Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα εχθές από έναν συμφουριτή το παραπάνω μηχάνημα.Ενώ δουλεύει κανονικά δεν ξέρω πως να βάλω τα κανάλια με την σειρά που θέλω εγώ.Μπορείτε να βοηθήσετε?Αν το δει ο συμφουριτής που το αγόρασα ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.Ανεβάζω και μια φώτο από το μενού.Link

Δημοσ.

Στο screenshot που ανέβασες, είναι επιλεγμένο (με μπλε χρώμα) το κανάλι 59. Ακριβώς αριστερά, έχει δύο κουμπάκια Up/Down. Αν κάνεις κλικ σε ένα από αυτά, δεν αλλάζει η σχετική θέση του επιλεγμένου καναλιού;

Επίσης, σε μερικά τέτοια controls σε άλλες εφαρμογές Windows (και μη), έχω δει πως μπορείς να αλλάξεις σχετική θέση του επιλεγμένου item με drag 'n' drop. Για δοκίμασέ το και με αυτόν τον τρόπο...

Δημοσ.

Στο screenshot που ανέβασες, είναι επιλεγμένο (με μπλε χρώμα) το κανάλι 59. Ακριβώς αριστερά, έχει δύο κουμπάκια Up/Down. Αν κάνεις κλικ σε ένα από αυτά, δεν αλλάζει η σχετική θέση του επιλεγμένου καναλιού:

Όχι.

Όταν λες drag and drop τι εννοείς?

Δημοσ.

Όταν λες drag and drop τι εννοείς?

Είναι μία βασική λειτουργία που διαθέτουν πολλά γραφικά περιβάλλοντα και εφαρμογές. Μεταφράζω από τo σχετικό άρθρο της Wikipedia:

Η βασική αλληλουχία ενεργειών που εμπλέκονται στη λειτουργία drag-and-drop είναι:

1. Μετακινείτε το δείκτη του ποντικιού στο αντικείμενο

2. Πιέζετε και κρατάτε πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού για να «αρπάξετε» το αντικείμενο

3. «Σύρετε» το αντικείμενο στην επιθυμητή τοποθεσία

4. «Αποθέστε» το αντικείμενο απελευθερώνοντας το πλήκτρο του ποντικιού

Δημοσ.

Αν στο μεταξύ δε βρεθεί κάποιος άλλος συμφορουμίτης που να έχει το ίδιο πρόγραμμα και να γνωρίζει πώς γίνεται (ΑΝ γίνεται κιόλας, μην το αποκλείεις αυτό το ενδεχόμενο), ίσως θα μπορούσες να στείλεις κι ένα e-mail στο support της κατασκευάστριας εταιρείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...