Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα την παραπάνω τιμονιέρα καινούρια σε στοκ στα 50 ευρώ. Προσέξτε ότι πρόκεται για την PRO και όχι την GT. To κουτί της αναγράφει μόνο για ps2 και ps3 και όχι για pc που την θέλω εγώ. Με μοια γρήγορη αναζήτηση στο net βλέπω ότι έχουν βγει drivers για windows 7. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;Αξίζει η αγορά της για χρήση σε pc; Στα ίδια λεφτά βρίσκω τιμονιέρες πολυ πλαστικές και φτωχές στο μάτι όπως η thrustmaster Ferrari GT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου εαν θες ακουσε με για τιμονι αυτη την στιγμη στην θεση σου θα επαιρνα η g27-g25 μετα DFGT κοιτα και για μεταχειρισμενες θα βρεις σε καλες τιμες,μετα απο αυτα τα τιμονια το χαος

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ.

φιλε μου εαν θες ακουσε με για τιμονι αυτη την στιγμη στην θεση σου θα επαιρνα η g27-g25 μετα DFGT κοιτα και για μεταχειρισμενες θα βρεις σε καλες τιμες,μετα απο αυτα τα τιμονια το χαος

Aν ήσουν στη θέση του προφανώς δεν θα είχες τα minimum 100€ που κοστίζει η DFGT oπότε σίγουρα θα ψαχνόσουν για κάτι πιο φθηνό. Μεταχειρισμένη προσωπικά δεν θα κοίταζα πόσο μάλλον αν είναι και εκτός εγγύησης διότι δεν φαίνεται η φθορά της, μπορεί κάποιος πχ να την είχε για drift και να την έσκιζε.

Αν μιλάμε για την γνωστή DFP, δηλαδή αυτήν http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/000042/42615/Logitech-Driving-Force-Pro-PS2-PS3.jpeg τότε είναι πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά αν έκανες και κανά παζάρι να την ρίξεις στα 40€ θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι αρκετά παλιά τιμονιέρα αλλά η νεώτερή της DFGT δεν διαφέρει και πολύ, λίγο μεγαλύτερη στεφάνη έχει και άντε και να ναι λίγο καλύτερο το FFB της, δεν θα δεις τεράστια διαφορά δηλαδή καθώς κι αυτή έχει ένα μοτεράκι μέσα και όχι δυό όπως η G25/27.

Όσον αφορά τη συμβατότητα δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, οι drivers είναι ίδιοι για όλες αν δεν κάνω λάθος και υπάρχουν για τα 7. Εγώ την DFGT την λειτουργώ κανονικά. Σε καμία περίπτωση πάντως μην πας στη ΜΟΜΟ αν την δείς σε ίδια τιμή ή πιο φθηνή.

Δημοσ.

Aν ήσουν στη θέση του προφανώς δεν θα είχες τα minimum 100€ που κοστίζει η DFGT oπότε σίγουρα θα ψαχνόσουν για κάτι πιο φθηνό. Μεταχειρισμένη προσωπικά δεν θα κοίταζα πόσο μάλλον αν είναι και εκτός εγγύησης διότι δεν φαίνεται η φθορά της, μπορεί κάποιος πχ να την είχε για drift και να την έσκιζε.

Αν μιλάμε για την γνωστή DFP, δηλαδή αυτήν http://d.scdn.gr/ima...ro-PS2-PS3.jpeg τότε είναι πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά αν έκανες και κανά παζάρι να την ρίξεις στα 40€ θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι αρκετά παλιά τιμονιέρα αλλά η νεώτερή της DFGT δεν διαφέρει και πολύ, λίγο μεγαλύτερη στεφάνη έχει και άντε και να ναι λίγο καλύτερο το FFB της, δεν θα δεις τεράστια διαφορά δηλαδή καθώς κι αυτή έχει ένα μοτεράκι μέσα και όχι δυό όπως η G25/27.

Όσον αφορά τη συμβατότητα δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, οι drivers είναι ίδιοι για όλες αν δεν κάνω λάθος και υπάρχουν για τα 7. Εγώ την DFGT την λειτουργώ κανονικά. Σε καμία περίπτωση πάντως μην πας στη ΜΟΜΟ αν την δείς σε ίδια τιμή ή πιο φθηνή.

Για ποιο λόγο το λες αυτό με την momo; επειδη παίζουν αρκετές το τελευταίο διάστημα στις αγγελίες και αναρωτιόμουν.

Δημοσ.

Βρήκα την παραπάνω τιμονιέρα καινούρια σε στοκ στα 50 ευρώ. Προσέξτε ότι πρόκεται για την PRO και όχι την GT. To κουτί της αναγράφει μόνο για ps2 και ps3 και όχι για pc που την θέλω εγώ. Με μοια γρήγορη αναζήτηση στο net βλέπω ότι έχουν βγει drivers για windows 7. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;Αξίζει η αγορά της για χρήση σε pc; Στα ίδια λεφτά βρίσκω τιμονιέρες πολυ πλαστικές και φτωχές στο μάτι όπως η thrustmaster Ferrari GT

Μια χαρά τιμονιέρα είναι,πάρτην.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλάμε για την γνωστή DFP, δηλαδή αυτήν http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/000042/42615/Logitech-Driving-Force-Pro-PS2-PS3.jpeg τότε είναι πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά αν έκανες και κανά παζάρι να την ρίξεις στα 40€ θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι αρκετά παλιά τιμονιέρα αλλά η νεώτερή της DFGT δεν διαφέρει και πολύ, λίγο μεγαλύτερη στεφάνη έχει και άντε και να ναι λίγο καλύτερο το FFB της, δεν θα δεις τεράστια διαφορά δηλαδή καθώς κι αυτή έχει ένα μοτεράκι μέσα και όχι δυό όπως η G25/27.

κοιταξε μιλας για 2 διαφορετικα τιμονια γιατι τοτε δεν θα ειχε λογο να το αλλαξει η logitech το μοτερ δεν ειναι ιδιο η επαναφορα επισης ,το οτι εχει μεγαλο στεφανι και καλητερο ffb ειναι ενα μεγαλο++ αλλο να παιζεις με τιμονακι και αλλο με τιμονι και οσο για μεταχηρεισμενα τιμονια μπορεις να βρεις ανετα μια dfgt me 70 ευρω και με εγγυηση αφου η logitech την καλυπτει 2 χρονια +++ εχουν περασει απο τα χερια μου thrustmaster RGT FF Pro,f430.logitech dfgt και εχω σπιτι g25-g27 πιστεψεμε τα τρια τελευτεα τιμονια ειναι οτι καλητερο (και μετα αντε να μπλεξεις με τους driver να μην καθονται στην γιαγια και δεν συμμαζεύεται διαβασε και κατι αναλογο Link)

το κακο με τα τιμονια παιδια ειναι οτι αμα παιξεις λιγο και λιωσεις θες κατι καλητερο π.χLinkκαι μετα την παλια δεν ξερεις τι να την κανεις και για αυτο περνεις κατι που θα το κρατησεις γιατι βολευει

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ.

Για ποιο λόγο το λες αυτό με την momo; επειδη παίζουν αρκετές το τελευταίο διάστημα στις αγγελίες και αναρωτιόμουν.

Γιατί έχει λίγες μοίρες περιστροφής, 320 αν δεν κάνω λάθος. Είναι πολύ μεγάλο μείον αυτό.

κοιταξε μιλας για 2 διαφορετικα τιμονια γιατι τοτε δεν θα ειχε λογο να το αλλαξει η logitech το μοτερ δεν ειναι ιδιο η επαναφορα επισης ,το οτι εχει μεγαλο στεφανι και καλητερο ffb ειναι ενα μεγαλο++ αλλο να παιζεις με τιμονακι και αλλο με τιμονι και οσο για μεταχηρεισμενα τιμονια μπορεις να βρεις ανετα μια dfgt me 70 ευρω και με εγγυηση αφου η logitech την καλυπτει 2 χρονια +++ εχουν περασει απο τα χερια μου thrustmaster RGT FF Pro,f430.logitech dfgt και εχω σπιτι g25-g27 πιστεψεμε τα τρια τελευτεα τιμονια ειναι οτι καλητερο (και μετα αντε να μπλεξεις με τους driver να μην καθονται στην γιαγια και δεν συμμαζεύεται διαβασε και κατι αναλογο Link)

το κακο με τα τιμονια παιδια ειναι οτι αμα παιξεις λιγο και λιωσεις θες κατι καλητερο π.χLinkκαι μετα την παλια δεν ξερεις τι να την κανεις και για αυτο περνεις κατι που θα το κρατησεις γιατι βολευει

Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά εννοείται πως πρέπει να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό. Δεν μιλάμε όμως για τιμές 50 με 80€ πχ, εκεί εννοείται πως θα συνέφερε περισσότερο η υπέρβαση. Τώρα μιλάμε για 50+€ διαφορά, αν δεν θέλει να διαθέσει τόσα είναι πολύ καλή ευκαιρία η DFP, άσε που μπορεί να την δώσει αργότερα και ως μεταχειρισμένη στα 40€πχ και να έχει μικρή χασούρα. Και αν είναι κωλόφαρδος και του βγάλει μη επιλύσημο πρόβλημα να του δώσουν καινούργια DFGT. :P

Όσο για τις διαφορές σαφώς και είναι καλύτερη η DFGT αλλά και πάλι αν οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές δε θα χει θέμα.

Δημοσ.

pano2171 ο moderator απο το gvrteam δεν εισαι?

παντος παιδια ειναι σκουληκι το ατιμο και εγω ξεκινησα για το grid ενα τιμονακι και κατεληξα με g25-g27 Link

Δημοσ.

Ναι!!!

Εγώ γενικά είμαι με την περίοδο, μπορεί να μην παίξω για 2-3 μήνες και μετά να το λιώνω όλη μέρα.

Πανο γιατι δεν λες την αληθεια στο παιδι οτι αμα μπλεξει στο τελος θα καταληξει με καμια g27,

φιλε πες μου οτι επαιξες με την t500 τι βλεπω και την ζαχαρωνω αλλα δεν περισσεύει φραγκο,

πραγματικα μεσα στο gvrteam στο θεμα virtual racing εχει τα παντα

Δημοσ.

Είναι ανάλογα το τι απαιτήσεις έχεις. Εγώ πχ ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω σε G25/27. Aν είχα λεφτά για πέταμα σίγουρα θα το κανα αλλά δυστυχώς δεν έχω. Ούτε και τότε είχα βέβαια, δεν μπορούσα να διαθέσω πάνω από 80€ και ότι υπήρχε δεν άξιζε καθόλου ώσπου μια καλή μέρα βγάλαν την DFGT στα 60€ και την χτύπησα χωρίς 2η σκέψη, εδώ μέσα μάλιστα στο thread των προσφορών την είδα.

Η τιμή της DFP αυτή τη στιγμή εκεί που την βρήκε είναι πάρα πολύ καλή και φυσικά απέχει πολύ από την επόμενη καλύτερη. Το αν θα φάει κόλλημα δεν το ξέρω αλλά και πάλι αν θέλει το κάτι παραπάνω πχ DFGT πουλάει την DFP και παίρνει τα λεφτά του πίσω γιατί άνετα μέχρι και του χρόνου μπορεί να τη δώσει το λιγότερο όσο την πήρε.

Tην t500 όχι δεν την έχω παίξει (που να τη βρεις άλλωστε).

Δημοσ.

κοιταξε ειναι και γιατι την θελει,αμα του την επαιρνε κανενα 40 ευρω θα ηταν μια χαρα,

αλλα παιζουν και αγγελιες σε καλες τιμες,κοιτα εδω dfgt με εγγύηση 60 ευρω Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...