Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Το πρώτο μου θέμα στους φορητούς και ελπίζω το τελευταίο, καθώς δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα. :mrgreen:

Επέσε στα χέρια μου το παραπάνω λαπτοπ για να το στρώσω λίγο και απ ότι βλέπω (88 βαθμοί ο επεξεργαστής σε idle κτλ κτλ) θέλει άμεσα καθάρισμα και αλλαγή πάστας. Έχει ανοίξει κανείς κάνα τέτοιο? Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερο? Είναι εύκολο να αλλάξω πάστα? (θεωρώ ότι κάνει μια cooler master που έχω από τον σταθερό).

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Το πρώτο μου θέμα στους φορητούς και ελπίζω το τελευταίο, καθώς δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα. :mrgreen:

Επέσε στα χέρια μου το παραπάνω λαπτοπ για να το στρώσω λίγο και απ ότι βλέπω (88 βαθμοί ο επεξεργαστής σε idle κτλ κτλ) θέλει άμεσα καθάρισμα και αλλαγή πάστας. Έχει ανοίξει κανείς κάνα τέτοιο? Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερο? Είναι εύκολο να αλλάξω πάστα? (θεωρώ ότι κάνει μια cooler master που έχω από τον σταθερό).

ευκολο ειναι ειδικα αμα βρεις και κανα video που λυνει το λαπτοπ.για την παστα κλασικα θα αφαιρεσεις με προσοχη το συστημα ψυξης και ισχυει το ιδιο με τους desktop,οχι μεγαλη ποσοτητα.

για το ξεσκονησμα,blower η στην τελικη δυνατο πιστολακι(με κρυο αερα φυσικα) η ηλεκτρικη σκουπα απο αποσταση

παρε ενα μπουσουλα απο εδω

http://www.youtube.com/watch?v=t2lNIT_V4HQ

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ Χάρη. Κάνω το ίδιο και για την κάρτα γραφικών? (έχει μία ati mobility 3470)

για την καρτα το ιδιο,αμα εχει ενιαιο συστημα ψυξης με τον επεξεργαστη τοτε το αφαιρεις ολο και βαζεις παστα σε cpu/gpu,αμα εχει ξεχωριστα(δεν νομιζω) τοτε βγαζεις το καθε συστημα ξεχωριστα

Δημοσ.

επεσες και στο δυσκολο.

πρεπει να βγαλεις και τη μητρικη για να φτασεις cpu-gpu.

προσοχη εχει κατι κρυμμενες βιδες κατω απο τις ταινιες και οχι αποτομες κινησεις.

οχι καλο λαπτοπ για να ξεκινησεις τις αποσυναρμολογησεις παντως!

Δημοσ.

ευκολο ειναι

Πλάκα μου κανετε...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

οχι καλο λαπτοπ για να ξεκινησεις τις αποσυναρμολογησεις παντως!

Θα θεωρήσω -βολονταριστικά- ότι χάλασε ο αισθητήρας και θα το αφήσω όπως είναι. :-D

Δωσε το στο Θανο καλυτερα να στο στρώσει!! :P :P :devil:

Τώρα έχεις 100% δίκιο!

Δημοσ.

Πλάκα μου κανετε...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Θα θεωρήσω -βολονταριστικά- ότι χάλασε ο αισθητήρας και θα το αφήσω όπως είναι. :-D

βρε μην ανχονεσε, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,δες και τα βιντεακια,προσοχη θελει μονο

Δημοσ.

Επειδή τα είδα, γι αυτο το λέω. :rolleyes:

Εντάξει το λινουξ? :-D Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς

ζορικο αλλα τα καταφερνω!ενταξει απο επιδοσεις,ταχυτητα και σταθεροτητα τα σπαει!ουτε ssd να ειχα,φοβερη αποκριση στα παντα.καποια μικροπροβληματακια που εχει λυνονται,ηδη τα περισσοτερα τα ελυσα χθες :D

edit:τωρα που το θυμηθηκα αμα εχεις ενδιασμους να πιασεις την mobo με γυμνα χερια(στατικος ηλεκτρισμος πχ) μπορεις να βαλεις γαντια ;)

Δημοσ.

Ριξτου ενα φύσιμα μονο .. με σπρέυ πεπιεσμένου ή με κονφλερ... προσοχη στην υγρασια στην δεύτερη περιπτωση!

Δημοσ.

Ευχαριστώ stm, αυτό θα κάνω. Σπρέι πιπεριού διάβασα στην αρχή. :P

χαχα :P αμα εχεις κανα βενζιναδικο κοντα πηγαινε να κανεις τσακα τσακα ενα ξεσκωνισμα με το κονφλερ γιατι τα σπρευ πεπιεσμενου ειναι μικρα και ακριβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...