Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι. αλλά απο τη στιγμη που δεν υπαρχει δικαιοσυνη και οσο και να την ζηταμε συνεχιζει να μην υπαρχει και οσο και να συνεχιζουμε να την ζηταμε αυτη συνεχιζει να μην υπαρχει, τοτε φτανουμε σε αυτα τα αποτελεσματα.....

Δεν είπε κανείς πως έπεσε απ' τα σύννεφα, σίγουρα είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα γινόταν και θα ξαναγίνει.

Αλλά η αιτιολόγηση από την δικαιολόγηση και την υπεράσπιση ενός φόνου, απέχει όσο ένας άνθρωπος από έναν μπαμπουίνο.

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ανησυχείς βρε, Κι ας σκονταψω, ο αλλος ειναι χαμενος απο χερι! (εχω προετοιμασει ολη την γειτονια εδω! :devil: )

Γεια σου ρε Dexter:P

Όχι αυτός

453226-dexter.gif

Αυτός

tvseries-dexter.png

Δημοσ.

Πως να στο πω εκλεπτυσμένα βρε αδελφέ, τα @@ θα του κλάσεις, μην σου πω ότι θα τον βοηθήσεις κιόλας, γιατί αυτός δεν έχει τίποτε να χάσει και έχει και εμπειρία στο να μπουκάρει σε σπίτια, στον ύπνο θα σε πιάσει και θα του στήσεις και κώλο..;ρ

κι εγω τι εχω να χασω; ε; Τη γυναικα μου, τα παιδια μου την περιουσια μου κτλ, οποτε πιστευω αξιζει το ρισκο. Αμα ομως τον βγαλω απο το σπιτι με τα χερια και τα ποδια σε πακετακι εξτρα θα τολμησει να ξαναμπει κανεις αλλος; btw και στον υπνο να με πιασει εχω συναγερμο.

Γεια σου ρε Dexter:P

Όχι αυτός

453226-dexter.gif

Αυτός

MV5BMTQ4Njk3NzQ3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ5NjE0Ng@@._V1._SY317_CR11,0,214,317_.jpg

Ειδες βρε! :mrgreen: Το καμαρι της γειτονιας θα γινω! :devil:

Δημοσ.

Πως να στο πω εκλεπτυσμένα βρε αδελφέ, τα @@ θα του κλάσεις, μην σου πω ότι θα τον βοηθήσεις κιόλας, γιατί αυτός δεν έχει τίποτε να χάσει και έχει και εμπειρία στο να μπουκάρει σε σπίτια, στον ύπνο θα σε πιάσει και θα του στήσεις και κώλο..;ρ

Καλά είδαμε και αυτοί στην Παιανία εμπειρία.

Όχι μόνο δεν κατάφεραν τίποτα αλλά έφυγαν και ένας λιγότερος.

Δημοσ.

usvsthemvs0.jpg

Δημοσ.

Και να σου πω ρε geo, αν είναι δύο ή τρεις οι διαρρήκτες; Θα τους καταστρέψεις όλους;;;

εδω εβγαλε 19000 μορια αδιαβαστος τελειως, στους διαρρηκτες θα κολησουμε?

:P

Δημοσ.

Και στο σπίτι, ένας λιγότερος έμεινε.

Δημοσ.

Σκεφτείτε πρώτα πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη προτού σκεφτείτε 1000+1 τρόπους για να τους ξεπαστρέψετε.

Και στο σπίτι, ένας λιγότερος έμεινε.

Simple minded mode on:

Χα, ναι αλλά ζεί!

Δημοσ.

Περα απ'την πλακα, οταν ο αλλος εισβάλει στο σπιτι σου, καταπαταει τα δικαιωματα σου περι ιδιοκτησιας (και μη) και θετει σε κινδυνο τα μελη της οικογένειάς σου τοτε ο ακαριαίος θανατος ειναι λιγο μπροστα σε αυτο που του αξιζει να παθει.

Εγω προσωπικα ποτε δεν θα μπορουσα να σκοτωσω καποιον (παρα μονο πολιτικο) αλλα εαν καποιος δεν ειχε τετοια κολλήματα (και υπο καποιες προϋποθέσεις και οχι για σκουλικιου πηδημα) και σκοτωνε τον διαρρήκτη που απειλουσε με την ζωη των παιδιων/ της γυναικας/ των γονιων του θα του εκανα αγαλμα!

εδω εβγαλε 19000 μορια αδιαβαστος τελειως, στους διαρρηκτες θα κολησουμε?

:P

Πεστα ρε! :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς πως έπεσε απ' τα σύννεφα, σίγουρα είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα γινόταν και θα ξαναγίνει.

Αλλά η αιτιολόγηση από την δικαιολόγηση και την υπεράσπιση ενός φόνου, απέχει όσο ένας άνθρωπος από έναν μπαμπουίνο.

Εγω προσωπικα θα τον πυροβολουσα στα ποδια ή ακομα καλυτερα στο γονατο ή εαν ειχα την δυνατοτητα να ειμαι εγω και οι πραξεις μου σε λειτουργια "στελθ" θα τον σκοτωνα και δεν θα υπηρχε θεμα. Αν εμπαινε με μαχαιρια/οπλα σπιτι μου να με ληστεψει και απειλουσε εμενα ή καποιον αλλο εννοω. Και μαλιστα αν εμπαινε 2 φορες οπως λεγεται οτι εγινε.

Οποτε οπως καταλαβαινεις ουτε εγω τον δικαιολογω για την πραξη του οτι τον σκοτωσε.

Για εμας τους υπολοιπους βεβαια καλο ειναι που γινονται τετοια περιστατικα και εξηγησα τους 2 λογους νωριτερα.

Περα απ'την πλακα, οταν ο αλλος εισβάλει στο σπιτι σου, καταπαταει τα δικαιωματα σου περι ιδιοκτησιας (και μη) και θετει σε κινδυνο τα μελη της οικογένειάς σου τοτε ο ακαριαίος θανατος ειναι λιγο μπροστα σε αυτο που του αξιζει να παθει.

Δηλαδη? :fear:

Εσυ δηλαδη εισαι κατα του αμεσου θανατου, ωστε να ζησει για να βασανιστει πρωτα καλα καλα, προτου πεθανει?

Δημοσ.

Δηλαδη? :fear:

Εσυ δηλαδη εισαι κατα του αμεσου θανατου, ωστε να ζησει για να βασανιστει πρωτα καλα καλα, προτου πεθανει?

Όχι, απλά λέει διάφορα για να προκαλέσει.;ρ

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είναι πολύ έτοιμοι να σκοτώσουν κάποιον που έβλαψε ένα ζώο. Δεν μου κάνει εντύπωση που σκοτώνουν κάποιον που εισβάλει σε σπίτια και απειλεί ζωές ενδεχομένως.

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει.

hug__by_defies.jpg

Είσαι ο άνθρωπος μου, σε αγαπάοκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...