Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν δεν εχεις όπλο??

Να υποθέσω οτι αφήνεις να σε βιάσουν, δείρουν ξέρω γω αλλά δε χρησιμοποιείς το κουζινομάχαιρο δίπλα σου, γιατι μετά μπορεί να σε πουν δολοφόνο??

Αμα μπουνε μεσα ειτε εχεις οπλο ειτε οχι, εχεις πιθανοτητες να σκοτωθεις.

Προτιμω λοιπον να ασφαλισω το σπιτι πρωτα απ'ολα.

Πιο πολυ με ανησυχει η καθημερινοτητα του να εχω ενα οπλο στο σπιτι που παιζουν τα παιδια μου.

Ανησυχω επισης αμα λειπω απο το σπιτι και μου παρουν το οπλο ή αμα δεν ακουσω την διαρρηξη επειδη κοιμαμαι και ξυπνησω με τον κλεφτη να με σημαδευει με το δικο μου οπλο.

Παντως πολυ γουσταρω που εδω μεσα ολοι την εχουν δει ραμπο και νομιζουν οτι αμα τα αγρια μεσανυχτα πεταχτουν θολωμενοι απο τον υπνο

επειδη ακουσαν θορυβο θα εχουν την ψυχραιμια να χρησιμοποιησουν σωστα ενα οπλο.

Τωρα που το σκεφτομαι τοσες φορες που εχω τρομαξει την μανα μου γυρνωντας αργα το βραδυ, ευτυχως που δεν κοιμοταν με το πιστολι κατω απο το μαξιλαρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ deesnider Ξέρεις ότι παραδεχόμενος ότι παρανομούσες, χάνεις ήδη την άδεια οπλοκατοχής, έχεις και το θράσος να ζητάς να νομιμοποηθεί η οπλοχρησία.

Βασανιζομαι.

@drlo, ok η ειρωνεία δεν είναι για όλους. Προσπάθησε λίγο ακόμα ή μάλλον "νυστάζεις, καληνύχτα".

3)Μια χαρά, διότι όταν έλειπα από το σπίτι, έλειπε και το όπλο. Το πήγαινα στο πατρικό μου. Αλλά, στην υποθετική περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό που λές:

Και δεν βαριοσουν καθε φορα που εβγαινες εξω για φαι, ψωνια, δουλειες κτλ να τρεχεις στο πατρικο σου?

Χαρα στο κουραγιο σου.

επειδη ακουσαν θορυβο θα εχουν την ψυχραιμια να χρησιμοποιησουν σωστα ενα οπλο.

Τωρα που το σκεφτομαι τοσες φορες που εχω τρομαξει την μανα μου γυρνωντας αργα το βραδυ, ευτυχως που δεν κοιμοταν με το πιστολι κατω απο το μαξιλαρι.

Nαι αλλά εμένα που με περίμενε στα 15 μου με τον πλάστη πίσω απ τη πόρτα γιατι γυρισα 5 το πρωι, την ιδια δουλειά θα έκανε αν δε την απεφευγα...Και θα ερχόταν μετά κάποιος εδω να λέει για δολοφόνο του γιου:P

Εν πάση περιπτώση, συμφωνω σε αυτο που λες.

Για τα σπρέι πιπεριου η γνώμη σας?

edit λόγο φορτισμένου συγκινησιακά κλίματος

drlo, ok η ειρωνεία δεν είναι για όλους. Προσπάθησε λίγο ακόμα.

Ε κάτσε είσαι φάουλ τωρα. Σε φόρουμ γράφεις, ειρωνεύεσαι κάποιους επειδή διαφωνείς με τις απόψεις τους και περιμένεις να μην σχολιαστεί χιουμοριστικά κάποιο ποστ σου?

Επαφή με επαρχία έχεις; Εννοώ χωριά, όχι αστικά κέντρα. Αν ναι, μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις πως όντως, ήδη παίζουν τόσα όπλα.

Στο χωριο εχουμε 2 κυνηγετικα που καθονται μεσα σε μια ντουλαπα.

Ολο τον χειμωνα το σπιτι ειναι αδειο.

Οπως και αρκετα απο τα γυρω σπιτια.

Η χαρα του καθε διαρρηκτη.

Μυαλο στον παππου ομως δεν μπορω να βαλω.

Για τα σπρέι πιπεριου η γνώμη σας?

Με τα χιλια. Και τα tazer.

Ακομα και ηλεκτροφορο φρακτη, αρκει να μην προκαλει θανατο.

Επίσης, dee, μη φορτώνεις ρε αγόρι μου, ωραία τα λες συνήθως και κάθεσαι και να γράψεις, μη το γυρνάς στο προσωπικό. Μαλακία θα 'ναι.

Σε ποιο σημείο το γύρισα στο προσωπικό; Τουλάχιστον, αν εννοείς εναντίον σου, ειλικρινά δεν το αντελήφθην. Σοβαρά μιλάω... Εναντίον άλλων τώρα, δεν ξέρω, ίσως, αλλά αν το έκανα πιστεύω ότι θα προκλήθηκα!

@deesnider, δε με ενδιαφέρει τι τον θεωρείς εσύ, ούτε τι τον θεωρώ εγω ή ο χ τυχαίος. Η δομή της δικαιοσύνης που υποστηρίζεις απλά έχει ξεπεραστεί εδω και εκατοντάδες χρόνια. Πια, όλοι δικαζόμαστε με τους ίδιους κανόνες από συγκεκριμένο όργανο της κοινωνίας.

Δε με ενδιαφέρουν οι πολιτικές σου πεποιθήσεις, αν θες να είσαι φασίστας δικαίωμα σου. Νομικά καλυμενος οπλισμένος δολοφόνος δε θέλω να είσαι.

...και η «μη ξεπερασμένη» δομή της δικαιοσύνης, την οποία υποστηρίζεις εσύ, έχει αποδειχθεί ότι ή υπολειτουργεί, ή λειτουργεί εις βάρος του θύματος.

Με απλά λόγια λοιπόν: Ούτε εμένα μ' ενδιαφέρει τι τον θεωρεί ο καθένας, πόσο μάλλον οι ...πολιτικές σου πεποιθήσεις! Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να υπερασπιστώ την ασφάλεια μου όσο πιο αποτελεσματικά μπορώ και για αυτό οφείλω να προσπαθήσω.

Και επειδή ακριβώς ο εισαγγελέας δε τον θεωρεί δολοφόνο και επικίνδυνο για την κοινωνία, αυτή τη στιγμή δεν είναι προφυλακιστέος. Είναι ελέυθερος για την ωρα και μπορει να ετοιμάζεται να δει τον βραδυνό αγώνα ή να γράφει στο ινσομνια.

Για δες!...

Είναι γνωστό άλλωστε ότι κανένα σπίτι με συναγερμό, κάγκελα και φώτα δεν έχει διαρριχθεί.

Πασίγνωστο θα 'λεγα!

@ deesnider Ξέρεις ότι παραδεχόμενος ότι παρανομούσες, χάνεις ήδη την άδεια οπλοκατοχής, έχεις και το θράσος να ζητάς να νομιμοποηθεί η οπλοχρησία.

Ας βρουν ποιος είμαι και ας μου ασκήσουν δίωξη. Όσο για το «θράσος», κάπου τα έχεις κάνει σαλάτα, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα: Προσωπικά, δε ζητάω να νομιμοποιηθεί η οπλοχρησία. Το υποστηρίζω μεν, αλλά ...να κι αν νομιμοποιηθεί, να κι αν όχι! Εφόσον κατέχω το όπλο νομίμως, αν νιώσω ότι απειλούμαι θα το χρησιμοποιήσω, χωρίς να με σταματήσει το αν η πράξη είναι νόμιμη ή όχι. Από 'κει και μετά, ο νόμος ας κάνει το καθήκον του εναντίον μου. Αφού δεν το κάνει εναντίον των πραγματικών κακοποιών, ας το κάνει και κάπου. Δε βαριέσαι, θα θυσιαστώ...

Και δεν βαριοσουν καθε φορα που εβγαινες εξω για φαι, ψωνια, δουλειες κτλ να τρεχεις στο πατρικο σου?

Χαρα στο κουραγιο σου.

Στο διπλανό τετράγωνο ήταν! Εύκολο... σιγά το κουράγιο που χρειαζόταν!

Ανθρωποι καθημερινα πεθαινουν και εμεις μιλαμε για νομους. Αντε γεια.

Ας μην κανουμε εκλογες τοτε. Μιας και τωρα αρχησαν να πεθαινουν οι ανθρωποι.

@drlo, ok η ειρωνεία δεν είναι για όλους. Προσπάθησε λίγο ακόμα ή μάλλον "νυστάζεις, καληνύχτα".

Όχι δε νυστάζω στι 8 μμ.

Μου είχες καταλαογήσει ειρωνία (και το "δακρύζω" ειρωνία το αντιλαμβάνομαι) οποτε μιας και μου το είχες καταλογήσει είπα να το "πλήρωσα" που το "πλήρωσα" τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω.

Ανθρωποι καθημερινα πεθαινουν και εμεις μιλαμε για νομους. Αντε γεια.

Ρε μεγαλε το προβλημα σου που ειναι στο να συζηταμε εδω μεσα?

Η Ελλαδα εχει χιλια προβληματα και εσυ ανοιξες θεμα για το πως να σαπουνιζουμε τα τετοια μας.

Σου ειπε κανεις τιποτα?

Με τους ανθελληνες σπαζομαι που πανε κοντρα σε ολα. Εαν δε τους αρεσει η χωρα, να πανε στο μπαγκλαντες. Και αν δω ξανακαμενη σημαια, κουνια που σας κουναγε. Θα πατε ακλαφτοι.

Και αν δω ξανακαμενη σημαια, κουνια που σας κουναγε. Θα πατε ακλαφτοι.

φοβηθηκα τωρα... :fear: :fear: :fear:

τρεχω να βγαλω τη σημαια απο την τουαλετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...