panagos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και επειδή θες να εφαρμόζεται ο νόμος σε όλους και σε κάθε περίπτωση, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επειδή θεωρείς σκοτώνοντας οτι μπορείς να υπερασπιστείς αυτά που πιστεύεις/αγαπάς/κλπ (ελπίζω να μην το πάρεις κι αυτό πίσω, πρόσεξε σε ποιο θέμα συμμετέχεις), θα ήθελα να σε ενημερώσω πως για το φόνο, ο νόμος είναι ξεκάθαρος και ο νομικός μας πολιτισμός έχει ισχυρές βάσεις, η συγκεκριμένη πράξη επισύρει συγκεκριμένη ποινή, την ξέρεις ήδη, η απόφαση είναι δική σου και τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι δικαιολογίες, κυρίως προς τον εαυτό σου. Ο νόμος είναι μεν ξεκάθαρος, αλλά παίζουν πολλά στη μέση. Δεν υπάρχει ξερό "φόνος = ισόβια". Υπάρχουν ελαφρυντικά. Το ξέρεις αυτό. Πίστεψε τες, σκότωσε, αλλά φρόντισε να μη γεμίσει ο κόσμος κακομοίρηδες του πληκτρολογίου που να επικροτούν την πράξη σου και να ζητούν την αθώωση σου ή να εκφράζονται με ηλίθια συνθήματα, όπως το "ένας λιγότερος" κλπ κλπ. Στο internet όλοι του πληκτρολογίου είναι insomniaK. Επαναστάτες, υπερασπιστές, δολοφόνοι, badasses, ηθικοί, δίκαιοι κτλ. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (και αυτό αναγκάζομαι να το γράψω για να μην είμαι απόλυτος). Την κρίσιμη στιγμή μόνο, μπορεί να φανεί τι είναι ο καθένας. Εδώ, κουβεντούλα κάνουμε. Όσα αίματα κιαν ανάβουνε στο φόρουμ, ανάβουν μόνο με την ιδέα του τί νομίζουμε πως είμαστε ικανοί να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Άντε να ρίξω και εγώ μια ταφόπλακα και ας μην έχω διαβάσει τίποτα εδώ μέσα. Τι ορίζει ο νόμος? Το αυτό για όλους. Δεν σας αρέσει ο νόμος? Παλέψτε να αλλάξετε το νόμο , όχι την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Επιφανειακο.Δεν ειναι απλα "ο,τι οριζει ο νομος πρεπει να γινει αυτο".Ουτως ή αλλως υπηρχε και υπαρχει τρομερο προβλημα στη νομοθετικη εξουσια και τον τροπο που αυτη νομοθετει.Δεν ειναι τυχαιο που οι εγκυκλιοι σε αυτη τη χωρα εχουν παρανομως αντικαταστησει τους νομους. Νομιζω ειναι απλα τα πραγματα: Ο νομος περι ιδιοκτησιας πρεπει να αλλαξει.Στις περισσοτερες χωρες του κοσμου σε γενικες γραμμες ισχυει το "Υπερασπιση της ιδιοκτησιας μου με καθε τροπο οταν αυτη παραβιαζεται". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Επί της ουσίας δεν διαφωνείς μαζί μου. Δεν είμαι νομοθέτης δεν μπορώ να σχολιάσω την τελευταία παράγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 o νόμος μάλλον θα καταδικάσει τον πατριώτη μας, Και ο Αλβανός αν δεν """πιανόταν"""" θα συνέχιζε να κλέβει τα σπίτια μας, αυτό είναι ο ηλίθιος νόμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Deesnider, τα λες πολύ σωστά. Διάβασε όλα τα μηνύματα σου από προχθές μέχρι σήμερα, έχεις κάνει τριπλό αξέλ. Στο τελευταίο προς τη Yin, λες πως θες να εφαρμόζεται ο νόμος. Άστο καλό, ρηξικέλευθη η πρόταση σου, κανείς μας δεν την είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα, ούτε καν ο ίδιος ο νομοθέτης. Το «αξέλ» - έστω και «μονό» - για κάνε τον κόπο να μου το δείξεις. Δείξε μου ένα σημείο στο οποίο αναίρεσα τα λεγόμενά μου. Όσο για τη «ρηξικέλευθη», πρότασή μου, δεν υποστήριξα ότι είναι τέτοια, ούτε ότι κανείς δεν την είχε σκεφθεί μέχρι σήμερα. Άλλο όμως είναι το αν έχεις σκεφθεί μια πρόταση και άλλο το αν την υποστηρίζεις. Δεν είμαι εγώ που υποστηρίζω τη μη - ή μάλλον την επιλεκτική, ανάλογα με το ποιος είναι ο δράστης... - εφαρμογή του νόμου. Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου είσαστε. Το 'πιασες εξυπνούλη; Και επειδή θες να εφαρμόζεται ο νόμος σε όλους και σε κάθε περίπτωση, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επειδή θεωρείς σκοτώνοντας οτι μπορείς να υπερασπιστείς αυτά που πιστεύεις/αγαπάς/κλπ (ελπίζω να μην το πάρεις κι αυτό πίσω, πρόσεξε σε ποιο θέμα συμμετέχεις), θα ήθελα να σε ενημερώσω πως για το φόνο, ο νόμος είναι ξεκάθαρος και ο νομικός μας πολιτισμός έχει ισχυρές βάσεις, η συγκεκριμένη πράξη επισύρει συγκεκριμένη ποινή, την ξέρεις ήδη, η απόφαση είναι δική σου και τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι δικαιολογίες, κυρίως προς τον εαυτό σου. Για βοήθα ξανά! Ποιο είναι το άλλο που «πήρα πίσω» - και μου λες να μην πάρω ...κι αυτό - και σε ποιο από τα θέματα που συμμετείχα; Μέχρι να το κάνεις, ας σε ενημερώσω εγώ με τη σειρά μου: - Ο νόμος φυσικά και είναι ξεκάθαρος για κάθε αδίκημα (εσύ όμως τον προτιμάς ασαφή...) - Ο νομικός μας πολιτισμός έχει ισχυρές βάσεις. Το ποιος απ' τους δυο μας επιθυμεί, ο νόμος να «πατάει» σ' αυτές τις βάσεις γερά και ποιος τις θέλει σαθρές, είναι βέβαια ένα θέμα... - Ο φόνος επισύρει βαρύτατη ποινή (αλλά όχι «συγκεκριμένη». Εκτός κι αν εννοείς ότι τα 5 χρόνια, τα 20 χρόνια και τα «ισόβια» - δυστυχώς υποχρεούμαι να βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά, αφού πραγματική έκτιση ισόβιας κάθειρξης δεν υφίσταται - είναι ίδιες μεταξύ τους ποινές. Αν εννοείς ότι «φυλακή το ένα, φυλακή και το άλλο», ναι, είναι «συγκεκριμένη». Όπως είναι «συγκεκριμένη» ποινή και η επιβολή προστίμου. Πρόστιμο είναι όμως τα €50, πρόστιμο είναι και τα €5.000...) - ...δικαιολογίες προς τον εαυτό μου;;; Α, ναι, έχεις δίκιο! Εγώ είπα ότι θέλω να εξαιρεθώ από τις συνέπειες του νόμου, αν τον παραβώ...ή μήπως είπα ότι θα τον παραβώ αν κρίνω ότι χρειάζεται και θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου, τις οποίες προτιμώ από τη ντροπή;...και ότι θεωρώ σωστό το να ψηφιστεί νόμος (λεπτομέρειες...) ο οποίος θα απαλλάσσει αυτόν που σκότωσε, υπερασπιζόμενος το σπίτι του/την περιουσία του/τη ζωή του ιδίου και της οικογένειάς του;...αλλά, δε βαριέσαι! Το ίδιο είναι... Πίστεψε τες, σκότωσε, αλλά φρόντισε να μη γεμίσει ο κόσμος κακομοίρηδες του πληκτρολογίου που να επικροτούν την πράξη σου και να ζητούν την αθώωση σου ή να εκφράζονται με ηλίθια συνθήματα, όπως το "ένας λιγότερος" κλπ κλπ. Εγώ να ...φροντίσω; Έχεις γλιστρήσει μου φαίνεται και έχεις χτυπήσει στο κεφάλι, μικρός. Να ...φροντίσω, μετά από ό,τι γράφω ή λέω, να διευκρινίζω ότι «όλα αυτά που γράφω και λέω είναι τρίχες, μη τα πιστεύετε, μη τα δέχεστε, μη τα επικροτείτε»... ...να με ...«χαλάει» το ενδεχόμενο, κάποιοι να επικροτούν την πιθανή πράξη μου... ...να νοιώθω άσχημα, αν ζητούν την αθώωσή μου; Συγνώμη, αλλά δεν είμαι τόσο «καλό παιδί»! Ή μάλλον, είμαι τόσο κάθαρμα, που θα γουστάρω κιόλας! Παρεμπιπτόντως, το «ένας λιγότερος», είναι μια χαρά σύνθημα. Μακάρι να επιτυγχανόταν με το να άφηνε τα κόκαλά του στη φυλακή. Πάλι «λιγότερος» θα ήταν. Από το να βγαίνει μετά από λίγο ελεύθερο πουλάκι όμως - χάρη στο ανοργάνωτο κωλοχανείο που επικρατεί - καλύτερα στο χώμα. Επομένως, το κλείσαμε το θέμα: εσύ θα σκοτώσεις γνωρίζοντας ήδη τις επιπτώσεις. Το είπα και πριν αυτό: Φυσικά ναι!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εκτέλεσαν φαρμακοποιό στην περιοχή του Ρέντη A τους αλητες που πανε να τους κλεψουν και βγαζουν καραμπινα και την μπουμπουνανε στους ληστες. Α τον αλητη τον 24χρονο/ανθρωπινα δικαιωματα/μα πως αφαιρουμε τη ζωη του αλλου επειδη πηγε να μας ληστεψει/με ποιο δικαιωμα/βαρβαρο/να επιληφθει η δικαιοσυνη/μπλαμπλμπλα. Παντως αυτοι που εκτελεσαν τον φαρμακοποιο ουτε απτη πορτα των δικαστηριων δε θα περασουν και ουτε θα ασχοληθει κανεις για τη δολοφονια αυτη. Ο 24χρονος τουλαχιστον θα περναει καθε 15 μερες να λεει ενα γεια και βλεπουμε, ασε και τις 77 σελιδες εμπειρης κριτικης στο ινσομνια που τον περνανε "γενεες δεκατεσσερις" για την απανθρωπη πραξη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μες στον δρόμο,μεσημέρι. Εχουν ξεφύγει τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 A τους αλητες που πανε να τους κλεψουν και βγαζουν καραμπινα και την μπουμπουνανε στους ληστες. Α τον αλητη τον 24χρονο/ανθρωπινα δικαιωματα/μα πως αφαιρουμε τη ζωη του αλλου επειδη πηγε να μας ληστεψει/με ποιο δικαιωμα/βαρβαρο/να επιληφθει η δικαιοσυνη/μπλαμπλμπλα. Αφού το εξηγήσαμε αυτό, ρε MiDi_MiLiZ: ...η πόρνη η κενωνία τους έκανε ληστές. Με το μαγικό ραβδάκι της... ... ...παλιοφασισταριό!!! :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 o νόμος μάλλον θα καταδικάσει τον πατριώτη μας, Και ο Αλβανός αν δεν """πιανόταν"""" θα συνέχιζε να κλέβει τα σπίτια μας, αυτό είναι ο ηλίθιος νόμος. Να τον σκοτωσουμε και τον πατριωτη τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Να τον σκοτωσουμε και τον πατριωτη τοτε? η να τον απελασουμε δε γινεται να τον ταιζουμε τσαμπα στις φυλακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 @ Ντη Ακριβώς για την "παρεξήγηση" που γίνεται, είπα ότι "το κακό είναι ότι μιλάτε ίδια γλώσσα". Συμφωνώ ότι "το πρόβλημα είναι των ακροατών", αλλά όπως δέχτηκες κι εσύ κάπου "πρακτικά έχουν δίκιο". Ίσως να έπρεπε να λίγο διαφοροποιηθείς, "να βάλεις άλλο μπλουζάκι" που λέγαμε.. Ίσως, λέω. Κι αυτό όχι για να κάνεις τα γούστα αλλονών, αλλά γιατί η "διπλωματία", δεν κουβαλάει μόνο αρνητικά στοιχεία ως έννοια. Πχ ένα disclaimer "αλλά δεν συμφωνώ με τους άλλους που μπλαμπλα" (σα να λέμε να προσθέσεις στο μπλουζάκι "I'm not a destroyer" ξερωγώ) καλό είναι. Γενικά ότι μετά σκέψεως φροντίζει να μην οξύνει υπάρχοντα πάθη, καλό είναι. Η έλλειψή του είναι κακό όμως. Στο "αντίστροφό σου όμως παράδειγμα", θα διαφωνήσω. Ο λόγος είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των όσων εισέρχονται (παρανόμως) στη χώρα, δεν είναι εγκληματίες. Για την ακρίβεια, εδώ είναι που -ακριβώς επειδή δεν ελέγχεις τη "γλώσσσα" που λέγαμε- όχι μόνο ακούγεσαι σαν τους άλλους -που επίσης λέγαμε- αλλά έχεις φτάσει να υιοθετείς τον δικό τους παραλογισμό. Μάλλον συνεχίζουν διαφέρουν έστω τα κίνητρα και οι στόχοι σας (δε θέλω να πιστέψω ότι ένας Πάκης με πτυχίο πανεπιστημίου συνεχίζει να είναι απλά Πάκης, άρα κι εγκληματίας για 'σένα -και δεν εννοώ να έχει εισέλθει Ελλάδα παράνομα), όμως έχει ήδη αρχίσει να υπάρχει πρόβλημα έτσι. Διότι, όταν λες εγκληματία κάποιον, μόνο και μόνο επειδή παρέβη τον νόμο ενός κράτους, όσο κι αν αυτός ο νόμος ΕΧΕΙ σοβαρό έρεισμα -δεν διαφωνούμε- κάπου το χάνεις. Και δίνεις το χείριστο παράδειγμα προς μίμηση σε ακριβώς αυτούς που δεν θα έπρεπε να δώσεις. Παρ' όλ' αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε, συμφωνώ ότι είναι εγκληματικό πχ το να κάνει φτερά η περιορισμένης κυκλοφορίας νομισματική μας ρευστότητα -αχ τί ωραίο πράμμα το Ευρώ- όμως κάπου εκεί είναι που πρέπει να βαρέσεις το γαϊδούρι που σου κάνει τα δικά του με συνέπεια να σε χτυπάει το σαμάρι. Φεύγοντας από το παράδειγμα, δεν σου φταίνε οι αμόρφωτοι συνάνθρωποι που η μόνη μόρφωση που παίρνουν όταν μεγαλώνουν είναι να μεταναστεύσουν, έστω και λάθρα. Τα Δουβλίνα που τους κρατάνε μαντρωμένους εδώ σου φταίνε, οι πολιτικοί σου σου φταίνε, εσύ ο ίδιος σου φταις που δεν κάνεις περισσότερα για ν' αλλάξεις γενικά την εντός σου κατάσταση. Εσύ βέβαια ως άνθρωπος λες "βρε δε με νοιάζει που είναι ο άλλος αμόρφωτος, που είναι εξαθλιωμένος" και το υπογράφεις. Το να κλείνεις τα μάτια όμως, όσο κι αν υπογράφεις από κάτω, δεν σε δικιολογεί. Ούτε σε δικιολογεί να ζητήσεις να γίνεις Ισραήλ. Κι εκεί έρχεται το "περισσότερα προβλήματα φέρνει το τσουβάλιασμα από όσα νομίζεις πως λύνει". Όπως και το ότι η συμπτωματική θεραπεία δεν φέρνει λύσεις, σε σχέση με την καθόλου θεραπεία που έλεγες. Περί "απροχώτητου", συμφωνώ μαζί σου, όσο συνεχίζει να είναι για 'σένα στο όριο που το έθεσες ώστε να βγεις στον δρόμο με την καραμπίνα. Δεκτό βέβαια το ότι για άλλον άλλο είναι το όριο, μόνο που δεν συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να είναι. Διότι δεν θέλει έτσι πολύ να κατεβούν τα όρια και να φτάσουμε στις καταστάσεις που φτάνουν "οι άλλοι ομόγλωσσοι"=με το που βλέπουν άλλη ράτσα, ορμάνε. Και, ξέρεις, το προηγούμενο από αυτό όριο, είναι που βλέπουν άλλη ράτσα και τους αποκαλούν εγκληματίες. Και δεν ξέρω αν εσύ έχεις χάσει κάποιον δικό σου ή οι απόψεις σου ήταν και είναι αυτές χωρίς να χρειαστεί να έχεις χάσει. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι όταν περνάνε από χίλιες-δυο πούτσες οι περισσότεροι από τους λαθραίους για να φτάσουν εδώ, δεν θα σταματήσεις το κύμα τους με το να κυνηγήσεις με την καραμπίνα και να κλαδέψεις αυτόν που έφτασε "στο απροχώρητο" (πόσο μάλλον όταν το όριο του απροχώρητου είναι πιο κάτω από αυτό που λες για 'σένα). Όχι δηλαδή, αν πχ στην Αμερική η "επιτρεπόμενη οπλοκατοχή/οπλοχρησία" έχει λύσει την εγκληματικότητά της, να το ξέρω...Συμπέρασμα; Κάνεις αυτό που νομίζεις ότι οφείλεις να κάνεις...αλλά λύση γιοκ. Οπότε μήπως να κοιτάμε για λύσεις και όχι για τί προτιμάμε; ...Παρ' όλο που λες "δεν υποστήριξα πως όλοι τους είναι....", στην πράξη, το αναιρείς. Όταν τσουβαλιάζεις με το "λαθρομετανάστες=παραβάτες=εγκληματίες". Διευκρινίζεις -ρωτώντας- "πού είναι πού δεν υπάρχουν καθίκια;". Παντού θα σου έλεγα. Η πλειονότητά τους δεν είναι κλέφτες, δεν είναι διαρρήκτες, δεν είναι φονιάδες. Και αφορούσε (αυτό που είχα πει), τους όσους χρυσαυγουλάδες (εγγεγραμμένους ή εκ απλής πεποιθήσεως) την πέφτουν αδιακρίτως σε ό,τι εμφανώς σκουρόχρωμο. Προφανώς δεν θα βρεις "αυτούς που ψάχνεις" στα σουαρέ και στο Μέγαρο Μουσικής ή στην Εκάλη και το Ψυχικό, αλλά όταν τσουβαλιάζεις τον τσιγαρολαθρέμπορο, τον φραουλοεργάτη, τον χαρτοκουτοκουβαλητή και τους τόσους άλλους με τον ναρκοσπρώχτη, τον πορτοφολά και τον μπουκαδόρο, προκύπτει πρόβλημα. Και άντε εσύ δεν πρόκειται να ην πέσεις στους πρώτους προηγούμενους, όταν αναζητάς τους δεύτερους. Είσαι εξαίρεση όμως, κι αν δεν καταλαβαίνεις πόσο περισσότερο περιπλέκει τα πράγματα αυτό, ή αν δεν σ' ενδιαφέρει, είναι πρόβλημα. Δεν θα διαφωνήσω πως το τσουβάλιασμα δεν είναι αποκλειστική πρακτική μιας μερίδας, αλλά ίσα-ίσα θα χρησιμοποιήσω αυτό που είπες για να τονίσω πόσο κακό πράμμα είναι. Και μια διευκρίνηση : εκτός από αλαφροϊσκιωτους ή μαλακούληδες, κανείς δεν θέλει να βρεθεί μπλεγμένος, και σίγουρα ΟΛΟΙ θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς. Το πρόβλημα αρχίζει όταν (..ελέω τσουβαλιάσματος...) αρχίζουν τα παράλογα, όταν τραβιούνται τα πράγματα σε άκρα που δεν έχουν καν υπόσταση : πχ, γνωστή ρήση μερικών που τον εγκέφαλο τον διατηρούν για διακοσμητικούς κατά βάση λόγους, και υποστηρίζουν "τολμάει γυναίκα να κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας μόνη της μετά τις 12;". Δηλαδή τολμούσε να κυκλοφορήσει μόνη της πριν την δεκαετία του '90 ας πούμε...; Αστεία, όχι, μάλλον ΓΕΛΟΙΑ πράγματα...Γι' αυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα κάποιος να θέλει την "πολιτεία να μεριμνεί για την ασφάλειά του". Επίσης, κανένας μαχαιροβγάλτης δεν δικιολογείται για το μαχαιροβγάλσιμό του, "επειδή ήταν εξαθλιωμένος". Εδώ κατασκευάζεις πράγματα. Σόρι, αλλά. Τεσπα, η ουσία : Συμφωνούμε, ούτε περισσότεροι λαθραίοι είναι καλό, ούτε καν οι υπάρχοντες είναι. Για ένα ΠΛΗΘΟΣ όμως λόγων, κι όχι γιατί "έτσι χτυπάς του φονιάδες". Στην προσέγγιση είναι που διαφωνούμε, στον τρόπο, και στις "λύσεις". Και χωρίς ψυχραιμία, ακόμη κι αν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο, δεν πας πουθενά για βιώσιμες λύσεις. Μη σου πω ότι έτσι χειροτερεύεις το πρόβλημα, και ο λόγος είναι και η ένταση, και η "διάσπαση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εκτέλεσαν φαρμακοποιό στην περιοχή του Ρέντη A τους αλητες που πανε να τους κλεψουν και βγαζουν καραμπινα και την μπουμπουνανε στους ληστες. Α τον αλητη τον 24χρονο/ανθρωπινα δικαιωματα/μα πως αφαιρουμε τη ζωη του αλλου επειδη πηγε να μας ληστεψει/με ποιο δικαιωμα/βαρβαρο/να επιληφθει η δικαιοσυνη/μπλαμπλμπλα. Παντως αυτοι που εκτελεσαν τον φαρμακοποιο ουτε απτη πορτα των δικαστηριων δε θα περασουν και ουτε θα ασχοληθει κανεις για τη δολοφονια αυτη. Ο 24χρονος τουλαχιστον θα περναει καθε 15 μερες να λεει ενα γεια και βλεπουμε, ασε και τις 77 σελιδες εμπειρης κριτικης στο ινσομνια που τον περνανε "γενεες δεκατεσσερις" για την απανθρωπη πραξη του. Εριστικος χωρις λογο οπως παντα. Κριμα για τον ανθρωπο που εχασε την ζωη του. Κανενας δεν περασε "γενεες δεκατεσσερις" τον νεαρο, ισα ισα που ολοι ειπαμε οτι λειτουργησε εν βρασμω ψυχης και εκανε ενα λαθος. Μεχρι και ο ιδιος το παραδεχεται. Ο ανθρωπος που δυστυχως σκοτωθηκε, ηταν στον δρομο. Οσο λυπηρο και αν ειναι αυτο, τι κανουμε απο εδω και περα? Περναμε στην δευτερη φαση του σχεδιου "νομιμη οπλοκατοχη για αυτοαμυνα" και αρχιζουμε να κυκλοφορουμε και στον δρομο με καραμπινες? Φαρ-ουεστ φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ο ανθρωπος που δυστυχως σκοτωθηκε, ηταν στον δρομο. Οσο λυπηρο και αν ειναι αυτο, τι κανουμε απο εδω και περα? Περναμε στην δευτερη φαση του σχεδιου "νομιμη οπλοκατοχη για αυτοαμυνα" και αρχιζουμε να κυκλοφορουμε και στον δρομο με καραμπινες? Φαρ-ουεστ φαση? Γιατι δεν προτεινεις εσυ καποια λυση? Εφοσον αποριπτεις καποιες, γονιμο θα ηταν να αντιπροτεινεις καποιες αλλες. Διοτι ως τωρα βλεπω αυτους που αποδεχονται by default οτι οι μεν ειναι οπλισμενοι σαν αστακοι, αλλα οι απειλουμενοι καλα θα ηταν να μην φερουν κανενα ειδος αμυνας επανω τους "δια να μην γινομεν φαρ-ουεστ". Τον αντιλογο για τον αντιλογο (που δεν εχει και κανενα ιδιαιτερο και πρακτικο αντικρυσμα) τον εχω χορτασει γενικοτερα. Προτασεις υπαρχουν, περα απτις ομορφες φιλοσοφιες? ΥΓ. Δεν χαρακτηρισα κανεναν, δεν μιλησα για κανεναν προσωπικα, το κανεις εσυ και μου αποδιδεις και εριστικοτητα κι απο πανω. Εσυ που η πρωτη σου κουβεντα ειναι χαρακτηρισμος για αλλο συνομιλητη σου. Εσυ, ο μη εριστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εκτέλεσαν φαρμακοποιό στην περιοχή του Ρέντη A τους αλητες που πανε να τους κλεψουν και βγαζουν καραμπινα και την μπουμπουνανε στους ληστες. Α τον αλητη τον 24χρονο/ανθρωπινα δικαιωματα/μα πως αφαιρουμε τη ζωη του αλλου επειδη πηγε να μας ληστεψει/με ποιο δικαιωμα/βαρβαρο/να επιληφθει η δικαιοσυνη/μπλαμπλμπλα. Παντως αυτοι που εκτελεσαν τον φαρμακοποιο ουτε απτη πορτα των δικαστηριων δε θα περασουν και ουτε θα ασχοληθει κανεις για τη δολοφονια αυτη. Ο 24χρονος τουλαχιστον θα περναει καθε 15 μερες να λεει ενα γεια και βλεπουμε, ασε και τις 77 σελιδες εμπειρης κριτικης στο ινσομνια που τον περνανε "γενεες δεκατεσσερις" για την απανθρωπη πραξη του. Ο ίδιος ο πιτσιρικάς, πάντως, δήλωσε πως τα όπλα δεν είναι λύση και ότι καλύτερα να τα αφήσουμε κλειδωμένα. (προσωπικά είμαι υπέρ της αλλαγής του νόμου σε ότι αφορά τη χρήση όπλων μέσα στην οικία σου σε περίπτωση εισβολής, αλλά όλα έχουν το ρίσκο και το τίμημά τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν προτεινεις εσυ καποια λυση? Εφοσον αποριπτεις καποιες, γονιμο θα ηταν να αντιπροτεινεις καποιες αλλες. Τον αντιλογο για τον αντιλογο (που δεν εχει και κανενα ιδιαιτερο και πρακτικο αντικρυσμα) τον εχω χορτασει γενικοτερα. Τι λυση θες να προτεινω δηλαδη? Μιλαμε για μια εν ψυχρω δολοφονια. Τι λυση θα μπορουσε να προτεινει ενας λογικος ανθρωπος? Παραθετεις μια δολοφονια και μου ζητας να σου βρω λυση? Πριν 20 χρονια δολοφονησε ενας τρελος τον θειο μου και τον κουμπαρο του με καραμπινα μερα μεσημερι στο χωριο μου, γιατι του εκαναν μαγια λεει και εχανε στο καζινο. Αμα ειχα λυση για τις εν ψυχρω δολοφονιες, πιστεψε με θα την ειχα πει καπου. Edit. Δεν χρειαζεται να χαρακτηρισεις καποιον συγκεκριμενα για να γινεις εριστικος. Ερχεσαι στο συγκεκριμενο thread μας "πετας" μια δολοφονια και μας λες μεσες ακρες οτι οσα λεγαμε 77 σελιδες ειναι ακυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα