sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 πολυμπριζο ασφαλειας φυσικα εχω.Ups δεν εχω παρει γιατι δεν ξερω απο αυτα και μαλακια μου που δεν εχω ρωτησει εδω.Υπαρχει περιπτωση να παιζει τιποτα με κανα συγκεκριμενο καλωδιο?Δηλαδη γινεται να χαλασει ας πουμε το 24πινο η οτι γινεται σχετιζεται αποκλειστικα με το τροφοδοτικο? Να κανω μια ασχετη ερωτηση αν γνωριζετε.Ποσο παει το μαλλι να το στειλω με courier στο visionstudio(Θεσσαλονικη)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στειλε το απευθείας στην corsair. Aυτό άλλωστε συνιστά στους πελάτες της.
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 βλεπε δεινοσαυρε τι προτεινεις ? Τι προτείνει δηλαδή. Καλύτερα RMA στην Corsair απ' ευθείας και θα σου πούνε αυτοί τι να κάνεις.
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 κοιτα μιλησα με το visionstudio και τους ρωτησα πως γινεται η διαδικασια.δηλαδη αν θα το στειλουν για επισκευη και μετα σε μενα η αν θα μου δωσουν καινουριο εξ'αρχης.Μου απαντησαν πως αν παρει πανω απο 10 μερες η διαδικασια θα μου δωσουν καινουριο.εκτος και αν κανω A-RMA.Εχει η corsair A-RMA?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 βλεπε δεινοσαυρε τι προτεινεις Δεν σε καταλαβαίνω.
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 update.Μεσα στο site της Corsair λεει πως υπαρχει ενα τεστ για το τροφοδοτικο.βαζεις τις 2 ακρες ενος συνδετηρα σε στο πιν του πρασινου καλωδιου και στο πιν ενος μαυρου καλωδιου.Πατας το ον και πρεπει να αρχιζει να γυριζει ο ανεμιστηρας.Το εκανα αλλα εμενα γυρναει λιγο και σταματαει.Το γνωριζει κανεις αυτο?
snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 update.Μεσα στο site της Corsair λεει πως υπαρχει ενα τεστ για το τροφοδοτικο.βαζεις τις 2 ακρες ενος συνδετηρα σε στο πιν του πρασινου καλωδιου και στο πιν ενος μαυρου καλωδιου.Πατας το ον και πρεπει να αρχιζει να γυριζει ο ανεμιστηρας.Το εκανα αλλα εμενα γυρναει λιγο και σταματαει.Το γνωριζει κανεις αυτο? Αυτό που αναφέρεις είναι βραχυκύκλωμα, (όπου το έχω κάνει εγώ συγκεκριμένα πολλές φορές ) και ουσιαστικά σου δείχνει εάν λειτουργεί..!
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτο που γραφω οτι την πρωτη φορα γυρισε και μετα τιποτα τι σημαινει.Βασικα παει να γυρισει αλλα σταματαει.
sarpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδια ειπα να δοκιμασω να συνδεσω το τροφοδοτικο στον υπολογιστη ετσι να απο περιεργεια και δουλεψε.μονο εναν σκληρο εχω συνδεδεμενο.Σε λιγο θα βαλω και τα υπολοιπα.Τι παιχτηκε?Να το στειλω για RMA η θα το στειλουν πισω?Να το κρατησω?μηπως εχει καποιο προβλημα και δημιουργησει τιποτα χειροτερο στο μελλον σε ολο το συστημα?Εχω σκαλωσει λιγο?Υπαρχει καποιος τροπος να βεβαιωθουμε οτι ειναι πληρως λειτουργικο?
Dklearhos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εφόσον είχε πρόβλημα γύρισέ το. Μην ρισκάρεις όλον τον υπολογιστή σου!
sarpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Να επανελθω διοτι οπως εγραψα χθες το βραδυ το εβαλα και δουλεψε.Σηκωθηκα το πρωι ανοιγε κανονικα.Εφυγα και τωρα που γυρισα παλι τα ιδια.Δεν ανοιγει.Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο? Να πω και κατι αλλο.Εχω παρατηρησει οτι μετα απο καποιες ωρες χωρις να κανω κατι ο υπολογιστης μπαινει σε standby mode.Και δεν θυμαμαι να εχω ρυθμισει κατι τετοιο εγω Ρε μαγκες σορρυ που σας τα πρηζω αλλα δεν υπαρχει εξηγηση γι'αυτα που γινονται.σας εγραψα το μνμ αφου ειδα οτι δεν ανοιξε το pc εκανα ενα τσιγαρο να ηρεμησω και οπως σηκωθηκα να κανω μια δουλεια το pc ηταν ανοιχτο....!!!!
xray25gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Φιλε sarpan νομιζω οτι εχω το ιδιο προβλημα κατι παιζει μρ το ρευμα Το μεσημερι δουλευε κανονικα ο υπολογιστης...πηγα πηρα καινουργιο case τα βγαζω ολα ωραια και καλα τα ξαναβαζω στο καινουργιο κουτι συνδέω καλωδιο στο τροφοδοτικο παταω και ΤΙΠΟΤΑ δεν κουνιεται φιλο....εχω φρικαρει... Μολις δοκιμασα το 'κολπο' με το τροφοδοτικο εαν λειτουργει κανοντας το βραχυκυκλωμα κ λειτουργει κανονικότατα....
sarpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Κοιτα εμενα ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα.Μου εκανε ομως τρομερη εντυπωση αυτο που εγραψα οτι πατησα το κουμπι αλλα δεν αναψε και μετα απο κανα 10λεπτο ειχε ανοιξει μονο του...δηλαδη δυσκολευομαι να καταλαβω τι ακριβως φταει.και αν το στειλω ολλανδια και δεν εχει θεμα θα μου το στειλουν πισω(με δικα μου εξοδα???).σε καθε περιπτωση τζαμπα λεφτα...εσυ εχεις κοιταξει τα καλωδια απο το κουτι αν τα εχεις συνδεσει σωστα?
xray25gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Απο τις 7 καθομαι κ τα κοιταω ξανα και ξανα και δεν μπορω να καταλαβω... ειπα θα το αφησω καμμια ωριτσα να ηρεμησω κ εγω γτ δεν γινετε αλλιως.... Υπαρχει περιπτωση να ειναι καθαρα θεμα ρευματος..καποιο σκαλωμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα