Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... εχθες ηρθε το μακ μινι μου!! το πηρα απο αμερικη!!! ολα καλα ολα ωραια πολυ δυνατο!!! το ακουμπαω ομως απο πανω και ειναι αρκετα ζεστο... λετε να υπαρχει κανενα προβλημα?? ή ετσι ειναι κανονικα? ευχαριστω!

Δημοσ.

Με το καλό να το χιλιοευχαριστηθείς ! :)

Κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία, όπως επεσήμανε κι ο φίλος Chris,

ενώ επαυξάνω μιας και είμαι fan του Mac mini από την εποχή των

PPC μοντέλων.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια..!! να στε καλα!! αυτο το προγραμματακι λεει cpu 86 βαθμους κελσιου! γενικα στο ποσο πρεπει να κυμαινεται.?

και κατι αλλο..!! (τωρα που σας βρηκα :P ) Στο σκαιπ δεν μπου αναγνωριζει την φωνη!! δηλαδη ενω μπαινω system preferences>sound> input και βλεπω οτι αναγνωριζει την φωνη μου στο σκαιπ τιποτα...!! αν ξερετε κατι βοηθηστε με!!! και παλι ευχαριστω ειστε ψυχαρες..!! :D

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια..!! να στε καλα!! αυτο το προγραμματακι λεει cpu 86 βαθμους κελσιου! γενικα στο ποσο πρεπει να κυμαινεται.?

και κατι αλλο..!! (τωρα που σας βρηκα :P ) Στο σκαιπ δεν μπου αναγνωριζει την φωνη!! δηλαδη ενω μπαινω system preferences>sound> input και βλεπω οτι αναγνωριζει την φωνη μου στο σκαιπ τιποτα...!! αν ξερετε κατι βοηθηστε με!!! και παλι ευχαριστω ειστε ψυχαρες..!! :D

Τι όνομα έχει η συσκευή που αναγνωρίζει την φωνή σου, στο system preferences>sound> input?

Δημοσ.

Line in το ονομα και ο τυπος audio line-in port!

Και εγώ που νόμιζα οτι είχες βάλει συσκευή εισόδου(πχ.το μικρόφωνο της web κάμερας)....λυπάμαι που στο λέω αλλα το mac mini σου δεν έχει ενσωματομένο μικρόφωνο.Απορώ πως καταλαβες οτι σε ακούει απο line in που είναι για να βάλεις με 3.5 mm jack συσκευή εισόδου πχ. μικρόφωνο.Αν έχεις βάλει εκει μικρόφωνο αρκεί να πας στις ρυθμίσεις του skype audio/video και να επιλέξεις το ίδιο.

Δημοσ.

ΛΟιπον επειδη το ξεκαθαρισα... :P καταλαβα οτι μ ακουει επειδη το μικροφωνο ηταν εγκατεστημενο πανω στην καμερα.... γ αυτο στο line in μου εμφανιζει 2 επιλογες.... τ μικροφωνακι της καμερας ομως δεν ειναι καλο... κ εγω εχω συνδεσει ενα αλλι μικροφωνο και δεν αναγνωριζει την φωνη.... κανονικα στο λαιν ιν!

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα cooling pad.

Υπάρχουν διάφορα που μπορείς να βρείς στο eBay ή το Amazon τα οποια είναι στις διαστάσεις και την αισθητική του MacMini.

Επίσης υπάρχουν και πολλά tutorials για το πως να δημιουργήσεις ένα δικό σου.

Βέβαια, να μην περιμένεις θαύματα καθώς η μείωση της θερμοκρασίας δεν θα είναι πάνω απο 5-10 βαθμούς.

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις μια εφαρμογή όπως το temperature monitor για να δεις ακριβώς ποιες είναι οι θερμοκρασίες σου σε CPU, hd κτλ...?

Αν είναι ψηλές μπορείς να βάλεις και μια εφαρμογή που να ελέγχει τις στροφές των ανεμιστηρων για το καλοκαίρι...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...