sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ο υπολογιστης της υπογραφης μου μεχρι χθες δουλευε κανονικα.Σημερα το πρωι πηγα να τον ανοιξω αλλα δεν κανει τιποτα.Εβγαλα μπαταρια της μητρικης τιποτα.Το τροφοδοτικο δειχνει να δινει ρευμα γιατι δουλευουν οι 2 εξωτερικοι σκληροι.Παρακαλω πειτε κατι γιατι θα τρελαθω
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αφαιρείς όλους τους δίσκους εκτός από αυτόν που έχει το λειτουργικό. Κάνεις clear cmos όπως το λέει το manual της μητρικής και μας λες τι έγινε.
Titan91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά, μήπως το πρόβλημα είναι στην οθόνη;
snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μην πανικοβάλλεσαι έλεγξε όλα τα καλώδια προσεχτικά ίσως έχει αποσυνδεθεί κάποιο (μυστηριωδώς..). Δεύτερον θα σου πρότεινα να αφήσεις πάνω στην mobo μόνο τα βασικά.. και μετά βλέπουμε..!
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αφαιρείς όλους τους δίσκους εκτός από αυτόν που έχει το λειτουργικό. Κάνεις clear cmos όπως το λέει το manual της μητρικής και μας λες τι έγινε. Εχει ρε συ 2 jumpers αλλα λεει πως πρεπει να βαλω ενα jumper cap στα pins.Δεν εχω τιποτα τετοιο.Λεει ακομα πως μπορω να χρησιμοποιησω καποιο μεταλλικο αντικειμενο και να αγγιξω και τα 2 πινς για καποια δευτερολεπτα.Δηλαδη μπορω να βαλω καποιο κατσαβιδι και να τα ακουμπησω?Δεν καταλαβαινω. titan91 οχι δεν ανοιγει καν το pc snakes με μια προχειρη ματια δεν εχει κουνηθει τιποτα Επισης να πω πως εριξα και μια ματια στους πυκνωτες της mobo αλλα δεν ειδα καποιον περιεργο
Titan91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αν βγάλεις τα πάντα από hdd,dvd-roms και αφήσεις μόνο mobo(ram,vga,cpu) bios beeps έχεις?
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εχει ρε συ 2 jumpers αλλα λεει πως πρεπει να βαλω ενα jumper cap στα pins.Δεν εχω τιποτα τετοιο.Λεει ακομα πως μπορω να χρησιμοποιησω καποιο μεταλλικο αντικειμενο και να αγγιξω και τα 2 πινς για καποια δευτερολεπτα.Δηλαδη μπορω να βαλω καποιο κατσαβιδι και να τα ακουμπησω?Δεν καταλαβαινω. titan91 οχι δεν ανοιγει καν το pc snakes με μια προχειρη ματια δεν εχει κουνηθει τιποτα Επισης να πω πως εριξα και μια ματια στους πυκνωτες της mobo αλλα δεν ειδα καποιον περιεργο Ναι να βάλεις ένα κατσαβίδι να βραχυκυκλώσεις αυτά τα 2 pins για 5" με σβηστό τροφοδοτικό η εκτός ρεύματος.
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το εκανα αλλα τιποτα.Δεν κανει τιποτα.Παταω το κουμπι αλλα δεν αντιδρα. Το τροφοδοτικο απο τη στιγμη που παιρνουν ρευμα οι εξωτερικοι παιζει να φταιει?Να δοκιμασω το παλιο η τζαμπα κοπος?
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για να καταλάβω... ανάβει το τροφοδοτικό ή όχι. Παίρνει ρεύμα η M/B; Μη τρελαίνεσαι θα τη βρούμε την άκρη. Απλά πες μας τι ανάβει
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν ανοιγει απολυτως τιποτα.ΑΠΟΛΥΤΩΣ Το μονο που βλεπω ειναι πως οταν ανοιγω τον διακοπτη απο το τροφοδοτικο παιρνουν ρευμα οι εξωτερικοι σκληροι που εχω.Κατα τ'αλλα δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ Κατι αλλο να πω κι ας μην εχει σημασια πριν τον κλεισω χθες εριξα μια ματια στις θερμοκρασιες και ηταν ολα κανονικα. Λοιπον για ακουστε κι αυτο.Ειμαι με ενα φιλο μου τωρα.Παρατηρησα κατι.Οταν ακουμπαω το κουτι πισω και πανω αισθανομαι σα να με χτυπαει λιγο ρευμα.Ακουμπησε και ο φιλος μου αλλα δεν καταλαβε κατι.Εγω το νιωθω συνεχεια
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 γ@@ω την corsair ρε παιδια...εβαλα το παλιο και δουλεψε.165 ευρω το πληρωσα δηλαδη ελεος
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 φυσικα.δεν εχω 2 μηνες απο την αγορα.αλλα ειναι η διαδικασια και το γαμωτο.καταλαβαινεις.Αλλα λυστε μου μια απορια ρε σεις.Πως στο καλο επαιρναν ρευμα οι εξωτερικοι?
Titan91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτό υποθέτω http://www.ehow.com/facts_5811849_effect-insufficient-power-supply-pc.html ,ίσως βγήκε ελαττωματικό. Καλό είναι να έχεις ένα πολύπριζο ασφαλείας ή ακόμα καλύτερα ένα ups γιατί με την ΔΕΗ δεν είσαι ποτέ σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα