status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η γειτονιά βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση όλο το βράδυ, αν κατάλαβα καλά. Πόσο ψύχραιμα να αντιδράσει κανείς σε μια τέτοια κατάσταση; ΔΕΝ είπα ότι έχει άδικο, δεν το θεωρώ την αυτοδικία λύση, άλλο να είσαι σε άμυνα και άλλο το να τον πάρεις τον άλλο στο κατόπι και να τον σκοτώσεις. Δεν γενικευω αλλα για δουλειά θα έρθεις? Εκτός και αν εχεις δουλεια και δεν σε συντηρεί κάποιος. Όσοι αλβανοι ειναι στο χωριό και δουλευουν στα χωράφια εχουν όλοι οικογένιες και ειναι ανθρωποι της βιοπάλης που λες. Από την στιγμή που δεν θες να δουλεψεις και επιλέγεις τον παράνομο δρόμο να εισαι προετοιμασμενος και για την στραβή. Που είσαι; Εγώ κρήτη, αλλιώς ευχαρίστως. Και οικοδομή έχω κάνει, αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας κάπως, δεν νομίζεις; Και φυσικά έχω δουλειά, βγάζω λίγα, αλλά όπως έμαθα με τα πολλά έτσι έμαθα και με τα λίγα, αν με πιάνς!;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε στο τι λέμε, τουλάχιστον οι δυό μας, έτσι δεν είναι βιτσιόζικο αγόρι; :Ρ Και βεβαια, απλα συνοψιζω, στο οτι το μυαλο εκεινη τη στιγμη ειναι θολωμενο, δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει καποιος να σκεφτει εκεινη τησ στιγμη (τη δευτερη κιολας φορα), αν και τι και πως και γιατι, θα αρπαξει οτι βρει μπροστα του και θα ορμηξει. Απο κει και περα παιζει ρολο η ιδιοσυγκρασια του καθενος. Οπως ειμαστε σε ολη μας τη ζωη, αλλος ηρεμος, αλλος υπεραγχωμενος, αλλος τσαμπουκας με το παραμικρο, ετσι θα μας βγει και σε υπερθετικο βαθμο, εκεινη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στην τελική, ρίχτου στα πόδια, όχι στο ψαχνό, είπαμε, δεν είμαστε ζώα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στην τελική, ρίχτου στα πόδια, όχι στο ψαχνό, είπαμε, δεν είμαστε ζώα. Θα σε βάλω να τρέχεις κι εγώ να πυροβολάω, να δούμε, θα βρω στόχο τα πόδια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα σε βάλω να τρέχεις κι εγώ να πυροβολάω, να δούμε, θα βρω στόχο τα πόδια σου? Διυλίζουμε τον κώνωπα (bzzz) και καταπίνουμε την κάμηλο, έτσι.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 η λυση δυστυχως ειναι μονο μια , γι αυτους που μας εφθασαν μεχρι εδω [πολιτικους κλπ].το κρατος να επεμβει αμεσα κ να κατασχει απο καθε σπιτι οπλα-δικανα-αεροβολα-σφενδονες-μαχαιρια κουζινας-κατσαβιδια ηλεκτρολογικα- λαστιχα ποτισματος-τρομπες για φουσκωμα ελαστικων ποδηλατων- κ το σημαντικωτερο με κατεπειγον νομο του κρατους να αφαιρουνται απο τις πορτες εισοδου των σπιτιων-παραθυρων κλπ οι κλειδαριες οι συναγερμοι κλπ κλπ .για να διευκολυνονται οι κλεφτες στην δουλεια τους.......στην αμερικη [ οπου ζει αδελφικος μου φιλος δικηγορος]ο νομος λεει ετσι κ μπει καποιος μεσα στο σπιτι σου χωρις την θεληση σου ,τον καθαριζεις επιτοπου χωρις καμμια επιπτωση κ χωρις να εξεταζετε το πως κ το γιατι.τωρα για το περιστατικο στην παιανια ειναι να μην σου τυχει....παντως εγκρινω την κινηση του δημου παιανιας να συμπαρασταθει νομικα στον 23χρονο .επαναλαμβανω , μην σου τυχει.....τετοια περιπτωση σε κανεναν μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στην τελική' date=' ρίχτου στα πόδια, όχι στο ψαχνό, είπαμε, δεν είμαστε ζώα.[/quote'] Η ριξτου με ενα τοξο ρε αδερφε! Αλα skyrim ενα πραγμα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα σε βάλω να τρέχεις κι εγώ να πυροβολάω, να δούμε, θα βρω στόχο τα πόδια σου? Εξαρτάται από το φυσσίγγιο, την απόσταση κλπ. Αναρωτιέμαι, πάντως, τί είχε μέσα η καραμπίνα και από ποιά απόσταση τον πυροβόλησε για να τον ρίξει κάτω νεκρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η ριξτου με ενα τοξο ρε αδερφε! Αλα skyrim ενα πραγμα! Sent from my iPhone using Insomnia στο γόνατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τον κυνηγησε να τον σκοτωσει,με λιγα λογια πηγε να παρει εκδικηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τον κυνηγησε να τον σκοτωσει,με λιγα λογια πηγε να παρει εκδικηση.... Αυτό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά, η πράξη του αν είναι έτσι όπως τα λένε δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι βέβαια, αστυνομικός μου έχει πει πως μόνο αν τον πάρεις στα πόδια δεν σε πάνε μέσα. Paredwse Ι need your input on this! Τρέμω στην πιθανότητα σε ανάλογο περιστατικό κάποιος να βγεί στον δρόμο για να κυνηγήσει τον ληστή και να την ανάψει κατα λάθος σε έναν περαστικό ο οποίος απλά άκουσε τους πυροβολισμούς, είδε έναν με καραμπίνα και το έβαλε στα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αυτα περι ψευδαισθησης.. οχι.αυτα φερνει μια σαπια κοινωνια που διαωνιζει ενα ανυπαρκτο κρατος. ο ελληνας πλεον εισπραττει αυτο που εσπειρε και του αξιζει. Να ξαναπώ ότι κράτος με τέτοια δομή δε θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ ακόμα. Aν δεν εχετε καταλαβει η κοινωνια (με τη συνεισφορα της εγκληματικοτητας και της ανυπαρκτης αστυνομευσης και δικαιοσυνης) τεινει προς Αφρικανικες χωρες μερια που ο ενας σκοτωνει τον αλλον για ενα κομματι ψωμι. Εχεις μείνει λίγο πίσω μόνο. Πλέον αφρικάνικες χώρες που επενδύουν σε υψηλή τεχνολογία μας έχουν περάσει σε ανταγωνιστικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα εννοεί τις άλλες Αφρικανικές τότε, τύπου Σομαλία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το ότι κανένας πολίτης δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή κανενός το έχουμε; Το ότι και φυλακή να πήγαινε ο δράστης, δεν θα καταδικαζόταν σε θάνατο το καταλαβαίνουμε; Δηλαδή, αντί να συζητάμε για το ότι απλοί πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και αυτό είναι σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης προστασίας αυτού κ.ο.κ. καθόμαστε και λέμε "καλά του έκανε που τον έφαγε"; Δηλαδή συγγνώμη, εσάς αυτή η ζούγκλα σας αντιπροσωπεύει; Αρπάχτε από ένα καλάσνικοφ λοιπόν μην τολμήσει κανείς και σας βρίσει την μάνα και τον πατέρα. Αλλά κατά τ'άλλα το θέαμα του Κασιδιάρη να παίζει μπουνιές στην τιβι θίγει την χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία. Δεν έχει πάτο ρε γμτ. Ολα αυτα ισχυουν οταν τα πραγματα ειναι ροδινα και λειτουργεις με καθαρο νου. Σου φενεται ακραια και αδικαιολογητη η αντιδραση του 25χρονου? Δεν ξερω, εμενα παλι μου φενεται οτι επραξε ορθα. Δηλαδη ποσο πατημα μπορει να αντεξει καποιος? Να σημειωσω οτι εχουν ανοιξει το πατρικο μου 2 φορες μεχρι τωρα, την μια δεν ηταν κανεις μεσα (ευτυχως) και την αλλη ηταν μεσα η γιαγια μου. Ξερεις πως ηταν ο πατερας μου για τις επομενες ωρες? Δεν τον χωρουσε ο τοπος και δεν μπορουσαμε να τον ηρεμησουμε με τιποτα. Οποτε καλες οι θεωριες Yin αλλα την στιγμη που γινεται "νταλαβερι" να περιμενεις τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όταν η δικαιοσύνη τόσο προκλητικά δεν δουλεύει, ο καθένας θα τη διεκδικήσει μόνος του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα