Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Λοιπόν πριν 5-6 χρόνια είχα φτιάξει το pc alone και φοράει: M : Asus Striker Extreme CPU : Inter core 2 e6300 2.4 GPU: Nvidia 8800 gts 320mb Ram: 2gb 1+1 ΣΚληρό: seagate baracuda 320gb αν θυμάμαι καλά. Δουλέυω σε linux τόσα χρόνια οπότε games δέν έπαιζα (εκτός απο ντότα και wow) αλλα τώρα λόγο δουλειάς θα ξαναβάλω windows και είπα να δώ τι πουλιά πιάνει με κάνα παιχνιδάκι.Βασικά λέω να παίξω guild wars 2 όταν βγεί... Στην αρχή που το δούλευα είχα chrome.firefox,opera ανοιχτά , msn, skype,virtual machine για photoshop κτλπ και game ανοιχτό και το μηχάνημα δέν γονάτιζε....τώρα μου κάνει λίγα νεράκια. Θέλω οπωσδήποτε να βάλω σκληρό γιατι γέμισε αυτός που έχω και ίσως να φορτώσω και ram.To mob αν δέν κάνω λάθος φορτώνει μέχρι 8gb.... Aκούω προτάσεις για κάτι οικονομικό γιατι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αλλα δύο gb ram και ένας ssd και το μηχανακι θα πάρει άλλο αέρα.... Απλα δώσε max budget για να πέσουν προτάσεις...
Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέχρι 200 το πολύ θέλω να δώσω. απλά δέν ξέρω τι τιμές παίζουν καθώς έχω να ασχοληθώ με αυτά χρόνια. SSD παίρνει η μητρική?
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέχρι 200 το πολύ θέλω να δώσω. απλά δέν ξέρω τι τιμές παίζουν καθώς έχω να ασχοληθώ με αυτά χρόνια. SSD παίρνει η μητρική? Γτ να μην παίρνει?? Αφου έχει Sata2 θυρες. Μολις είδα ότι έχει sata3 ... ακομη αναρωτιεσαι αν περνει ή όχι? http://www.asus.se/Motherboards/Intel_Socket_775/Striker_Extreme/#specifications Αυτά απο εμένα http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/420/4011296 2Χ http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/398/4009788 και σουταρεις τις παλιες.
Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δέν ξέρω γ'αυτο ρωτάω. Δέν έχω ασχοληθεί καθόλου με hardware αυτά τα χρόνια...Οπότε προτείνεις ένα μικρό ssd για boot και βάζω τον baracuda για storage και τσιμπάω 2x2 ram
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι... η καλύτερη λυση κατ εμε... μην σου πω δοκιμάζεις μπας και δουλευουν και οι παλις μαζι με τις καινουργιες και καταληξεις με 6gb ... αν και τα nv chipsets ηταν δυστροπα σε αυτό τον τομέα!
Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι όντως , γ'αυτο και την είχα πληρώσει πολλά τότε την Asus...Πάντως είδα οτι έχουν πέσει πολύ οι μνήμες, πιστέυεις οτι δέν συμφέρει να ανεβάσω κ'αλλο ram ? 6-8 gb
Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όντως, Έτσι και αλλιώς να σηκώνει adobe suite 3 browser skype msn ταυτόχρονα δέν νομίζω. Απλά θα πετάξω την σουίτα στον ssd και τα σκουπιδια στον άλλον
nodas_21greek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Και μην ξεχάσεις, τα windows που θα βάλεις στον ssd να είναι 64bit
skatopaido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ρε παιδια που το ειδατε οτι εχει σατα 3 ? 6 xSATA 3 Gb/s ports NVIDIA MediaShield™ RAID Support RAID 0,1,0+1,5,JBOD span cross Serial ATA drives σατα 2 εχει, χωρια που ειναι ψιλοαμαρτια να δωσεις 80ε για 4 gb μνημη.στη θεση σου θα επαιρνα εναν ssd 60gb (agility 3) και αυτες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/71290-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-ddr2/ και δεν θα εδινα ουτε ευρω παραπανω (συνολο 95ε)
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τον SSD που προτεινει ο stm00192,βρες και απο αγγελιες ενα σετακι 2x2Gb μνημη και εχεις αλλο συστημα...κατω απο διακοσαρικο...
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ρε παιδια που το ειδατε οτι εχει σατα 3 ? 6 xSATA 3 Gb/s ports NVIDIA MediaShield™ RAID Support RAID 0,1,0+1,5,JBOD span cross Serial ATA drives σατα 2 εχει, χωρια που ειναι ψιλοαμαρτια να δωσεις 80ε για 4 gb μνημη.στη θεση σου θα επαιρνα εναν ssd 60gb (agility 3) και αυτες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/71290-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-ddr2/ και δεν θα εδινα ουτε ευρω παραπανω (συνολο 95ε) Δικιο έχεις για το sata ... απο εκεκτιμένη ταχυτητα προσπερασα το Gb/s και είδα μονο το 3!! Αλλά και πάλι στην τιμή αυτή είναι κρίμα να μην παρει τον samsung αφου έτσι και αλλιώς διαθέτει τα χρήματα. Οσο για τις μνήμες αν βρεί κανενα καλο ζευγάρι 2Χ2 ή 2Χ4 μεταχειρισμένο σε καλη τιμη why not.. αλλά αυτές που παρεθεσες δεν είναι και ότι καλύτερο ....
skatopaido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 εγω δεν ειπα οτι αυτα που προτεινω ειναι καλυτερα.ειπα μια γνωμη (αυτα που προτεινετε κοστιζουν πανω απο τα διπλασια οποτε λογικο να ειναι καλυτερα)
Rush13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Βασικά θέλω να βγεί όσο πιο οικονομικό γίνετε οπότε η ιδέα του skatopaido για κάτι μεταχειρισμένο σε μνήμη ειναι καλή, θα κοιτάξω μήπως βρώ κάτι καλό σε μεταχειρισμένο πριν πάω για καινούργιο. Όσο για τον SSD για boot και adobe suite τον θέλω κατα βάση, δηλαδή δέν καίγομαι για χωρητικότητα τόσο αλλα οι τιμές απ'οτι checkara στους ssd έχουν πέσει πολύ οπότε μπορεί και να αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για έναν τέτοιο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα