Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περί fentanyl και μορφίνης δε γνωρίζω, αλλά τι ακριβώς λες; Ότι δεν είναι νόμιμη η κατοχή κυνηγετικού όπλου στην Ελλάδα; Τα μη κυνηγετικά - και ιδιαιτέρως τα πιστόλια, τα οποία εύκολα «τσεπώνονται» και μπορεί ο κάθε βλαμμένος να τα κουβαλάει ακόμα και στο μπαρ όπου θα πάει και θα γίνει λιώμα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό από τη στιγμή που θα οπλοφορεί - ούτε με αφορούν, ούτε υποστηρίζω τη νομιμοποίηση της χρήσης τους. Ούτε καν τη νομιμοποίηση της κατοχής τους υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις. Άδεια κατοχής κυνηγετικού όμως, μπορεί να πάρει σχεδόν ο οποιοσδήποτε...

Υ.Γ. : Αν και δεν εντοπίζω τη σχέση με το θέμα, καθαρά πληροφοριακά, το fentanyl και η μορφίνη, είναι τελικώς νόμιμα ή όχι; :unsure:

Οτι για να τα παρεις αυτα τα φαρμακα θελει 1000 μανουρες. Τοσο νομιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα αρχισουμε εκτος απο παραθεση φωτογραφιων να μιλαμε και υποθετικα εδω μεσα; Λιγο διαφερετε απο τους "επαγγελματιες" πολιτικους.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!

Αν χτές ο φοιτητής δεν καθάριζε έναν από τους ληστές αλλά έναν περαστικό που απλά άκουσε πυροβολισμούς και το έβαλε στα πόδια; :rolleyes:

Απο την στιγμη που ο φοιτητης δηλωνει οτι το οπλο εκπυρσοκροτησε απο τα 30 μετρα, θα μπορουσαμε ανετα να μιλαμε για παραπλευρες απωλειες σε ενα αντιστοιχο thread.

Απλα τα επιχειρηματα τυπου "κινδυνευουμε" θα ηταν πιο αδυναμα οταν το θυμα θα ηταν ενας αθωος περαστικος.

Και ο φοιτητης δεν θα ειχε 150 ατομα στην Ευελπιδων να τον χειροκροτουν.

Θα αρχισουμε εκτος απο παραθεση φωτογραφιων να μιλαμε και υποθετικα εδω μεσα; Λιγο διαφερετε απο τους "επαγγελματιες" πολιτικους.

Οντως δικιο εχεις.

Το να χτυπησει εναν αθωο περαστικο ενα οπλο που εκπυρσοκροτησε στα χερια καποιου που σκονταψε ενω ετρεχε στον δρομο, ανηκει στην σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας.

Συγγνωμη που σε ταραξαμε.

Να προσπαθήσω να σκηνοθετήσω και εγώ λίγο; :D

Αν χτές ο φοιτητής δεν καθάριζε έναν από τους ληστές αλλά έναν περαστικό που απλά άκουσε πυροβολισμούς και το έβαλε στα πόδια; :rolleyes:

Το εχω πει πολλές φορες ο φοιτητης χθες φταιει και σιγουρα δεν ηταν αμυνα. Ακουσα σημερα το εξής, πως τα σκάγια τον πέτυχαν απο απόσταση 30 μέτρων στον αριστερο ωμο χωρις στοχευση λένε οι αστυνομικοι. Για να αποδημήσει ο αλλος στα 30 μετρα ηταν εννιαβολο και ο πιτσιρικας ηταν κυνηγος απ οτι λενε οι δικοι του και οι γειτονες. Στεγνα τον εφαγε και κακως τον αφηνουν να πεσει στα μαλακα. Συγχισμενος μπορει να ήταν, αμυνα αυτο που εγινε δεν ηταν.

Καμια φιλη δικηγόρο δεν εχεις να ρωτήσεις? Πάρε τωρα γιατι 20 ποστ μετα παλι τα ιδια θα ρωτας και θα λες. Πως η αυτοαμυνα ειναι νομιμη και τα boom boom sticks are bad!

Έχω. Αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο οι άντρες δικηγόροι. Καταλαβαίνεις.

Δεν ρώτησα, το άρθρο μόνη μου το βρήκα και το παρέθεσα νωρίτερα σήμερα. Και έχω απαριθμήσει εκατοντάδες φορές τους λόγους που το θεωρώ λογικό αν και δίκοπο μαχαίρι.

Κι επειδή υποτίθεται δεν θέλεις να θίξεις το φύλο μου, αλλά το έχεις κάνει με έμμεσους πλην σαφείς τρόπους αρκετές ήδη φορές, εγώ αποχωρώ. Μπορείς να συνομιλήσεις με τους άντρες του φόρουμ που αποτελούν και πλειοψηφία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι για να τα παρεις αυτα τα φαρμακα θελει 1000 μανουρες. Τοσο νομιμα.

Ε, εντάξει! Το να πάρεις άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, απαιτεί κι αυτό 1000 μανούρες (μείον ...997!): Να μην είσαι «τρελός», να μην έχεις βεβαρημένο ποινικό μητρώο και να μην υποφέρεις από αναπηρία η οποία καθιστά «μη ασφαλή» το χειρισμό του όπλου.

Επεξ/σία από deesnider

Η απόφαση πάντως του εισαγγελέα ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ίσως η σοφότερη επιλογή κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

• Moderators

Με το κουζινομαχαιρο θα τη βγαλεις καθαρη;

Γιατι συνεχιζετε να φερνετε το θεμα γυρο απο τα πιστολια-καραμπινες-καλασνικωφ κλπ, αφου και με σφεντονα να τον πετυχεις τον αλλον παλι μεσα θα πας.

Όχι. Άμα τον καθαρίσεις με το μπαστούνι του γκολφ μέσα στο σπίτι σου, έχεις όλη την άνεση να εξαφανίσεις το πτώμα με το πάσο σου. Κανείς δεν θα νοιαστεί για ένα κλεφτρόνι που εξαφανίστηκε, πόσο μάλλον όταν είναι αλλοδαπός.

Ε, τώρα, άμα πας σαν το μαλάκα και τον καθαρίσεις με κοντόκανη μέσα στη μέση του δρόμου, δε σου φταίει κανείς. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από στόκος, είσαι και ψυχρός εκτελεστής.

Όχι. Άμα τον καθαρίσεις με το μπαστούνι του γκολφ μέσα στο σπίτι σου, έχεις όλη την άνεση να εξαφανίσεις το πτώμα με το πάσο σου. Κανείς δεν θα νοιαστεί για ένα κλεφτρόνι που εξαφανίστηκε, πόσο μάλλον όταν είναι αλλοδαπός.

Ε, τώρα, άμα πας σαν το μαλάκα και τον καθαρίσεις με κοντόκανη μέσα στη μέση του δρόμου, δε σου φταίει κανείς. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από στόκος, είσαι και ψυχρός εκτελεστής.

Δεν εχω αλλη δουλεια να κανω εγω στη ζωη μου, απο το να ψαξω να βρω τροπο να εξαφανισω ενα πτωμα (λες και ειναι μια καθημερινη μου ασχολια), και μετα να ζω μια ζωη στο αν καποιος ανθρωπος - σκυλι η οτιδηποτε βρει το πτωμα και απο τυχη βρεθω με ενα πακετακι ισοβια... μμμ sounds logic.

Χαλαρωστε λιγο το Dexter βαραει στον εγκεφαλο :mrgreen:

Το πρόβλημα με το dexter είναι πως θα ονομάσουμε εμείς το σκάφος;

To "slice of lathrocriminal" δεν μου αρέσει :'(

Τα άλλα klain θα τα καταφέρουμε :-D

Μην πω για τις σακουλες... με την ποιοτητα που εχουμε εμεις, στο μηνα πανω θα αρχισει να ξεβραζει ο Σαρωνικος.

• Moderators

Δεν εχω αλλη δουλεια να κανω εγω στη ζωη μου, απο το να ψαξω να βρω τροπο να εξαφανισω ενα πτωμα (λες και ειναι μια καθημερινη μου ασχολια), και μετα να ζω μια ζωη στο αν καποιος ανθρωπος - σκυλι η οτιδηποτε βρει το πτωμα και απο τυχη βρεθω με ενα πακετακι ισοβια... μμμ sounds logic.

Χαλαρωστε λιγο το Dexter βαραει στον εγκεφαλο :mrgreen:

Αν η εναλλακτική είναι η πιθανότητα να πας φυλακή, τότε το Dexter θα σου φάνταζε παιχνιδάκι. :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...