Dakonblackblade Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το ειδα κι εγω. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν το αριστουργημα που ακουω απο πολλους. Ειχε σιγουρα πολυ καλους ηθοποιους, αλλα τελικα μου εμεινε μια κουραση. Το σεναριο ΔΕΝ ηταν για 3ωρες, το τραβηξε απο δω το τραβηξε απο κει, το ξεχειλωσε τελικα. Εμενα προσωπικα, δε μ αρεσει οταν "μπλεκονται" το ειδη. Η που θα δω περιπετεια/θριλερ, ή κωμωδια. Αυτο το να γελαω μες τη μεση του εργου δε μ αρεσε, σαν να βλεπα scary movie αισθανομουν ωρες ωρες. Τελος, η ταινια ηταν αρκετα προβλεψιμη σ ορισμενα σημεια. Ε εντάξει εσύ το έχεις. Άμα δε σου αρέσουν να μπλέκονται τα είδη. Επίσης για γουέστερν ήταν όντως λίγο προβλέψιμο. Συνήθως εκεί είναι που βλέπεις τις μεγάλες ανατροπές.
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Συγγνωμη μεγαλε κριτικε κινηματογραφου που τολμησα να γραψω τη γνωμη μου, ε!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά μη τσακώνεστε, δεν είναι ωραία πράματα αυτά... 1
DKNI Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αρκετα καλο, οπως το περιμενα, με ξενερωσε ισως ο υπερβολικος σεβασμος που εδειξε ο Ταραντινο στο μεσαιο κομματι της ταινιας, στα Ουεστερν. Ηταν ενα κομματι - εκει στο κτημα του Ντι Καπριο - που ηταν πιο πολυ western made by Tarantino και λιγοτερο Ταραντινο. Γενικα πολυ δυνατο αλλα οχι στα τοπ του QT
gavros10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αρκετα καλο, οπως το περιμενα, με ξενερωσε ισως ο υπερβολικος σεβασμος που εδειξε ο Ταραντινο στο μεσαιο κομματι της ταινιας, στα Ουεστερν. Ηταν ενα κομματι - εκει στο κτημα του Ντι Καπριο - που ηταν πιο πολυ western made by Tarantino και λιγοτερο Ταραντινο. Γενικα πολυ δυνατο αλλα οχι στα τοπ του QT σχετικα με το τελευταιο προσπαθησα να το βαλω στο τοπ-3. μετα καταλαβα ομως οτι ολες του οι ταινιες ειναι τοσο καλες που δεν γινεται να κανω αυτη την ταξινομηση 1
Rockavlon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το ειδα κι εγω. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν το αριστουργημα που ακουω απο πολλους. Ειχε σιγουρα πολυ καλους ηθοποιους, αλλα τελικα μου εμεινε μια κουραση. Το σεναριο ΔΕΝ ηταν για 3ωρες, το τραβηξε απο δω το τραβηξε απο κει, το ξεχειλωσε τελικα. Εμενα προσωπικα, δε μ αρεσει οταν "μπλεκονται" το ειδη. Η που θα δω περιπετεια/θριλερ, ή κωμωδια. Αυτο το να γελαω μες τη μεση του εργου δε μ αρεσε, σαν να βλεπα scary movie αισθανομουν ωρες ωρες. Τελος, η ταινια ηταν αρκετα προβλεψιμη σ ορισμενα σημεια. 4
george_athens_1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τρομερή ταινία, πάνω κάτω ό,τι περίμενα να πω την αλήθεια. Εντάξει, δε θα χανε βέβαια και τίποτα να ήταν κάνα εικοσάλεπτο μικρότερη - αλλά κι έτσι βέβαια τα σπαγε. Καλά, και το soundtrack κορυφή!!
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα παντως μου φανηκε μια κλαση πανω απο το Inglorius Basterds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα