kwstas_pap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλημέρα.. επειδή υποψιάζομαι ότι η μπαταρία ου συναγερμού στο σπίτι μου είναι στα τελειώματα και επειδή δεν έχω φράγκα να φέρω τεχνικό, ένα φιλαράκι μου σύστησα να την αφαιρέσω μόνος μου και να πάρω μια νέα..(την έχω 2 χρόνια). οκ, ως εδώ, δεν είμαι εντελώς άσχετος. άνοιξα το κουτί , την είδα και όλα καλά.. ΌΜΩΣ διαβάζω στα χαρακτηριστικά της ότι έχει 4.5Α.. από ότι θυμάμαι πάνω από 1 Α..σκοτώνει!.. Θυμάμαι καλά; μπορώ πραγματικά να την βγάλω (οκ δεν θα πιάσω τους πόλους, με πενσούλα θα τους τραβήξω (φύλαγε τα ρούχα σου) χωρίς φόβο; υπάρχει σειρά; δηλαδή πρώτα να βγάλω τον αρνητικό και μετά τον θετικό (τα καλώδια από τους πόλους δηλαδή).. το έχει κάνει κανείς σας μόνος του; ευχαριστώ.
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οχι δε θυμασαι καλα. Τα αμπερ μονα τους δε σκοτωνουν κανεναν, θελουν συνδυασμο με την ταση και ποση θα ειναι αυτη. Οι μπαταριες δε σε ενοχλουν στο να σε χτυπησει το ρευμα, βγαλτη ανετα χωρις κανενα απολυτως φοβο. Σκεψου μονο οτι η μπαταρια αυτοκινητου ειναι 12 βολτ, και 45-60 αμπερ. Αν σε χτυπαγε, θα πρεπει να σε εστελνε σε τροχια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ποσα βολτ ειναι η μπαταρια του συναγερμου btw? Καμια 12ρα λογικα, αλλα σιγουρεψε το πρωτα.
2koykoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλήμερα φίλε,θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία για το θέμα που έχεις. επειδή τσιγκουνεύτηκα τα 50Ε για αλλαγή μπαταριών και σέρβις το άφησα για κανα χρόνο (3χρονια)με αποτέλεσμα να πάθω και ζημιά στο τροφοδοτικό λόγω ότι εκείνη την περίοδο έκανε συχνά διακοπές ρεύματος. πλήρωσα κανα 130Ε και για αλλαγή τροφοδοτικού και ήμουν τυχερός που δεν έπαθε ζημιά και η πλακέτα. και κάτι άλλο να σε ρωτήσω πως θα αλλάξεις την μπαταρία της σειρήνας;ξέρεις να την απομονώνεις;; στα λέω φιλικά για να μην την πατήσεις όπως εγώ και μετά πληρώνεις τα μαλλιά σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τι σχεση εχει με το οτι αλλαξες μονος σου τη μπαταρια, το γεγονος οτι καηκε το τροφοδοτικο απο πολλες διακοπες ρευματος?!
2koykoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τι σχεση εχει με το οτι αλλαξες μονος σου τη μπαταρια, το γεγονος οτι καηκε το τροφοδοτικο απο πολλες διακοπες ρευματος?! Δεν την άλλαξα μόνος μου,η μπαταρία είχε τερματίσει και επειδή έκανε συχνές διακοπές οι αυξομειώσεις ρεύματος έβγαλε οφ και τροφοδοτικό,ζημιά που θα γλίτωνα αν έκανα σέρβις.
kwstas_pap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 12v 5Ah.. θα αλλάξω μόνο τη μπαταρία του κεντρικού κουτιού.. της σειρήνας θα είναι το επόμενο step:) προς το παρόν σε μια "γύρα" σε 5 εξειδικευμένα ηλεκτρονικάδικα δεν είχαν εκτός αν την παραγγείλω (15ευρώ - οκ).. μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ούτε ένας stock!
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 12v 5Ah.. θα αλλάξω μόνο τη μπαταρία του κεντρικού κουτιού.. της σειρήνας θα είναι το επόμενο step:) προς το παρόν σε μια "γύρα" σε 5 εξειδικευμένα ηλεκτρονικάδικα δεν είχαν εκτός αν την παραγγείλω (15ευρώ - οκ).. μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ούτε ένας stock! η περιοχη σου ποια ειναι; http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=321_356&products_id=6735 διαθεσιμη και δεν παθαινεις τιποτα. 2 ακροδεκτες θα βγαλεις, θα τους ενωσεις στην επομενη μπαταρια και τελος. ουτε 5 λεπτα πανευκολης δουλειας, σαν να αλλαζεις μπαταριες στο κοντρολ της τηλεορασης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 12v 5Ah.. θα αλλάξω μόνο τη μπαταρία του κεντρικού κουτιού.. της σειρήνας θα είναι το επόμενο step:) προς το παρόν σε μια "γύρα" σε 5 εξειδικευμένα ηλεκτρονικάδικα δεν είχαν εκτός αν την παραγγείλω (15ευρώ - οκ).. μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ούτε ένας stock! Δεν τιθεται θεμα ηλεκτροπληξιας στα 12V-5A, ουτε τσιμπημα δεν καταλαβαινεις.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εμένα την αλλαγή την έκανε τεχνικός κι ήθελε μετά ξανά ρύθμιση χώρια που βαρούσε ο συναγερμός επειδή θεωρήθηκε παραβίαση (ίσως έτσι να το έχει σχεδιασμένο, δεν ξέρω). Η αλλαγή σαφώς είναι απλή, τα λοιπά δεν ξέρω αν είναι. Δοκίμασε και πες.
kfyros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 κι εγώ της άποψης ότι θα ξεκινήσει να βαράει ο συναγερμός είμαι.. Αν και νομίζω ότι αν βάλεις το pin θα σταματήσει.. Δεν ξέρω όμως αν χάνει τις ρυθμίσεις αν βγει η μπαταρία..
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δε θυμάμαι κι εγώ, θυμάμαι πάντως ότι του πήρε λίγη ώρα, δεν ήταν του στυλ "βγάζω ακροδέκτες, αλλάζω μπαταρία, βάζω ακροδέκτες, βάλε το πιν να σταματήσει να βαράει, ΟΚ έφυγα".
kwstas_pap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οχι δε θυμασαι καλα. Τα αμπερ μονα τους δε σκοτωνουν κανεναν, θελουν συνδυασμο με την ταση και ποση θα ειναι αυτη. Οι μπαταριες δε σε ενοχλουν στο να σε χτυπησει το ρευμα, βγαλτη ανετα χωρις κανενα απολυτως φοβο. Σκεψου μονο οτι η μπαταρια αυτοκινητου ειναι 12 βολτ, και 45-60 αμπερ. Αν σε χτυπαγε, θα πρεπει να σε εστελνε σε τροχια. ΑΝ (λέω αν) κατά λάθος με το δεξί χέρι πιάσω τον ένα πόλο και με το αριστερό τον άλλο πόλο τότε το ρεύμα δεν θα κάνει κύκλωμα το σώμα μου; α! παιδιά, άλλη μια (ή δύο) ερώτηση.. όταν αλλάξω και την μπαταρία στη σειρήνα στο μπαλκόνι (φυσικά πάντα με ξεκλείδωτο το συναγερμό) θα χτυπήσει; επίσης: αν ναι, πώς γίνεται αυτό αφού θα έχω αφαιρέσει την μπαταρία; μήπως παίρνει ρεύμα και από το δίκτυο; ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την ανταπόκριση.
pournaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΑΝ (λέω αν) κατά λάθος με το δεξί χέρι πιάσω τον ένα πόλο και με το αριστερό τον άλλο πόλο τότε το ρεύμα δεν θα κάνει κύκλωμα το σώμα μου; α! παιδιά, άλλη μια (ή δύο) ερώτηση.. όταν αλλάξω και την μπαταρία στη σειρήνα στο μπαλκόνι (φυσικά πάντα με ξεκλείδωτο το συναγερμό) θα χτυπήσει; επίσης: αν ναι, πώς γίνεται αυτό αφού θα έχω αφαιρέσει την μπαταρία; μήπως παίρνει ρεύμα και από το δίκτυο; ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την ανταπόκριση. Ναι, αλλα δε θα το νιωσεις.
Han Solo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 η περιοχη σου ποια ειναι; http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=321_356&products_id=6735 διαθεσιμη και δεν παθαινεις τιποτα. 2 ακροδεκτες θα βγαλεις, θα τους ενωσεις στην επομενη μπαταρια και τελος. ουτε 5 λεπτα πανευκολης δουλειας, σαν να αλλαζεις μπαταριες στο κοντρολ της τηλεορασης. αυτο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα