Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οποιος δεν εχει επιχειρηματα σε αυτο το φορουμ, παραθετει εικονες. Οποιος δεν εχει επιχειρηματα βαραει σαν ζωο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οποιος δεν εχει επιχειρηματα σε αυτο το φορουμ, παραθετει εικονες. Ενώ όποιος έχει, αερολογεί. Right back at ya mate. Τα επιχειρήματά μου μπαϊδεγουέι τα παρέθεσα νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με τους ανθελληνες σπαζομαι που πανε κοντρα σε ολα. Εαν δε τους αρεσει η χωρα, να πανε στο μπαγκλαντες. Και αν δω ξανακαμενη σημαια, κουνια που σας κουναγε. Θα πατε ακλαφτοι. 5 ευρω λενε πως δεν μπορεις να πεις 1 χωρα που συνορευει με το μπαγκλαντες ουτε να την δειξεις στον χαρτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 5 ευρω λενε πως δεν μπορεις να πεις 1 χωρα που συνορευει με το μπαγκλαντες ουτε να την δειξεις στον χαρτι. Μολις πηρες +1 Απο μενα Απο μενα Απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οποιος δεν εχει επιχειρηματα σε αυτο το φορουμ, παραθετει εικονες. Με τους ανθελληνες σπαζομαι που πανε κοντρα σε ολα. Εαν δε τους αρεσει η χωρα, να πανε στο μπαγκλαντες. Και αν δω ξανακαμενη σημαια, κουνια που σας κουναγε. Θα πατε ακλαφτοι. Το επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγω αυτη τη στιγμη εχω τρομοκρατηθει παντως. Παω να βαρεσω μια προσοχη στη σημαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το επιχείρημα. Ρε μην τον προκαλεις γιατι εχει πολλα επιχειρηματα και θα γεμισει το τοπικ με αυτα: :mrgreen: βλεπεις σε αντιθεση με τους ανθελληνες αυτος εχει επιχειρηματα (και εικονες για να ποσταρει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ψαχνει να βρει το μπαγκλαντες στο google earth, μετα θα ερθουν και τα επιχειρηματα. I have faith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σε κάθε περίπτωση, ο νεαρός είναι δολοφόνος, διαφωνώ με την αλλάγη του νομοθετικού πλαισίου και τα επιχειρήματα που παρατίθενται υπέρ της, δε με καλύπτουν. Ας μιλήσουμε για το θέμα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με τους ανθελληνες σπαζομαι που πανε κοντρα σε ολα. Εαν δε τους αρεσει η χωρα, να πανε στο μπαγκλαντες. Και αν δω ξανακαμενη σημαια, κουνια που σας κουναγε. Θα πατε ακλαφτοι. χρυσαυγίτης που μαμάει και δέρνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μόνο το "που" και το "και"φαίνονται σωστά, ούτε καν το ερωτηματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θέλω να πυροβολήσω τον υπολογιστή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μόνο το "που" και το "και"φαίνονται σωστά, ούτε καν το ερωτηματικό. ένα refresh μήπως έχεις εσύ το issue? αλλιώς να το ξαναγράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θέλω να πυροβολήσω τον υπολογιστή μου. Καντο μεσα στο σπιτι για να εχεις ελαφρυντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν και ειμαι σιγουρος οτι ο ληστης θα προτιμησει ενα σπιτι χωρις τα παραπανω, εστω οτι εχεις δικιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον θα έκανες λάθος. Το σπίτι είχε συναγερμό. Και αν θες όσο ήταν αιτία του όλου συμβάντος ότι ο άλλος είχε όπλο ήταν και ότι χτύπησε ο συναγερμός και αντί να φύγουν έβγαλαν μαχαίρι. Οπότε αν δε θέλουμε σετα σπίτια μας κάτι που μπορεί να προκαλέσει κακό το συγκεκριμένο περιστατικό μας προτείνει να μην έχουμε 1. Όπλα 2. Συναγερμούς ... και να διαβάζουμε τα μαθήματά μας στο σχολείο, να γίνουμε καλή άνθρωποι, τα καταργήσουμε την αδικία στον κόσμο για να μην έχει λόγο να κλέψει κάποιος. <--- ΟΚ αυτό είναι ειρωνεία. Προτιμας λοιπον να σε χωριζει απο τον ληστη μια κλειδωμενη πορτα και ενα οπλο. Όχι. Προσωπικά έχω να κλειδώσω την πόρτα μου χρόνια και στο στρατό πυροφόλησα με G3 μία φορά στα 2 χρόνια και δε βρήκα προς τι ο ενθουσιασμός μερικών. Απλά λέω είναι ότι αυτό που προτείνεις είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα χρονια πριν. Κανεις δε ξεκίνησε παίρνοντας όπλα. Η λογική αντίδραση αν φοβάσαι είναι να βάλεις μια καλή κλειδαρία, ίσως πιο μετά κανα κάγκελο, συναγρμό δε ξέρω και γω τι ... το θέμα είναι ότι τιποτά από αυτά δεν έχει ερκέσει μέχρι τώρα. Ποιό είναι το επόμενο πράγμα. ΟΚ, όχι τα όπλα φυσικά, δε το προτείνω σε κανέναν αλλά καταλαβαίνω και τον άλλο. και εγώ αν μπαίναν μέσα στο σπίτι μου μάλλον θα έκανα τον ψόφιο κοριό, αλλά δε ξέρω για πόσες φορές, ή αν πχ δεν ήμουν μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα