Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

582423_477958142229626_153623572_n.jpg

και ενα οπλο στα χερια ενος βλακα; :huh:

internet slang...

αχεμ,slang ειναι αναμεσα σε ομοιδεατες μαυρους.

αν χρησιμοποιειται απο λευκους θεωρειται ρατσιστικος χαρακτηριστικος οπως ηταν αρχικα ο ορισμος του.

δεν νομιζω σε αυτο το τοπικ να γινεται συζητηση αναμεσα σε μαυρους αυτη την στιγμη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άλλο τι οφείλει και άλλο τι δύναται. Οφείλουμε σαν κοινωνία να μπορούμε να ενσωματώσουμε ανθρώπους αλλά δεν μπορούμε. (Αν όχι πολιτισμικά (κάτι που με βρίσκει αντίθετο-θα έπρεπε να μπορούμε δηλαδή), εκ των πραγμάτων κοινωνικά, με την έννοια δεν υπάρχουν δουλειές για τόσους πολλούς!) Οφείλουν και οι άλλοι να ενσωματωθούν μα δεν μπορούν. Και εφόσον έρχεται κάποιος σε μια κοινωνία, οφείλει να μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτήν και να συμβιβαστεί με τους κανόνες της. Όχι να νομίζει ότι μπορεί να λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της δικής του (ή την απουσία αυτών).

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως διαφωνώ σε κάτι από τα παραπάνω;

Παραπίσω έγραψα πως στο ζήτημα της μετανάστευσης επιβάλλεται να δοθεί ευρωπαϊκή λύση, φυσικά και είναι αδύνατο για μία κοινωνία να απορροφήσει άπειρο αριθμό ανθρώπων, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως μέχρι σήμερα έχουν γίνει έστω τα αυτονόητα βήματα για την σωστή ενσωμάτωση αυτών των ανθρώπων.

Όχι δεν τους λέω μπεζ ιπποπόταμους. Τους λέω αυτό που είναι. Λαθρο-μετανάστες. Πολύ απλός και κατανοητός ορισμός. Δεν την έβγαλα από το μυαλό μου τη λέξη. Έχει νομική υπόσταση. Τον νομοθέτη δεν τον απασχολεί αν το θεωρείς ανήθικο και η άποψή του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σου.

Ο πολιτικά ορθός όρος για τον μετανάστη που βρίσκεται σε μία χώρα χωρίς χαρτιά, είναι "παράτυπος μετανάστης".

Προσωπικά, προτιμώ το σκέτος μετανάστης, άλλος προτιμά το παράνομος, άλλος το λαθραίος που στη πιάτσα των ναούμ αποκαλείται σκέτο "λαθρό" με ολίγη βαρυμαγκιά.

Μεταξύ μας, λίγη σημασία έχει, ας γίνουμε πρώτα ανθρώπινοι στις πράξεις μας, και θα τις βρούμε και τις λέξεις.

Εκτός κιαν έχεις σκοπό να περάσεις όλη σου τη ζωή μέσα στο σπίτι σου όπου θα αποφασίζεις με όση αυστηρότητα θέλεις ποιος θα μπαινοβγαίνει, θα πρέπει να σε απασχολεί και τι γίνεται εκτός του σπιτιού σου και να βλέπεις αντικειμενικά την κατάσταση. Περί Μάρξ: παρουσιάζεις μια ιδανική κοινωνία, με την οποία συμφωνώ μεν αλλά είναι εντελώς ουτοπική και ρομαντική θα έλεγα. Άλλο πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα και άλλο το πως δυστυχώς έχουν. Η αλλαγή προς το καλύτερο μπορεί να έρθει, αλλά μέχρι τότε δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τα facts. Μόνο έτσι, άλλωστε, μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Η σωστή φύλαξη συνόρων προφυλάσσει τη χώρα από την λαθρομετανάστευση και τις συνέπειές της. Τις οποίες συνέπειες πληρώνουμε αυτή τη στιγμή σαν ξέφραγο αμπέλι που είμαστε.

Προσπερνώντας πάλι τη τάση που έχεις να βγάζεις συμπεράσματα για εμένα χωρίς να έχω δώσει κανένα πάτημα για κάτι τέτοιο, θα προτιμήσω να μην επεκταθεί κι άλλο το ζήτημα της μετανάστευσης, πραγματικά, από τη στιγμή που ξεκίνησα να γράφω αυτό προσπαθώ να πω, πως δεν (θα έπρεπε να) σχετίζεται με το θέμα του thread.

και ενα οπλο στα χερια ενος βλακα; :huh:

ποιος ξερει

αχεμ,slang ειναι αναμεσα σε ομοιδεατες.

αν χρησιμοποιειται απο λευκους θεωρειται ρατσιστικος χαρακτηριστικος οπως ηταν αρχικα ο ορισμος του.

δεν νομιζω σε αυτο το τοπικ να γινεται συζητηση αναμεσα σε ανθρωπους που μιλανε με τον περισσοτερο πλυθυσμο της γης αυτη την στιγμη...

fixed

there

i fixed it

δεν εισαι μαυρος viper και δεν απευθυνεσαι σε μαυρους.

οποτε οταν χρησιμοποιεις την λεξη nigga,χρησιμοποιεις την ρατσιστικη της εκδοχη.

μπορει να νομιζεις οτι εισαι κουλ με αυτη την λεξη,αλλα δεν νομιζω οι παππουδες σου να δουλευαν ως σκλαβοι σε φυτειες βαμβακιων.

επομενως δεν εχεις το δικαιωμα να χρησιμοποεις την συγκεκριμενη λεξη με την συγκεκριμενη εννοια, οπως κανεις τωρα.ξερω αδικο,αλλα πεστο στους μαυρους,αυτοι φτιαξανε τους κανονες.

καταλαβες;

δεν εισαι μαυρος viper και δεν απευθυνεσαι σε μαυρους.

οποτε οταν χρησιμοποιεις την λεξη nigga,χρησιμοποιεις την ρατσιστικη της εκδοχη.

μπορει να νομιζεις οτι εισαι κουλ με αυτη την λεξη,αλλα δεν νομιζω οι παππουδες σου να δουλευαν ως σκλαβοι σε φυτειες βαμβακιων.

επομενως δεν εχεις το δικαιωμα να χρησιμοποεις την συγκεκριμενη λεξη με την συγκεκριμενη εννοια, οπως κανεις τωρα.ξερω αδικο,αλλα πεστο στους μαυρους,αυτοι φτιαξανε τους κανονες.

καταλαβες;

ξερεις που γελαω

στο γεγονος οτι θα βγεις εξω απο αυτη την χωρα και παιζει να σε πουν βρωμοελληνα κλεφτη

και θα σου πει καποιος killik

'πες στα στους παππουδες σου, αυτοι φτιαξανε τους κανονες'

επισης ολη αυτη η τραγωδια των 'συγκεκριμενης πολιτικης φιλοσοφιας ποστς' θα μπορουσε να μην ειχε ξεκινησει αν ο τουφας ειχε βαλει το:

.jpg

Α ναι

κανεις δεν νοιαζεται για το χρωμα του δερματος αλλα μονο για το χρωμα του χρηματος

ευχαριστω

Y_U_MAD_THO-1301768949.jpg

παρολα αυτα η προταση ολοκληρη ειναι slang

τωρα αν εισαι εκεινο το σπαστικο παιδακι που δεν μπορει να μπει στην αγελη

ε τι να πω

Α

και γελασα με τα πανανθρωπινα ιδανικα

γελασα πολυ

Το ξέρω ότι είναι internet slang όπως αντιλαμβάνομαι την ανάγκη κάποιων να χρησιμοποιούν internet slangs για να είναι πιο cool.

slang-ξε-slang είναι προσβλητικό να χρησιμοποιείται από έναν λευκό (είχα το προνόμιο να δω φώτο του Toufa) σε προς κάποιον που ενδέχεται και να είναι μαυρος (δεν έχεις δει φώτο δική μου).

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την ειρωνία σε ένα topic που διάφοροι "διδάσκουν" την ισότητα των ανθρώπων ανεξάρτητα από φυλή, εθνικότητα, θρησκεία κλπ να πετάγεται τόσο άστοχα το "nigga" ... "ε τότε τι να πω"

PS:

Ναι σε αγέλη δεν έχω μπει μέχρι τώρα οπότε ισχύει το "τι να πεις".

PS2:

Σε καλό να σου βγει.

http://www.youtube.com/watch?v=dF1NUposXVQ

και στην πορτα του δωματιου μου ειναι αυτο για το αν εισαι μαυρος και θιγεσαι

kkGXX.jpg

Αν θες κανουμε ενα θεμα αλλο να το κουβεντιασουμε

ξερεις που γελαω

στο γεγονος οτι θα βγεις εξω απο αυτη την χωρα και παιζει να σε πουν βρωμοελληνα κλεφτη

επισης ολη αυτη η τραγωδια των 'συγκεκριμενης πολιτικης φιλοσοφιας ποστς' θα μπορουσε να μην ειχε ξεκινησει αν ο τουφας ειχε βαλει το:

.jpg

Έχω ζήσει αρκετά έξω από την Ελλάδα, για την ακρίβεια βρίσκομαι εκτός Ελλάδας αυτή τη στιγμή σε μέρος που κάθε άλλο φημίζεται για τις ομαλές του σχέσεις με την Ελλάδα.

Είχα την τύχη ίσως να μη συναντήσω κάφρους που θα πουν κάτι τέτοιο ακόμα κι αν το πίστευαν.

επίσης δε ξέρω αν στη παρέα σου χρησιμοποιείτε το "βρωμοέλληνας κλεφτης" κατ' αντίστοιχο τρόπο αλλά έχω την εντύπωση ότι γενικά δεν χρησιμοποιείται ούτε καν σαν slang.

http://www.youtube.com/watch?v=dF1NUposXVQ

και στην πορτα του δωματιου μου ειναι αυτο για το αν εισαι μαυρος και θιγεσαι

kkGXX.jpg

Αν θες κανουμε ενα θεμα αλλο να το κουβεντιασουμε

Μπα, κάθε μέρα καταλήγω και στο συμπέρασμα ότι δεν έχει νόημα να κουβεντιάζεις στο insomnia κάποια πράγματα.

Επίσης καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το υπέρτατο επιχείρημα στις συζητήσεις στο insomnia είναι ποστάρισμα από youtube κάποιου μέρους από stand-up λες και ο κάθε κωμικός κατέχει την υπέρτατη αλήθεια και αν έχει πει κάτι ο Carlin πχ σε κάποιο σκετσακι καθίσταται αυτόματα η απόλυτη συμπήκνωση γνώσης.

ΥΓ: Δε μπορώ να παίξω βιντεάκια από youtube στον ΗΥ αυτό :(

Μπορούμε να βρούμε διάφορες εικόνες από το google για το οτιδήποτε, από πινακίδες με "σοφίες" και σκατά σκύλου ... τι ξεχωρίζει τη μία από την άλλη ? Τι είναι αυτό που δίνει πχ αξία στη πρώτη ?

ξερεις που γελαω

.jpg

Α ναι

κανεις δεν νοιαζεται για το χρωμα του δερματος αλλα μονο για το χρωμα του χρηματος

ευχαριστω

Y_U_MAD_THO-1301768949.jpg

λιγη σκεψη πανω σε αυτα που εγραψα,τιποτα ε; μηδεν προσπαθεια εστω να επεξεργαστεις τι σου λεει ο συνομιλητης σου,να δεις ρε παιδι μου τι προσπαθει να σου πει ο αλλος,τι σου εξηγει.

δεν σου λεω να συμφωνησεις μαζι μου,αλλα να σκεφτεις τουλαχιστον τι σου λεω.

τιποτα ομως,ουτε καν αυτο,ουτε την παραμικρη προσπαθεια σκεψης.

γιατι δεν χρειαζεται,ειμαστε οι υπερμαγκες του διαλογου,σωστα; τα ξερουμε ολα,δεν παει να λεει ο αλλος καποια πραματα,ανουσια λογια που πεφτουν πανω στο κενο ειναι γιατι εμεις τα ξερουμε ολα ναουμε.

δεν πειραζει ομως,εγω μια πολιτισμενη προσπαθεια διαλογου εκανα και μου αρκει αυτο.

απο κει και υστερα κατσε εσυ και ποσταρε you mad memes γιατι στο τελος της ημερας αυτο μετραει,το ποσο μαγκες ειμαστε σε μια συζητηση και πως την λεμε στον αλλο και οχι το να αποκομμισουμε κατι απο αυτην.

θελω ομως να σε δω και ποσο μαγκας θα εισαι ωστε να πεις την "internet slang" nigga λεξη μπροστα σε μαυρους,αν τυχει και βρεθεις καμια μερα στην αμερικη.ετσι απο περιεργεια.

αυτα απο μενα.συνεχιστε.

λιγη σκεψη πανω σε αυτα που εγραψα,τιποτα ε; μηδεν προσπαθεια εστω να επεξεργαστεις τι σου λεει ο συνομιλητης σου,να δεις ρε παιδι μου τι προσπαθει να σου πει ο αλλος,τι σου εξηγει.

γιατι δεν χρειαζεται,ειμαστε οι υπερμαγκες του διαλογου,σωστα; τα ξερουμε ολα,δεν παει να λεει ο αλλος καποια πραματα,ανουσια λογια που πεφτουν πανω στο κενο ειναι γιατι εμεις τα ξερουμε ολα ναουμε.

δεν πειραζει ομως,εγω μια πολιτισμενη προσπαθεια διαλογου εκανα και μου αρκει αυτο.

απο κει και υστερα κατσε εσυ και ποσταρε you mad memes γιατι στο τελος της ημερας αυτο μετραει,το ποσο μαγκες ειμαστε σε μια συζητηση και πως την λεμε στον αλλο και οχι το να αποκομμισουμε κατι απο αυτην.

θελω ομως να σε δω και ποσο μαγκας θα εισαι ωστε να πεις την "internet slang" nigga λεξη μπροστα σε μαυρους,αν τυχει και βρεθεις καμια μερα στην αμερικη.ετσι απο περιεργεια.

αυτα απο μενα.συνεχιστε.

allofmywat.jpg

Eχω παει 3 φορες αμερικη στην νεα υορκη. Η 3η φορα που μου κλεψανε λεφτα ηταν εκει. Σε μαυρο ατομο που γνωρισα την ιδια μερα ειπα "nigga stole my money" οταν με ρωτησε γιατι χαζογελαγα και μετα μου ειπε οτι πλεον μπορω να το λεω χωρις φοβο και καταλαβε οτι για αυτο γελαγα. Το ελεγα και πιο πριν στην ΝΥ και εδω στην αγγλια, ποτε δεν ειχα προβλημα, γιατι δεν εχω/βγαζω μισος προς τους μαυρους/κιτρινους/καφε και δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο αυτους επειδη εχει ιχωρ μεσα το αιμα μου.

Εχω μισος προς τους βλακες ανεξαρτητως χρωματος/εθνικοτητας/θρησκειας.

Κοιτα να δεις ποιοι ειναι αυτοι που με κατηγορουν για ρατσισμο ετσι? Οι ρατσιστες που θελουν τις ρωσιδες και τις σουηδεζες κλπ αποκαλωντας τις ελληνιδες ηλιθιες και φαντασμενες.

ps: Καταλαβαινεις την διαφορα του context ετσι? Καταλαβαινουμε την διαφορα μεταξυ nigger και nigga? Αρχικα καταλαβαινουμε την διαφορα της λεξης μαλακα με μαλακα?

αυτα απο μενα.συνεχιστε.

δεν θα δειξω ποσο αρχαιος εισαι, γιατι μολις το εδειξες

αλλα μια ερωτηση για να σε βοηθησω:

απο ποτε το internet slang ειναι το ιδιο με το slang...?

επισης μιλαω με πολλες εθνικοτητες

αλλα οταν πεφτουν τα λεφτα στο τραπεζι

ολοι αποκτουν το ιδιο ονομα...

:)

δεν θα δειξω ποσο αρχαιος εισαι, γιατι μολις το εδειξες

αλλα μια ερωτηση για να σε βοηθησω:

απο ποτε το internet slang ειναι το ιδιο με το slang...?

επισης μιλαω με πολλες εθνικοτητες

αλλα οταν πεφτουν τα λεφτα στο τραπεζι

ολοι αποκτουν το ιδιο ονομα...

:)

αρχαιος ε; πρωτα μας γραφεις,τωρα και μας βριζεις.

ενταξει.

• Moderators

Το αίσθημα δικαίου μέσα μου θα ικανοποιείτο πλήρως εάν ένας από αυτούς τους Αιγύπτιους είχε καραμπίνα και έκλαιγαν μετά μερικές από τις μανούλες των παλικαράδων που εισέβαλαν στον προσωπικό τους χώρο.

Γιατί δεν με ενδιαφέρει αν ο εισβολέας που θα μπει στο σπίτι μου είναι Αλβανός, Πακιστανός, Έλληνας, πασόκος ή γαύρος. Είναι εισβολέας σε κάθε περίπτωση και αξίζει την ίδια μεταχείριση. Όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να υεπρασπίζονται τη ζωή τους, τη ζωή της οικογένειάς τους, τον προσωπικό τους χώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...