Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν την εχω δει,αλλα θα ειναι μια απο τις λιγες καινουργιες που θα δω.Παντως ξερει κανεις γιατι  εχει δημιουργηθει ενταση με την ταινια?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν την εχω δει,αλλα θα ειναι μια απο τις λιγες καινουργιες που θα δω.Παντως ξερει κανεις γιατι  εχει δημιουργηθει ενταση με την ταινια?

λογω εκτεταμενης βιας, μαυρων, και την συνεχη αναφορα στην λεξη nigger

Δημοσ.

Κατ΄εμέ το σενάριο δεν ήταν για τόσες ώρες, σε 1,5 έβγαινε άνετα και νομίζω θα μου άρεσε πολυ περισσότερο. Επίσης ξεκίνησε πολυ δυνατά και απο το διάλειμμα και μετά άρχισε να πέφτει. Είχε και δύο κατ'εμέ μεγάλες σεναριακές πατάτες, που με ξενέρωσαν αρκετά.

Γενικότερα ο σκηνοθέτης δεν μου λέει τίποτα. Οι ταινίες του είναι συμπαθητικές και τίποτα παραπάνω, το ίδιο και αυτή. Στα πλήν ο υπερβολικός ζήλος να δείξει τι πάθαιναν οι μάυροι και στα σύν οτι είχε γέλιο σε καποια σημεία. Για εμένα όλη η ταινία ήταν ο Christoph Waltz,

απ'όταν πέθαμε βαρέθηκα αρκετά μπορώ να πώ

(ήθελα να κατουρήσω κιόλας και περίμενα πως και πως να τελειώσει).

6,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Ταινιάρα αλλά έλειπε ένα μεγάλο χαρακτηριστικό του Quentin. Ούτε ένα κοντινό σε ξυπόλητα γυναικεία πόδια! Ένα σκοτεινό πλάνο της Broomhilda δεν είναι αντάξιο του παρελθόντος του!

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης ξεκίνησε πολυ δυνατά και απο το διάλειμμα και μετά άρχισε να πέφτει

(ήθελα να κατουρήσω κιόλας και περίμενα πως και πως να τελειώσει).

για αυτο πηγαινουμε σε σινεμα που ξερουμε οτι κανει διαλλειμα. 2 εκανε εκει που πηγα χααχαχ

Δημοσ.

Πάντως , αν πιστεύετε ότι αυτά δεν γινονταν στον Νότο του 1800 , κάνετε μεγάλο λάθος....

Τους μαστιγώνανε , τους ταίζανε στα σκυλιά , και τους βάζανε σε πηγάδια για 10 μερες....

Και λίγα λέει ο Ταραντίνο.....

Επίσης , η αυτο- παρωδική ΚΚΚ , που δείχνει η ταινία , δεν ήτανε μια ηλίθια οργάνωση.

Κρεμάγανε απο τα @@ τους μαυρους , και σκοτώνανε όσους τους υποστηρίζανε...Και αυτό , πολλά χρόνια μετά απο τον Εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής , μέχρι και τα μέσα τους προηγούμενου αιώνα....

slavery_scars.jpg

Δημοσ.

Ταινιάρα αλλά έλειπε ένα μεγάλο χαρακτηριστικό του Quentin. Ούτε ένα κοντινό σε ξυπόλητα γυναικεία πόδια! Ένα σκοτεινό πλάνο της Broomhilda δεν είναι αντάξιο του παρελθόντος του!

Πολυ σωστη παρατηρηση , φαινεται πως εισαι γνωστης των ταινιων του ,αφου το εχει παραδεχτει και ο ιδιος σε συνεντευξεις του το φετιχ που εχει .Για αυτο αλλωστε το ενσωματωνει αλλες φορες διακριτικα και αλλες οχι τοσο ,στις περισσοτερες ταινιες του.

Τωρα για τους υπολοιπους που δεν τους αρεσει ο Ταραντινο τι να πω? πηγαιντε να δειτε το Αν ειμαι σιγουρος πως ειναι πιο κοντα στην ψυχολογια σας.

• Like 1
Δημοσ.

To ειδα χθες και το καταευχαριστηθηκα. Εξαιρετικο, με την ερμηνεια του Waltz να ξεχωριζει και μετα ν'ακολουθουν ο SLJ και ο Di Caprio.

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία ήταν πολύ καλή...δεν ειναι τυχαίο που στο imdb έχει υψηλό βαθμό! Εγω την ευχαριστήθηκα παρόλο που ήταν μεγάλης διάρκειας(αν ήταν μικρότερη θα ήταν καλύτερη). Δεν ειμαι fan του ταραντινο αλλα έδωσε το στίγμα του με την κλασσική αιματοχυσία κλασσικά, όλο το σπίτι μεσα στο αίμα!!! Αλά Kill Bill...με εντυπωσίασε η έξοδος του από το μικρό ρόλο που είχε, η ανατίναξη του :-D ! Τέλος καμία σχέση αυτό το django με το κλασσικό γουέστερν του Φράνκο νερο...μια σκηνή που επίσης μου άρεσε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ειδα κι εγω. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν το αριστουργημα που ακουω απο πολλους. Ειχε σιγουρα πολυ καλους ηθοποιους, αλλα τελικα μου εμεινε μια κουραση. Το σεναριο ΔΕΝ ηταν για 3ωρες, το τραβηξε απο δω το τραβηξε απο κει, το ξεχειλωσε τελικα. Εμενα προσωπικα, δε μ αρεσει οταν "μπλεκονται" το ειδη. Η που θα δω περιπετεια/θριλερ, ή κωμωδια. Αυτο το να γελαω μες τη μεση του εργου δε μ αρεσε, σαν να βλεπα scary movie αισθανομουν ωρες ωρες.

Τελος, η ταινια ηταν αρκετα προβλεψιμη σ ορισμενα σημεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...