Kotsos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους!!! εχω ενα λαπτοπ χαλασμενο και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το ανοιξω και να βγαλω το σκληρο απο μεσα και οτι αλλο εξαρτημα δουλευει ? ευχαριστω προκαταβολικα!
crc2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ποιο μοντέλο / μάρκα έχεις ???? Τα περισσότερα λάπτοπ , έχουν κάποια καπάκια απο την κάτω μεριά τα οποία σου δίνουν πρόσβαση σε μνήμη, δίσκο , wireless lan, και να τα αφαιρέσεις.
Kotsos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ποιο μοντέλο / μάρκα έχεις ???? Τα περισσότερα λάπτοπ , έχουν κάποια καπάκια απο την κάτω μεριά τα οποία σου δίνουν πρόσβαση σε μνήμη, δίσκο , wireless lan, και να τα αφαιρέσεις. ειναι ενα toshiba satellite a120-a1o καπως ετσι ,.....
crc2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν κάνεις μια αναζήτηση στο ιντερνετ , π.χ. toshiba satellite a120 how to open it θα βρεις κάτι χρήσιμο ....
aod999 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φιλε μου αν εισαι σιγουρος οτι ο σκληρος ειναι οκ μπορω να τον αγορασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα