Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τελικά σε βίντεο το έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όταν η δικαιοσύνη τόσο προκλητικά δεν δουλεύει, ο καθένας θα τη διεκδικήσει μόνος του . Όταν η πίτσα είναι ξαναζεσταμένη, το σκατό κολλάει στο σφιγκτήρα. Επόμενος. Ρε πάτε καλά; Έχετε συνδέσει τη δικαιοσύνη με την αυτοδικία; Αντί να ζητάτε διόρθωση των διαδικασιών, αυτόματα όλα τα εγκλήματα έχουν ως αποδεκτή ποινή την εκτέλεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όταν η δικαιοσύνη τόσο προκλητικά δεν δουλεύει, ο καθένας θα τη διεκδικήσει μόνος του . και που οπως φανηκε περιτρανα, ο νεοελληνας δεν ειναι ικανος να την αποδωσει οπως πρεπει αλλα με βαση τη νοοτροπια του, σαν ζωο - σκοτωνοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγω εχω πει, αμα μπουν διαρρήκτες θα τους καταστρεψω τα ποδια να μην ξαναπερπατησουν και εαν ακουμπησαν ή πηραν τιποτα θα τους καταστρεψω και τα χερια. Να σκοτώσω δεν μπορω αλλα ανηκανο να ξαναληστεψει θα τον εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όταν η πίτσα είναι ξαναζεσταμένη, το σκατό κολλάει στο σφιγκτήρα. Επόμενος. Ρε πάτε καλά; Έχετε συνδέσει τη δικαιοσύνη με την αυτοδικία; Αντί να ζητάτε διόρθωση των διαδικασιών, αυτόματα όλα τα εγκλήματα έχουν ως αποδεκτή ποινή την εκτέλεση; Ε, άμα μπορούμε να σκοτώσουμε και με λιγότερα από ότι φαίνεται.. Σαν καποιος που προσωπικα ετσι και μου -βρισουν- τη μανα ειμαι ικανος να παω στη φυλακη και αυτος/η στο χωμα δεν μπορω καν να φανταστω τι θα εκανα αν εβλεπα καποιον να βγαζει μαχαιρι στη μανα μου. Δεν ειναι καθολου "εχ". Που ξερεις εσυ τι εγινε πριν απο αυτο? Πως προδικαζεις την αντιδραση καποιου χωρις να ξερεις τι εγινε? Μπορει στα αφτακια σου να ηχει "εχ" η αντιδραση του 25χρονου αλλα εμενα μου ηχει απολυτα δικαιολογημενη. Ειδικα οταν λεει οτι ο τυπος ηρθε δευτερη φορα την ιδια μερα στο ιδιο σπιτι για να κανει "μπαζα". Εγω εχω πει, αμα μπουν διαρρήκτες θα τους καταστρεψω τα ποδια να μην ξαναπερπατησουν και εαν ακουμπησαν ή πηραν τιποτα θα τους καταστρεψω και τα χερια. Να σκοτώσω δεν μπορω αλλα ανηκανο να ξαναληστεψει θα τον εκανα. Ούτε χέρια θα τους σπάσεις, ούτε πόδια, word. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγώ θα τον πυροβολήσω όπου βρω, σιγά μην σημαδέψω. Άντε να μαζευόμαστε και Έλληνες στις φυλακές σιγά σιγά γιατί αυτοί οι αλλοδαποί θα μας τις πάρουν και αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγώ θα τον πυροβολήσω όπου βρω, σιγά μην σημαδέψω. Άντε να μαζευόμαστε και Έλληνες στις φυλακές σιγά σιγά γιατί αυτοί οι αλλοδαποί θα μας τις πάρουν και αυτές. και ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ή όπως θα το έγραφε κάποια e-φυλλάδα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: ΣΟΚ Έδωσαν που έκτισε την ποινή του ο Κοσκωτάς σε Πακιστανό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ε, άμα μπορούμε να σκοτώσουμε και με λιγότερα από ότι φαίνεται..Σαν καποιος που προσωπικα ετσι και μου -βρισουν- τη μανα ειμαι ικανος να παω στη φυλακη και αυτος/η στο χωμα δεν μπορω καν να φανταστω τι θα εκανα αν εβλεπα καποιον να βγαζει μαχαιρι στη μανα μου. Δεν ειναι καθολου "εχ". Που ξερεις εσυ τι εγινε πριν απο αυτο? Πως προδικαζεις την αντιδραση καποιου χωρις να ξερεις τι εγινε? Μπορει στα αφτακια σου να ηχει "εχ" η αντιδραση του 25χρονου αλλα εμενα μου ηχει απολυτα δικαιολογημενη. Ειδικα οταν λεει οτι ο τυπος ηρθε δευτερη φορα την ιδια μερα στο ιδιο σπιτι για να κανει "μπαζα".Ούτε χέρια θα τους σπάσεις, ούτε πόδια, word. δεν ειπα οτι θα σπασω ποδι. Εννοουσα οτι θα τραβηξω τον μπαλτα και θα τον πετσοκοψω (σαν την τηγανια ενα πραγμα) Εγώ θα τον πυροβολήσω όπου βρω, σιγά μην σημαδέψω.Άντε να μαζευόμαστε και Έλληνες στις φυλακές σιγά σιγά γιατί αυτοί οι αλλοδαποί θα μας τις πάρουν και αυτές. Οντως ρε. Και συμφερει, ε; τσαμπα φαϊ, στεγαση, ρευμα, νερο Οχι πια φοροι κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 δεν ειπα οτι θα σπασω ποδι. Εννοουσα οτι θα τραβηξω τον μπαλτα και θα τον πετσοκοψω (σαν την τηγανια ενα πραγμα) Οντως ρε. Και συμφερει, ε; τσαμπα φαϊ, στεγαση, ρευμα, νερο Οχι πια φοροι κτλ. Πως να στο πω εκλεπτυσμένα βρε αδελφέ, τα @@ θα του κλάσεις, μην σου πω ότι θα τον βοηθήσεις κιόλας, γιατί αυτός δεν έχει τίποτε να χάσει και έχει και εμπειρία στο να μπουκάρει σε σπίτια, στον ύπνο θα σε πιάσει και θα του στήσεις και κώλο..;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ρε πάτε καλά; Έχετε συνδέσει τη δικαιοσύνη με την αυτοδικία; Οχι. αλλά απο τη στιγμη που δεν υπαρχει δικαιοσυνη και οσο και να την ζηταμε συνεχιζει να μην υπαρχει και οσο και να συνεχιζουμε να την ζηταμε αυτη συνεχιζει να μην υπαρχει, τοτε φτανουμε σε αυτα τα αποτελεσματα..... (καθε μερα εκατομμυρια παραδειγματα, πχ ενα φρεσκο σημερινο δειγμα: εδω και 2 ωρες ενας πανηλιθιος που αφηνει καθημερινα το φορτηγο του(απο τα μεγαλα που μεταφερουν χωμα, μπαζα, κλπ) καθημερινα σε στενο δρομο δυσκολευοντας την ζωη ολων, σημερα το παραεκανε και επειδη δεν βρηκε θεση το παρκαρε σε στροφη και ετσι κάνεις δεν μπορει να κυκλοφορησει με το αμαξι του. Του ειπαν να το παρει, αυτος ειπε να του αφηνουν(!!οποία απαιτηση! ) κενο να παρκαρει ωστε να μην το βαζει στην ακρη του δρομου, μαλωσαν λιγο και αυτος πηγε σπιτι του μη κανοντας τιποτα. Τελικα φερανε την αστυνομια πριν λιγο και αυτοι(οι αστυνομικοι) βρηκαν την λυση να παρει η φιλη μου και ενας αλλος γειτονας το αμαξι απο εκει που το εχουν παρκαρει και να το παρκαρουν καπου αλλου αλλά οχι στην στροφη γιατι εκει εμποδιζεται η κυκλοφορια!! (οι ανθρωποι ειναι τρελλοι και τρελά κυνικοι). Εκτός αυτου φοβερη λυση δωσαν! Φυσικα ουτε ο γειτονας ουτε η φιλη μου το εκαναν και η αστυνομια του ειπε αυριο να μην το παρκαρει εκει. Και αυτη ηταν η συμβολη της αστυνομιας στο προβλημα! Ως αυριο βεβαια κανενα αυτοκινητο δεν μπορει να στριψει. Αυτον δεν τον πειραξε η αστυνομια γιατι (εμαθαν-ηξεραν δεν ξερω) ειναι ξαδερφος με τον δημαρχο για αυτο αλλωστε τα κανει ολα αυτα και δεν παρκαρει σε μια αλανα που εχει απλετο χωρο αλλά μετα θα πρεπει να περπατησει 10 λεπτα παραπανω για να παει σπιτι του. Οποτε τι κάνεις? Καποτε θα αντιδρασει ο κοσμος βιαια και δεν θα φταιει αυτος.) Αντί να ζητάτε διόρθωση των διαδικασιών, αυτόματα όλα τα εγκλήματα έχουν ως αποδεκτή ποινή την εκτέλεση; Μα που ζεις? Στην Ελλαδα ζεις! Or not? Αν not τοτε ξεχασες που ζουσες! Φυσικα και ζηταμε τοσες "χιλιαδες" χρονια να διορθωνουν ολα αυτα αλλά ΔΕΝ διορθωνονται! Οποτε ειναι φυσιολογικο να..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και που οπως φανηκε περιτρανα, ο νεοελληνας δεν ειναι ικανος να την αποδωσει οπως πρεπει αλλα με βαση τη νοοτροπια του, σαν ζωο - σκοτωνοντας. Έχεις δίκιο, η αυτοδικία δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν τίθεται θέμα αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής. Ποιός είναι όμως ο σωστός τρόπος; Ποιοί είναι οι αρμόδιοι για την απόδοση δικαιοσύνης και την προστασία των πολιτών; Γιατί οι φορείς αυτοί δεν λειτουργούν όπως πρέπει; Και στην τελική, εφόσον δεν λειτουργούν οι αρμόδιοι φορείς και θεσμοί, πως θα αντιμετωπίσει ο πολίτης πιθανούς κινδύνους κατά της ζωής του; Δεν υποστηρίζω λοιπόν σε καμία περίπτωση πρακτικές όπως η αυτοδικία, βλέπω όμως ένα περιέργο pattern τον τελευταίο καιρό ρε γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 δεν ειπα οτι θα σπασω ποδι. Εννοουσα οτι θα τραβηξω τον μπαλτα και θα τον πετσοκοψω (σαν την τηγανια ενα πραγμα) Μη την πατήσεις και σκοντάψεις μόνο με το μπαλτά στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλα εκανε που τον σκοτωσε! ... Και μετα σου λεει φταινε οι πολιτικοι... Μη την πατήσεις και σκοντάψεις μόνο με το μπαλτά στο χέρι. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μη την πατήσεις και σκοντάψεις μόνο με το μπαλτά στο χέρι. Μην ανησυχείς βρε, Κι ας σκονταψω, ο αλλος ειναι χαμενος απο χερι! (εχω προετοιμασει ολη την γειτονια εδω! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα