viper2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Έχω δυόμιση μπύρες και δυομιση ώρες, να διαβάσω 600 ποστ; μπααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Χαρτί από γιατρό έχεις; Ψυχωσικού τύπου εκδηλώσεις γράφει. Κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Dee, οσο νομιμο ειναι το fentanyl και η μορφινη, αλλο τοσο ειναι νομιμα τα οπλα στην ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 there were 12,996 murders in the US. Of those, 8,775 were caused by firearms. Άκου τώρα και μάθαινε. Στις ΗΠΑ έγιναν 12.996 δολοφονίες το 2010. Γάμα το μέσο που έγιναν, ας πούμε πως έγιναν με ανεύρυσμα από ηλίθια posts. Με χορδές πιάνου. Με μπουγελόφατσες. Αναλογικά λοιπόν, στις ΗΠΑ γίνονται λιγότερες δολοφονίες από την Ελλάδα. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε. Γιατί γίνονται λιγότερες δολοφονίες; Εγώ λέω επειδή οι μπάτσοι στις ΗΠΑ είναι μπάτσοι, όχι ψωλόμαγκες σα τους δικούς μας. Εσύ λες πως γίνεται επειδή έχουν οι πολίτες όπλα; Αν όχι, δε διαφωνείς μαζί μου στο ότι η οπλοκατοχή ΔΕΝ διορθώνει τα πράγματα. Αν ναι τώρα, σου επισημαίνω πως ενώ όντως οι ΓΕΝΙΚΕΣ δολοφονίες αναλογικά είναι λιγότερες, το 67.53% αυτών γίνονται με πυροβόλα όπλα. Φαντάσου λοιπόν σε μια πουτάνα χώρα που έχει ήδη υψηλότερη εγκληματικότητα αναλογικά, τι θα γίνει αν δώσεις τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν αυτό που στις ΗΠΑ, με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα, είναι ήδη το 67.52%. Ξαναδιάβασέ το. Και άλλη μία. Το' χεις; Καλα ενταξει Luci... ο συνειρμος τρίποντο απο την άλλη άκρη του γηπέδου ειναι αποσταγμα λογικής ανθρωπου που ζει με γάτες. Να το ξαναπώ για χιλιοστή φορά δεν ειπε κανενας να δωσουμε όπλα σε όλους όπως στην Αμερική! Δεν ειμαι επίσης υπέρ της οπλοφορίας σε δημόσιους χωρους. Ουτε επίσης λέμε να επιτραπουν τα πυροβόλα οπλα περιστροφα πιστολια κτλ. Λέμε να μπορει ο ανθρωπος να αμυνθεί μεσα στο σπίτι του. Οχι με όπλο αν δεν το θέλει αλλα με σφεντόνα τόξο πολεμικές τέχνες κουζινομάχαιρο κτλ και να μην παει στην ψυρου μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Λέμε να μπορει ο ανθρωπος να αμυνθεί μεσα στο σπίτι του. Οχι με όπλο αν δεν το θέλει αλλα με σφεντόνα τόξο πολεμικές τέχνες κουζινομάχαιρο κτλ και να μην παει στην ψυρου μετα. Κι έχω ρωτήσει άπειρες φορές, από που προκύπτει ότι αν αμυνθείς με πολεμικές τέχνες ή μαχαίρι κτλ θα πας φυλακή; Μέχρι και νόμους σου παρέθεσα για την νόμιμη άμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αυτό που λέει η YiN. Νόμιμα είναι τα κουζινομάχαιρα, τα σφυριά, τα σπαθιά, τα τσεκούρια και τα αλυσοπρίονα. Και αν βρίσκεσαι σε νόμιμη άμυνα, τη γλυτώνεις. Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 να μπορει ο ανθρωπος να αμυνθεί μεσα στο σπίτι του. Οχι με όπλο αν δεν το θέλει αλλα με σφεντόνα τόξο πολεμικές τέχνες κουζινομάχαιρο κτλ και να μην παει στην ψυρου μετα. οπότε μιας και εχω φαντασία να δώσω ενα σενάριο μου την έχει δώσει , έχουμε διαφορές μεταξύ μας η τεσπα θελω να σε βγάλω απο την μέση και σε καλώ σπίτι μου για κάποιο λόγο , έρχεσε και σε σκοτώνω με σφεντόνα τόξο πολεμικές τέχνες κουζινομάχαιρο κτλ και μετά καλώ την αστυνομία και λεω πως διέρρηξες στο σπίτι μου και αμύνθηκα. χαλάω και την κλειδαριά να φαίνεται οτι κάποιος την παραβίασε και ολα κομπλέ. ο μοναδικός που βρησκόταν μαζι μου ειναι νεκρός και εγω σαν θύμα δεν πάω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 @YiN από τον (ίσως ηλίθιο) νόμο που ορίζει ως νόμιμη αυτοάμυνα την χρύση ίσου ή κατώτερου όπλου από τον επιτιθέμενο; Αρθρο 22 Ποινικου Κωδικα 1.Δεν ειναι αδικη η πραξη που τελειται σε περιπτωση αμυνας. 2.Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου στην οποια προβαινει ενα ατομο, για να υπερασπισθει τον εαυτο του η αλλον απο αδικη και παρουσα επιθεση που στρεφεται εναντιον τους. 3.Το αναγκαιο μετρο της αμυνας κρινεται απο το βαθμο επικυνδυνοτητας της επιθεσης,απο το ειδος της βλαβης που απειλουσε, απο τον τροπο και την ενταση της επιθεσης και απο τις λοιπες περιστασεις Αρθρο 23 Ποινικου Κωδικα Οποιος υπερβαινει τα ορια της αμυνας τιμωρειται, αν η υπερβαση εγινε με προθεση, με ποινη ελαττωμενη, και αν εγινε απο αμελεια, συμφωνα με τις διαταξεις τις σχετικες με αυτην. Μενει ατιμωρητος και δεν του καταλογιζεται η υπερβαση, αν ενεργησε με αυτον τον τροπο εξαιτιας του φοβου η της ταραχης που του προκαλεσε η επιθεση. @nikoc89 το ίδιο δεν μπορεί να γίνει και στον δρόμο/σε σκοτεινό σοκάκι/στη σπηλιά του Νταβέλη κ.λπ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ...ειναι αποσταγμα λογικής ανθρωπου που ζει με γάτες... λοιπόν, τέλος, το +1 μου σε κάθε ποστ σου μετά από αυτό ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 @YiN από τον (ίσως ηλίθιο) νόμο που ορίζει ως νόμιμη αυτοάμυνα την χρύση ίσου ή κατώτερου όπλου από τον επιτιθέμενο; Ναι, είναι δίκοπο μαχαίρι βέβαια ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 οπότε μιας και εχω φαντασία να δώσω ενα σενάριο μου την έχει δώσει , έχουμε διαφορές μεταξύ μας η τεσπα θελω να σε βγάλω απο την μέση και σε καλώ σπίτι μου για κάποιο λόγο , έρχεσε και σε σκοτώνω με σφεντόνα τόξο πολεμικές τέχνες κουζινομάχαιρο κτλ και μετά καλώ την αστυνομία και λεω πως διέρρηξες στο σπίτι μου και αμύνθηκα. χαλάω και την κλειδαριά να φαίνεται οτι κάποιος την παραβίασε και ολα κομπλέ. ο μοναδικός που βρησκόταν μαζι μου ειναι νεκρός και εγω σαν θύμα δεν πάω μέσα. Γεια σου ρε Αινσταιν! Βρηκες το τέλειο έγκλημα! Θα το πάρω βήμα βήμα! Έχουμε διαφορές μεταξύ μας?? Γνωριζομαστε προφανώς για να έχουμε διαφορές! Μετα τον θανατο μου η αστυνομια δεν θα το ψάξει οοοοχι θα το αφησει ετσι. Με καλείς στο σπιτι σου? Με σηματα καπνού προφανως ε? Γιατι αν με πάρεις τηλέφωνο δεν θα φαινεται πουθενα. Εγω ερχομαι αλλα δεν λεω σε κανεναν που πάω?! Ειμαστε τοσο μαλλιά κουβάρια μεταξυ μας ερχομαι σπιτι σου και δεν το λεω σε κανεναν? Μπαινω με σκοτώνεις σκηνοθετείς διάρρηξη φωνάζεις τα 100 και βγαίνεις λάδι... Για σου ρε joe dalton!!! Βρήκες την τρυπα στον νόμο! Με τόση κουβέντα ειχα αρχισει να εχω αμφιβολιες για την καραμπίνα που εχω σπιτι και ηρθες με το αλεξισφαιρο σχεδιο σου και με εκανες σμπαράλια! Μπορω να το πω και γω σημερα... κλαιω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ναι, είναι δίκοπο μαχαίρι βέβαια ε. Σαφέστατα, αλλά άντε να αποδείξεις οτι δεν του την μπουμπούνισες από φόβο. Δεν μιλάω για το χτεσινό, μιλάω γενικά. Γεια σου ρε Αινσταιν! Βρηκες το τέλειο έγκλημα! Θα το πάρω βήμα βήμα! Έχουμε διαφορές μεταξύ μας?? Γνωριζομαστε προφανώς για να έχουμε διαφορές! Μετα τον θανατο μου η αστυνομια δεν θα το ψάξει οοοοχι θα το αφησει ετσι. Με καλείς στο σπιτι σου? Με σηματα καπνού προφανως ε? Γιατι αν με πάρεις τηλέφωνο δεν θα φαινεται πουθενα. Εγω ερχομαι αλλα δεν λεω σε κανεναν που πάω?! Ειμαστε τοσο μαλλιά κουβάρια μεταξυ μας ερχομαι σπιτι σου και δεν το λεω σε κανεναν? Μπαινω με σκοτώνεις σκηνοθετείς διάρρηξη φωνάζεις τα 100 και βγαίνεις λάδι... Για σου ρε joe dalton!!! Βρήκες την τρυπα στον νόμο! Με τόση κουβέντα ειχα αρχισει να εχω αμφιβολιες για την καραμπίνα που εχω σπιτι και ηρθες με το αλεξισφαιρο σχεδιο σου και με εκανες σμπαράλια! Μπορω να το πω και γω σημερα... κλαιω! Να προσπαθήσω να σκηνοθετήσω και εγώ λίγο; Αν χτές ο φοιτητής δεν καθάριζε έναν από τους ληστές αλλά έναν περαστικό που απλά άκουσε πυροβολισμούς και το έβαλε στα πόδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ναι, είναι δίκοπο μαχαίρι βέβαια ε. Καμια φιλη δικηγόρο δεν εχεις να ρωτήσεις? Πάρε τωρα γιατι 20 ποστ μετα παλι τα ιδια θα ρωτας και θα λες. Πως η αυτοαμυνα ειναι νομιμη και τα boom boom sticks are bad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Θα αρχισουμε εκτος απο παραθεση φωτογραφιων να μιλαμε και υποθετικα εδω μεσα; Λιγο διαφερετε απο τους "επαγγελματιες" πολιτικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Dee, οσο νομιμο ειναι το fentanyl και η μορφινη, αλλο τοσο ειναι νομιμα τα οπλα στην ελλαδα. Περί fentanyl και μορφίνης δε γνωρίζω, αλλά τι ακριβώς λες; Ότι δεν είναι νόμιμη η κατοχή κυνηγετικού όπλου στην Ελλάδα; Τα μη κυνηγετικά - και ιδιαιτέρως τα πιστόλια, τα οποία εύκολα «τσεπώνονται» και μπορεί ο κάθε βλαμμένος να τα κουβαλάει ακόμα και στο μπαρ όπου θα πάει και θα γίνει λιώμα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό από τη στιγμή που θα οπλοφορεί - ούτε με αφορούν, ούτε υποστηρίζω τη νομιμοποίηση της χρήσης τους. Ούτε καν τη νομιμοποίηση της κατοχής τους υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις. Άδεια κατοχής κυνηγετικού όμως, μπορεί να πάρει σχεδόν ο οποιοσδήποτε... Υ.Γ. : Αν και δεν εντοπίζω τη σχέση με το θέμα, καθαρά πληροφοριακά, το fentanyl και η μορφίνη, είναι τελικώς νόμιμα ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα