N3k21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με έχει καλύψε ο Λούσιφερ. Τα έχω γράψει άλλες 150 φορές επίσης. Το ποστ που έκανες quote είχε άλλες 2-3 παραγράφους που εξηγούσα αναλυτικά ακριβώς αυτά που λέει ο λούσι, ο μεμέντο και ο τούφας. Διάβασα με προσοχή το post σου, όπως και των άλλων παιδιών. Γι'αυτό και η απάντησή μου αν προσέξεις ήταν γενικότερη. Το quote έγινε για να δώσω έμφαση στη φάση στο Αγρίνιο. Το τι θεωρείς εσύ ότι είναι δίκαιο, νόμιμο, ηθικό, κρατώντας ένα 45άρι στα χέρια σου μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με τον νόμο, ή -γαμώ την ψυχή μου δηλαδή- με το δίκαιο στο κεφάλι αυτού που σημαδεύεις. Μα ναι. Όλα σχετικά είναι προφανώς. Αν πάντως σημάδευα το κεφάλι κάποιου με 45άρι φαντάζομαι πως θα είχα καλό λόγο. Δεν θα το έκανα απλώς γιατί με στραβοκοίταξε. Πιο λιανά, αν με σημάδεψε πρώτος, klein, δε με νοιάζει τι είδους δίκαιο έχει μέσα στο κεφάλι του. Βέβαια, το γεγονός πως σημαδεύεις κάποιον δε σημαίνει και ότι θα του την ανάψεις. Σημαντική διαφορά. Think about it. Δεν απέχει και πολύ από αυτό που είπε ο Luci. Και ξαναματαλέω, εδώ, σε αυτό το γ@μημένο θρεντ, είχαμε άτομα που έγραψαν για την καταγωγή του δολοφονηθέντα "ένας λιγότερος". Πες μου εσύ, σε ποιον ακριβώς θέλεις να δώσεις το δικαίωμα της νόμιμης άμυνας με κυνηγετικό και πώς θα αποδείξεις ότι ήταν νόμιμη άμυνα όταν σε σκηνικό χωρίς μάρτυρες βρεθεί κάποιος από τους εμπλεκομένους νεκρός; Όσοι έκαναν σχόλια στυλ "ένας λιγότερος" είναι μαλάκες. Θα το βρουν μπροστά τους. Το δικαίωμα της νόμιμης άμυνας θέλω να το δώσω στην πάρτη μου και σε όσους άλλους αισθάνονται πως κινδυνεύουν, είτε από το όπλο ενός εγκληματία, είτε από το και καλά "σύστημα δικαιοσύνης" που θα μας χώσει στεγνά στον Κορυδαλλό ή όπου αλλού αν αμυνθούμε αφαιρώντας τη ζωή του δράστη. Btw, προσωπικά δεν θα ένοιωθα καθόλου μάγκας κι έτσι αν αφαιρούσα μια ανθρώπινη ζωή. Το αντίθετο. Anyway, μιλάμε υποθετικά... Όσο για τους διάφορους στρατόγκαυλους, ακροδεξιούς κλπ, αν θέλουν βρίσκουν και τώρα που μιλάμε, μια χαρά νόμιμα όπλα. Το έχουν αναλύσει το ζήτημα άλλοι στο παρόν thread, διεξοδικά κι όμορφα. Για να κλείσω, αν σε σκηνικό χωρίς μάρτυρες υπήρχε νεκρός, δεν είναι δική μου δουλειά να αποδείξω τίποτα. Υπάρχει η σήμανση κλπ γι'αυτά. Το θέμα είναι πως αν όντως αποδεικνυόταν η νόμιμη άμυνα θα έπρεπε να υπάρξουν ελαφρυντικά. Βάσει της τωρινής νομοθεσίας αυτό δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν είμαι υπέρ της αλλαγής της νομοθεσίας περι οπλοκατοχής αλλά το επιχείρημα σου μπάζει λίγο. Και με τους νέους κανόνες θα color="#000080"]Πρέπει να ακολουθήσει είτε τη νόμιμη οδό[/color], η οποία θα επιτρέπει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις την κατοχή. Ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις; "Αν έχεις σπίτι και πει ο δυνητικά λαδώσιμος ΔΥ ψυχίατρος πως δικαιούσαι όπλο"; Παντως, ενω διαφωνουν οι μεν με τους δε που λενε ναι στην οπλοχρησια δια νομου μεσα στο σπιτι σου αν εισαι σε αυτοαμυνα, δε βλεπω να εχουν καποιες πρακτικες αντιπροτασεις για το ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ με μια κατασταση που ειναι πλεον κανονας. Υψηλή τάση, χαμηλά αμπέρ. Αν πάντως σημάδευα το κεφάλι κάποιου με 45άρι φαντάζομαι πως θα είχα καλό λόγο. Υπάρχει ΜΟΝΟ ένας καλός λόγος και αυτός είναι να σε σημαδεύει κι εκείνος. Και εκεί, θα πυροβολήσεις. Γενικά, αν τραβήξεις το γαμημένο το όπλο, δεν παίζουν εκφοβισμοί και διαπραγματεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Κατάντια, ωστόσο δέχομαι την ετυμηγορία των δικαστικών αρχών. Αν και δεν άπαντες σε αυτό που έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παντως, ενω διαφωνουν οι μεν με τους δε που λενε ναι στην οπλοχρησια δια νομου μεσα στο σπιτι σου αν εισαι σε αυτοαμυνα, δε βλεπω να εχουν καποιες πρακτικες αντιπροτασεις για το ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ με μια κατασταση που ειναι πλεον κανονας. Μεχρι προσφατα δεν ξεραμε τι μερα μας ξημερωνει, τωρα δεν ξερουμε ουτε τι νυχτα μας νυχτωνει. Καμια απολυτως ασφαλεια ουτε καν μεσα στο ιδιο σου το σπιτι. Πειτε μας τις πρακτικες αντιπροτασεις σας, εφοσον διαφωνειτε με την οπλοχρησια εντος σπιτιου. Μη μου πειτε για καλυτερη αστυνομευση, διοτι χρησιμοποιησα την λεξη "πρακτικες λυσεις". Η καλη και επαρκης αστυνομευση στη χωρα μας, οσο καλο σεναριο και να ειναι, δυστυχως ειναι το πιο ουτοπικο απ'ολα. Τελος, πιστευω να καταλαβαινετε οτι δεν γινεται η μια πλευρα να μπαινει σπιτι χωρις ενδοιασμους να σε ξεσκισει στις μαχαιριες/γαζωσουν με ενα αυτοματο/φιμωσουν/βιασουν κλπ και να επιμενετε για την αλλη πλευρα (την παθουσα) οτι πρεπει να μεινει με σηκωμενα χερια μεχρι να του την μπουμπουνισει ο καθε κοινος εγκληματιας ποινικου δικαιου. Που πλεον εχουμε πολλους (εισαγομενους η μη) με αποτελεσμα το φαινομενο να πολλαπλασιαζεται καθημερινα. Αρα περιμενω με ενδιαφερον πρακτικες, ουσιαστικες και ρεαλιστικες αντιπροτασεις για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του απλου πολιτη. Σε πρωτη φαση καγκελα, φωτισμο και συναγερμο. Ε αν ο αλλος συνεχισει να προσπαθει να μπει με την σειρηνα να εχει ξυπνησει 2 τετραγωνα, τι να σου πω. Παιζει να σου ερθει και φθηνοτερα απο το οπλο, τα μαθηματα σκοποβολης και ο,τι λεφτα χρειαζονται για την αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγώ θέλω να επαναλάβω εδώ την πρότασή μου, να επιτρέπονται διά νόμου τα σπαθιά. Δημόσια. Εκεί θα κριθεί η φάση. Δεν πα να 'σαι σφίχτης, να πετυχαίνεις μπεκάτσα στο χιλιόμετρο, να έχεις οδηγήσει τανκ. Εκεί θα φανεί.Επίσης, dee, μη φορτώνεις ρε αγόρι μου, ωραία τα λες συνήθως και κάθεσαι και να γράψεις, μη το γυρνάς στο προσωπικό. Μαλακία θα 'ναι. ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ! Κι εγω αυτη τη στιγμη αυτο θα εγραφα! Κοιτα και θαυμασε! btw ο grandpa μου ηταν στρατηγος στο ιππικό και εχω μπολικα σπαθια και χαντζαρες αμα ειναι να σας μοιρασω να παμε στους δρομους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τις αντιδράσεις όλων μας, σε ανάλογη περίπτωση... geowizard...και αν χρησιμοποιουμε την βελόνα από το Game Of Thrones?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις; "Αν έχεις σπίτι και πει ο δυνητικά λαδώσιμος ΔΥ ψυχίατρος πως δικαιούσαι όπλο"; Σε τι διαφέρει αυτό από τη σημερινή κατάσταση (υποθέτω ότι και σήμερα για να πάρεις μια εκ των -καλώς- ελασιχτότατων αδειών πρέπει να έχεις άδεια ψυχίατρου. Οι ΔΥ ψυχίατροι θα αρχίζουν να λαδόνονται από Δευτέρα ? Υψηλή τάση, χαμηλά αμπέρ. Υπάρχει ΜΟΝΟ ένας καλός λόγος και αυτός είναι να σε σημαδεύει κι εκείνος. Και εκεί, θα πυροβολήσεις. Γενικά, αν τραβήξεις το γαμημένο το όπλο, δεν παίζουν εκφοβισμοί και διαπραγματεύσεις. Κατάντια, ωστόσο δέχομαι την ετυμηγορία των δικαστικών αρχών. Αν και δεν άπαντες σε αυτό που έγραψα. Θυμησέ μου ... έχω χαθεί μέσα στα άπειρα post ... Ούτε εσύ απάντησες στο "ανανδρο" post μου. Σε πρωτη φαση καγκελα, φωτισμο και συναγερμο. Ε αν ο αλλος συνεχισει να προσπαθει να μπει με την σειρηνα να εχει ξυπνησει 2 τετραγωνα, τι να σου πω. Παιζει να σου ερθει και φθηνοτερα απο το οπλο, τα μαθηματα σκοποβολης και ο,τι λεφτα χρειαζονται για την αδεια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κανένα σπίτι με συναγερμό, κάγκελα και φώτα δεν έχει διαρριχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τις αντιδράσεις όλων μας, σε ανάλογη περίπτωση... Δεν μπορεις να την φανταστεις? Αγουροξυπνημενος και πανικοβλημενος, αρπαζεις το οπλο και αδειαζεις γεμιστηρα σε σκιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τις αντιδράσεις όλων μας, σε ανάλογη περίπτωση... geowizard...και αν χρησιμοποιουμε την βελόνα από το Game Of Thrones?? Εκει να δεις! Φαντασου ταγμα σπαθοφόρων εναντιων ενος με καλασνικοφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμησέ μου ... έχω χαθεί μέσα στα άπειρα post ... Ούτε εσύ απάντησες στο "ανανδρο" post μου. Στον deesnider απάντησα. Το δικό σου πόστ δεν το δα καν, "καληνύχτα, νυστάζω"... :·) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν μπορεις να την φανταστεις? Αγουροξυπνημενος και πανικοβλημενος, αρπαζεις το οπλο και αδειαζεις γεμιστηρα σε σκιες. Aν δεν εχεις όπλο?? Να υποθέσω οτι αφήνεις να σε βιάσουν, δείρουν ξέρω γω αλλά δε χρησιμοποιείς το κουζινομάχαιρο δίπλα σου, γιατι μετά μπορεί να σε πουν δολοφόνο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Έλληνας για οπλοκατοχή/οπλοχρησία. Δεν υπάρχει παιδεία γύρω απο ένα άγνωστο και καινούργιο για τα δικά μας δεδομένα θέμα. Όταν λοιπόν βλέπεις στις "πολιτισμένες" ΗΠΑ να μπουκάρουν σε σχολεία με ΑΚ, φαντάσου τι θα γίνεται εδώ. Θα μπορούσαν βέβαια να αλλάξουν την νομοθεσία περι αυτοάμυνας, αλλά ο νόμος αυτός συνεχίζει να παραμένει εντελώς παράλογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Είναι γνωστό άλλωστε ότι κανένα σπίτι με συναγερμό, κάγκελα και φώτα δεν έχει διαρριχθεί. Αν και ειμαι σιγουρος οτι ο ληστης θα προτιμησει ενα σπιτι χωρις τα παραπανω, εστω οτι εχεις δικιο. Προτιμας λοιπον να σε χωριζει απο τον ληστη μια κλειδωμενη πορτα και ενα οπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάλι συγκινήθηκα, δάκρυα κύλησαν με τον πατέρα που ξέπλυνε την ντροπή δολοφονοντας το δολοφόνο του παιδιού του. Πως πρέπει να είναι αποθηκευμένες οι κηνυγητικές καραμπίνες όταν δε χρησιμοποιούνται για κυνήγι. Αυτές που ήδη έχετε εννοώ. Το αν συγκινήθηκες ή όχι, μου είναι αδιάφορο. Αν εσύ δε θα ντρεπόσουν σε ανάλογη περίπτωση, είναι δικό σου θέμα. Όσο για την ερώτησή σου: Ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι αποσυναρμολογημένες (να μην είναι δηλαδή έτοιμες προς εκπυρσοκρότηση, προκειμένου να αποφευχθεί το ατύχημα). Προσωπικά - όσο ήμουν στην Ελλάδα, διότι εδώ που βρίσκομαι ο νόμος και η αστυνομία είναι «νόμος και αστυνομία», όχι θέατρο του παραλόγου - την είχα συναρμολογημένη, γεμάτη, οπλισμένη (μόνο με το κουμπάκι της ασφάλειας στο lock) και έτοιμη προς χρήση, αλλά προσβάσιμη μόνο από 'μένα. Ήταν αδύνατον να την πλησιάσει άλλος. Μόνος μου έμενα ούτως ή άλλως, αλλά έτσι για την ιστορία το αναφέρω... 1)Αληθεια? Υπαρχουν ηδη τοσα οπλα? 2)Και γιατι δεν ακουμε καθε τρεις και λιγο για τετοια περιστατικα? Εστω και χωρις να καταληξουν σε θανατο. Μηπως δεν τα χρησιμοποιουν για να προστατευσουν την οικογενεια τους, επειδη το απαγορευει ο νομος? Δεν νομιζω. Τοσο νομοταγεις? 3)Επισης δεδομενου οτι παρα πολλες ληστειες γινονται οταν λειπουν οι ιδιοκτητες, πως θα αισθανεσαι αμα εκτος απο τα λεφτα σου, ο κλεφτης παρει και το οπλο σου? 4)Φανταζομαι δεν τρεχει μια. Αγοραζεις αλλο. 1)Ναι. 2)Όσο περνάει ο καιρός και όσο η κατάσταση πηγαίνει όλο και προς το χειρότερο, θα ακούς όλο και για περισσότερα περιστατικά. 3)Μια χαρά, διότι όταν έλειπα από το σπίτι, έλειπε και το όπλο. Το πήγαινα στο πατρικό μου. Αλλά, στην υποθετική περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό που λές: 4)Ναι, θα αγόραζα άλλο και θα φρόντιζα από τότε και στο εξής να μην είμαι τόσο μαλάκας... Γράφεις αυτό: Στο ίδιο ποστ που γράφεις αυτό: Και θες να πείσεις ότι δεν τίθεται θέμα σχετικά με την οπλοχρησία σε νόμιμη άμυνα. Αυτογκώλ. I rest my case. Υ.Γ.: Με αυτού του είδους την αυτοαναίρεση, φρόντισε τουλάχιστον να είσαι λιγότερο θρασύς στα ποστ σου. Σαφώς και δεν τίθεται θέμα, για δύο λόγους: 1) Η αυτοδικία, δεν εξαρτάται σε κανένα βαθμό από το αν κατέχεις νόμιμα όπλο. Μπορείς εύκολα να βρεις και παράνομο, όπως βρίσκουν όλα τα καθίκια που μπουκάρουν και σκοτώνουν. 2) Το καθάρισμα του κερατά που μπουκάρει στο σπίτι μου, ή του κτήνους που σκοτώνει το παιδί μου και βγαίνει μετά από λίγο σαν ελεύθερο πουλάκι, δεν είναι «παράπλευρη απώλεια». Είναι ο αρχικός σκοπός. Κανένα «αυτογκόλ» λοιπόν και καμία «αυτοαναίρεση». Το ότι εσύ τα βλέπεις αυτά, δεν είναι διόλου περίεργο. Έχεις αποδείξει ότι άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις και σε άλλα απαντάς. Όσο για το «θρασύς», το προσπερνώ εύκολα, μια και δε με προσβάλλει καθόλου. Εσύ το θεωρείς «θράσος», εγώ το θεωρώ «λέω τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει»... Ρε συ μεμεντο, εδώ έχουν γεμάτα όπλα και ευκολοπροσβασιμα στο σπίτι απο ότι καταλαβαίνουμε για να προστατεύσουν τα παιδια τους που παίζουν στο ίδιο σπίτι... Τι κάθεσαι και ρωτάς τους ένα δυνάμει δολοφόνους των ίδιων τους των παιδιών;;; Πάλι δακρυσα. Δεδομένου ότι για το «ευκολοπροσβάσιμα» σου απάντησα ήδη πριν, το αν δάκρυσες ή όχι ...ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αληθεια? Υπαρχουν ηδη τοσα οπλα?Και γιατι δεν ακουμε καθε τρεις και λιγο για τετοια περιστατικα? Εστω και χωρις να καταληξουν σε θανατο. Μηπως δεν τα χρησιμοποιουν για να προστατευσουν την οικογενεια τους, επειδη το απαγορευει ο νομος? Δεν νομιζω. Τοσο νομοταγεις? Επαφή με επαρχία έχεις; Εννοώ χωριά, όχι αστικά κέντρα. Αν ναι, μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις πως όντως, ήδη παίζουν τόσα όπλα. Το γιατί δεν έχουν υπάρξει ανάλογα περιστατικά μπορούμε να το αποδώσουμε εν μέρει και στο ότι ένας ληστής θα προτιμήσει έναν ευκολότερο στόχο, κοινώς ένα σπίτι του οποίου κανένας κάτοικος δεν θα αντιδράσει, δεν θα ακουστεί φασαρία στους γείτονες κλπ. Εσύ που θα προτιμούσες να κάνεις μπούκα; Στο σπίτι της γιαγιάς ή στο σπίτι του μπάρμπα με το δίκανο; Το γεγονός αυτό επίσης ίσως υποδεικνύει πως δεν είναι όλοι οι κάτοχοι π.χ. κυνηγετικών όπλων αιμοσταγείς στρατόγκαυλοι. Επισης δεδομενου οτι παρα πολλες ληστειες γινονται οταν λειπουν οι ιδιοκτητες, πως θα αισθανεσαι αμα εκτος απο τα λεφτα σου, ο κλεφτης παρει και το οπλο σου?Φανταζομαι δεν τρεχει μια. Αγοραζεις αλλο. Σ'αυτό έχεις 1000 δίκια. Είναι εξαιρετικά σημαντικό point και δεν έχει αναφερθεί -νομίζω- ως τώρα... Ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις; "Αν έχεις σπίτι και πει ο δυνητικά λαδώσιμος ΔΥ ψυχίατρος πως δικαιούσαι όπλο"; Σωστά. Όμως και τώρα το ίδιο γίνεται, ο μουρλός στο Αγρίνιο π.χ. πως έβγαλε άδεια; Υψηλή τάση, χαμηλά αμπέρ. Κι έτσι φονιάς γίνεσαι όμως. Υπάρχει ΜΟΝΟ ένας καλός λόγος και αυτός είναι να σε σημαδεύει κι εκείνος. Και εκεί, θα πυροβολήσεις. Γενικά, αν τραβήξεις το γαμημένο το όπλο, δεν παίζουν εκφοβισμοί και διαπραγματεύσεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως τώρα, αν κάνεις κάτι τέτοιο θα μπεις φυλακή, ίσως για όλη σου τη ζωή. Εγώ δε σου λέω πως πρέπει να τη βγάλει λάδι κάποιος που αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή. Αλλά αν αμύνεται να έχει μικρότερη ποινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα