Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

[offtopic]Εν τω μεταξύ o washcloud βρήκε τον ομόλογό του στην συγγραφή σεντονιών. Ούτε το μπαούλο της γιαγιάς τέτοια προίκα.[/offtopic]

Υπαρχει μια διαφορα.

Ακομα κι αν διαφονω σε καποια πραγματα μαζι του, αν μη τι αλλω τα post του deesnider εχουν αρχη μεση και τελος ,ειναι σαφεστατα/ξεκαθαρα και δεν μασαει τα λογια του .

Σε αντιθεση με ηξεις αφιξεις ,διφορουμενες θεσεις και κρυφτουλι πισω απο εννοιες ,λεξεις και γενικα ψιλοπροβληματικο Signal-to-noise ratio αλλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231200817

Κάτι λέγαμε για τη περίπτωση να κατηγορηθεί κάποιος ότι δεν κλειδωσε αρκετά καλά την καραμπίνα του στη ντουλάπα.

καλα αυτο δεν λεει τιποτα.

εδω εχουν κλεψει οπλα,ασυρματους και τζιπ απο τα ελληνικα στρατοπεδα.

Η «άλλη πλευρά», λέει επίσης τα πρώτα τρία. Η διαφορά της με τη «μία πλευρά» είναι πως διαπιστώνει ότι, όχι εδώ και 77 σελίδες, αλλά εδώ και 20 χρόνια, όσο έντονα κι αν ζητάει να εφαρμοστούν τα πρώτα τρία, της «εφαρμόζουν» από τα τρία το μακρύτερο, οπότε καταλήγει στο τέταρτο, διότι ...κάποτε, κάποιος, κάτι πρέπει να κάνει.

Η πλευρά σου λοιπόν, ας μην πάρει τα όπλα. Δεν της το επιβάλλει κανένας. Η δική μου όμως, όχι μόνο θα τα πάρει - τι «θα»; τα έχει ήδη πάρει! - αλλά και δε θα της αλλάξει γνώμη και απόφαση κανείς. Ούτε η δική σου πλευρά, ούτε το ανύπαρκτο κράτος. Διότι, αν πρόσεξες, κάποιοι - και δεν αναφέρομαι στον 24χρονο, κάποιοι από 'δω μέσα εννοώ - δήλωσαν μεν ότι θεωρούν λογικό το να επιτρέπεται από το νόμο η χρήση όπλου εναντίων των εισβολέων, αλλά συμπλήρωσαν και ότι, ακόμα κι αν δεν επιτραπεί, θα το χρησιμοποιήσουν, όντας διατεθειμένοι να υποστούν τις συνέπειες του νόμου...

...για δες πόσο απλό ήταν τελικώς!

Ευκολα.. αμα κανει την μαμακια και μπει δεν θα τον ρωτησω καν. Θα φαει τις 3 πρωτες που ειναι πλαστικες και αν σαλευει ακομα θα δω αν ειναι αλεργικος στο μολύβι. Οχι θα μπει το @ σπιτι να πειραξει την οικογενεια μου και γω θα εχω ενδιασμούς και δευτερες σκέψεις!

^ Αυτο.

Με αυτους τους εγκληματιες τι θα κανουμε παιδια?

Οτι κανουμε και με τους αλλους.

Btw διαχωρισμος στους εγκληματιες, ενδιαφερον.

Ε ναι βλεπεις αυτοι οι εγκληματιες εχουν την ιδια αντιμετωπιση με τους "αλλους",το βλεπουμε καθημερινα.

Δεν ειμαι εγω αυτος που κανει διαχωρισμους φαινεται.

Ε ναι βλεπεις αυτοι οι εγκληματιες εχουν την ιδια αντιμετωπιση με τους "αλλους",το βλεπουμε καθημερινα.

Δεν ειμαι εγω αυτος που κανει διαχωρισμους φαινεται.

Ελευθεροι κυκλοφορουν οι μεν, ελευθεροι και οι δε, με καμια παρουσια ως το κρατητηριο max.

Και ξαναλεω το εγκλημα ειναι εγκλημα απ'οπου κι αν προερχεται, συνεπως το "με αυτους τι κανουμε?" ειναι το λιγοτερο αστοχο.

Και "με τους αυτους" και "με τους αλλους" ΤΙΠΟΤΑ δεν κανουμε. Αλλα καποιοι ενοχλουνται και παρατηρουν την ατιμωρησια "στους αυτους", γιαυτο μιλησα για διαχωρισμο...Η ατιμωρησια ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι το προβλημα.

Γιαυτο ειπαμε, αμεσα αυστηρα μετρα παταξης εγκληματικοτητας. Αστυνομευση και καμερες σε καθε τετραγωνο το ιδανικοτερο σεναριο για καθε μορφης εγκληματικοτητα (ειτε προερχεται απο "αυτους", ειτε απο τους "αλλους"), αλλα που...

Το εγκλημα ειναι εγκλημα αλλα ακομα και στο δικαστηριο, ακομα και η ηδια πραξη τιμωρειται διαφορετικα αναλογα τα κινητρα, πιθανα ελαφρυντικα κλπ. Εχει συζητηθει πολυ σε αυτο το θεμα, και για μενα λογικο ειναι να υπαρχουν ελαφρυντικο. Αλλο να σκοτωσεις καποιον απροκλητα καθαρα απο ρατσιστικο μισος, αλλο να τον σκοτωσεις επειδη μπηκε να σε κλεψει και απειλησε τη ζωη της οικογενειας σου. ΓΙα μενα καλως και υπαρχουν ελαφρυντικα στη δευτερη περιπτωση.

Απο κει και περα ειναι γνωστη και αποδεδειγμενη η ατιμωρησια που απολαμβανουν συγκεκριμενοι μαχαιροβγαλτες, καμμια σχεση με την αντιμετωπιση που θα χε ενας αλλος εγκληματιας. Μιλαμε προφανως για ανοχη απο αστυνομια, σκοπιμη κωλυσιεργια κλπ (δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, ουτε βασιζομαι στο ιντερνετ, εχω πραγματικα δεδομενα απο σκηνικα που χουν γινει και την αντιμετωπιση απο αστυνομια),τωρα δε με τη βουλευτικη ασυλια θα γινει το ελα να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...