Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απολιθώματα ταρίφα :wub:

Αυτό λές ή τα αποτυπωμένα προσωπεία στην κίτρινη λαμαρίνα; Πραησλεςς.

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οπλοκατοχή δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα.Η λογική δράση-αντίδραση.Οι ληστές αν επιτραπεί η κατοχή όπλου θα έρχονται προετοιμασμένοι και πιο αποφασισμένοι.Θα γίνουν πιο επικίνδυνοι.

Επίσης οι σκληροί κακοποιοί-που δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται την ζωή- δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθούν ή να συμμορφωθούν, επειδή θα είμαι οπλισμένη εγώ ,ο παππούς ή εσύ. Είναι αδίστακτοι-εγώ κι εσύ όχι-δεν φοβούνται-εγώ κι εσύ φοβόμαστε- δεν λογαριάζουν τη ζωή μου-σου ούτε τη δική τους . Ενδεχομένως έχουν ξανασκοτώσει. Εγώ ή εσύ θα φοβερίσουμε κάποιον που έχει πάει πιθανόν και φυλακή και είναι αποφασισμένος για όλα;

Δημοσ.

Η οπλοκατοχή δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα.Η λογική δράση-αντίδραση.Οι ληστές αν επιτραπεί η κατοχή όπλου θα έρχονται προετοιμασμένοι και πιο αποφασισμένοι.Θα γίνουν πιο επικίνδυνοι.

Επίσης οι σκληροί κακοποιοί-που δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται την ζωή- δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθούν ή να συμμορφωθούν, επειδή θα είμαι οπλισμένη εγώ ,ο παππούς ή εσύ. Είναι αδίστακτοι-εγώ κι εσύ όχι-δεν φοβούνται-εγώ κι εσύ φοβόμαστε- δεν λογαριάζουν τη ζωή μου-σου ούτε τη δική τους . Ενδεχομένως έχουν ξανασκοτώσει. Εγώ ή εσύ θα φοβερίσουμε κάποιον που έχει πάει πιθανόν και φυλακή και είναι αποφασισμένος για όλα;

σιγουρα θα γινουν χειροτεροι αλλα θα ειναι λιγοτεροι

Δημοσ.

οποτε αντι για 500 ληστειες το μηνα θα εχουμε 30 δολοφονιες το μηνα

looks legit

Δημοσ.

Λιγότεροι;

Αυτοί που μπουκάρουν σε άδεια σπίτια-θα συνεχίσουν.Αυτοί που μπαίνουν με μαχαίρι τώρα θα προμηθευτούν όπλο.

Δημοσ.

Δηλαδή. Έχουμε 187 ανθρωποκτονίες χωρίς νόμιμα όπλα.

Αλλά αν είχαμε όπλα θα πέφτανε στις 151.

Λες αυτό; Αυτό λες; Και θες όπλο;

Εγω δεν θέλω έχω... Το καθεστος για την οπλοκατοχή το ξερεις στην Αμερική. Οπλο εχει και η κουτση μαρια ακομα και η γιαγια στο τρενο εχει ενα 22αρι το τραβαει και σε τρωει λαχανο. Εν τουτης η Yin ειχε την φαϊνή ιδεα να μου παρουσιασει την Αμερική σαν παραδειγμα προς αποφυγη. Και σου λεω λοιπον πως μια χωρα οπλισμένη μεχρι τα αυτια εξαιτιας των οπλων αναλογικα με την Ελλαδα εχει λιγοτερους θανάτους. Καθε 48 ώρες λεει εχουμε μια ανθρωποκτονια με σκοπο την ληστεια! Αλλα αυτα δεν σας αφορουν γιατι εσεις ζειτε σε αλλη χωρα που εξω βρεχει ροδοπεταλα και τα σκατα της γάτας ειναι ετσι

87b4dcab5e7bb04581c4e169ef5f4637.jpg

επομένος κακως προσπαθω να σας πεισω πως υπαρχει αναγκη να αλλαξει ο νόμος και να μπορεις να χρησιμοποιήσεις θανάσιμη βία για να αμυνθείς.

Και έχει. Και να πάρω κι εγώ, αλλά αυτόματο επειδή είμαι κοριτσάκι.

Κοιτα και με δικανο μια χαρα θα βολευτεις.

Όχι δε λέει αυτό, λέει πως θα χαμε πάλι 187 ανθρωποκτονίες, αλλά απο την ανάποδη πλευρά.

Και αν το συνδυάσουμε και με τα προηγούμενα μηνύματα, οι μη κλέφτες, θα πρέπει να τραβούν την καραμπίνα πρώτοι στις μονομαχίες.

Dark πες ότι δεν κάνω λάθος, δε θα αντέξω το βάρος της απογοήτευσης.

Δεν ξερω αν θα ηταν απο την αναποδη πλευρα αλλα τουλαχιστον αυτοι οι ανθρωποι που πεθαναν θα ειχαν μια καλυτερη ευκαιρια να αμυνθούν. Ο όρος μη κλέφτες μου αρεσει... ο κλέφτης και ο μη κλεφτης.

Μα δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά πραγματικά θέλεις να συγκρίνουμε το φατάλιτι του κουζινομάχαιρου με το δίκαννο;

Και σχετικά με το πού γυροφέρνουμε το θέμα, από εχθές έχω θέσει την άποψή μου για το περιστατικό και όλα τα σχετικά περιστατικά και το πού θα έπρεπε κατ'εμέ να περιορίζεται ο προβληματισμός. Και η αντίδρασση μέσες άκρες ήταν "ουγκ και όπλα όλοι". Εντάξει τώρα.

Σοβαρα τωρα συνεχιζεις? Ξέρεις ποιο ειναι το σκορ αναμεσα σε αυτους που ειναι οπλισμένους με κουζινομαχαιρα απεναντι σε αυτους που ειναι οπλισμένοι με καλασζνικοφ? Καπου στο 2 - 23.541

Η αντίδραση "ουγκ και οπλα ολοι" δεν σου αρεσει ενω "ουγκ εμεις και οπλα οι άλλοι" ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

Λιγότεροι;

Αυτοί που μπουκάρουν σε άδεια σπίτια-θα συνεχίσουν.Αυτοί που μπαίνουν με μαχαίρι τώρα θα προμηθευτούν όπλο.

logic dictates

αλλο να μπουκαρεις σε ενα σπιτι για 50 ευρω και να τις φας και αλλο για τα ιδια 50 ευρω να σε σκοτωσουν

εχει να με το ποσο μεγαλο ειναι το reward για το ρισκο που παιρνει καποιος

αληθεια

Δημοσ.

...«μπερδεύοντας τη βούρτσα με την π.....», επεισόδιο νιοστό:

«Ήταν γνωστό στην insomnia valley, από δεκάδες posts πιο πριν, ότι η οπλοκατοχή ήταν ήδη νόμιμη... είχε τονιστεί αμέτρητες φορές, ότι το αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πιθανότητα νομιμοποίησης της χρήσης όπλων, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και συνθήκες... κι όμως... σ' ένα μικρό αυτονομημένο χωριό, στο οποίο κατοικούσαν κάτι περίεργα περίεργοι τύποι, συνέχιζε να επικρατεί η εντύπωση, ότι η συζήτηση γίνεται για το αν θα νομιμοποιηθεί η ...ήδη νόμιμη κατοχή...»

Δημοσ.

Εγω δεν θέλω έχω... Το καθεστος για την οπλοκατοχή το ξερεις στην Αμερική. Οπλο εχει και η κουτση μαρια ακομα και η γιαγια στο τρενο εχει ενα 22αρι το τραβαει και σε τρωει λαχανο. Εν τουτης η Yin ειχε την φαϊνή ιδεα να μου παρουσιασει την Αμερική σαν παραδειγμα προς αποφυγη. Και σου λεω λοιπον πως μια χωρα οπλισμένη μεχρι τα αυτια εξαιτιας των οπλων αναλογικα με την Ελλαδα εχει λιγοτερους θανάτους.

there were 12,996 murders in the US. Of those, 8,775 were caused by firearms.

Άκου τώρα και μάθαινε.

Στις ΗΠΑ έγιναν 12.996 δολοφονίες το 2010. Γάμα το μέσο που έγιναν, ας πούμε πως έγιναν με ανεύρυσμα από ηλίθια posts.

Με χορδές πιάνου. Με μπουγελόφατσες.

Αναλογικά λοιπόν, στις ΗΠΑ γίνονται λιγότερες δολοφονίες από την Ελλάδα. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε.

Γιατί γίνονται λιγότερες δολοφονίες; Εγώ λέω επειδή οι μπάτσοι στις ΗΠΑ είναι μπάτσοι, όχι ψωλόμαγκες σα τους δικούς μας.

Εσύ λες πως γίνεται επειδή έχουν οι πολίτες όπλα;

Αν όχι, δε διαφωνείς μαζί μου στο ότι η οπλοκατοχή ΔΕΝ διορθώνει τα πράγματα.

Αν ναι τώρα, σου επισημαίνω πως ενώ όντως οι ΓΕΝΙΚΕΣ δολοφονίες αναλογικά είναι λιγότερες, το 67.53% αυτών γίνονται με πυροβόλα όπλα.

Φαντάσου λοιπόν σε μια πουτάνα χώρα που έχει ήδη υψηλότερη εγκληματικότητα αναλογικά, τι θα γίνει αν δώσεις τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν αυτό που στις ΗΠΑ, με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα, είναι ήδη το 67.52%.

Ξαναδιάβασέ το.

Και άλλη μία.

Το' χεις;

Δημοσ.

Έχω δυόμιση μπύρες και δυομιση ώρες, να διαβάσω 600 ποστ;

Χαρτί από γιατρό έχεις;

Δημοσ.

Α και κάτι ακόμα, επειδή ζω στις ΗΠΑ και μάλιστα εδώ που σκοτώνουν για φαγητό, κανένας δεν τραβάει όπλο στο τρένο, εκτόσ οτι καταργήθηκε το τρένο μετά την Κατρινα, δεν κυκλοφορεί ο κόσμος ζωσμένος με το κουμπούρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...