ματιά στο μέλλον. (τώρα διαβάζω τα προηγούμενα posts - μάλλον για beta testers ψάχνει το σαμπουάν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα