Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού είναι αλλά πράγματα, βήθησε με να καταλάβω πως δε συνδέεται η αυτοάμυνα με την οπλοχρησία, στο πλαίσιο που περιγράφεις στο μήνυμα σου.

Ευχαρίστως να κάνω μια προσπάθεια, δεν είμαι νομικός όμως! :P

Οπλοχρησία προφανώς πράττεται και στην περίπτωση πυροβολισμού για αυτοάμυνα. Δεν διαφωνούμε εδώ. Δεν είναι διαφορετικό πράγμα όμως το να ρίξεις σε κάποιον που μπούκαρε σπίτι σου και σε απειλεί με όπλο από το να βγεις και να μπαλοτάρεις τον τύπο που σου έφαγε τη γκόμενα ή γρατζούνισε το αμάξι σου;

Βάσει της σημερινής νομοθεσίας και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις θα διωχθείς ποινικά. Εγώ αυτό που ζητώ είναι να σου αναγνωριστούν σημαντικά ελαφρυντικά στην πρώτη.

Σκέψου επίσης πως αυτοάμυνα δεν είναι σώνει και ντε ο πυροβολισμός. Αν μπουκάρει π.χ. κάποιος στο σπίτι μου με μαχαίρι, μπορώ να τον απειλήσω με καραμπίνα και είτε να προσπαθήσω να τον ακινητοποιήσω μέχρι να αναλάβουν οι αρχές (τις οποίες οφείλω να ειδοποιήσω), είτε να τον τρέψω σε φυγή.

Αν βέβαια ο τύπος κρατάει σιδερικό, πόσο μάλλον αν ρίξει εναντίον μου ή κάποιου μέλους της οικογένειάς μου, τότε ναι, πιθανόν θα ανταποδώσω. Ιδανικά, πάλι θα διωχθώ ποινικά αλλά θα μου αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά που σου έλεγα.

Και ελπίζω να μη γράψεις οπλοχρησία είναι το κυνήγι πχ.

Όχι... :P

Γενική απορία, πως ξέρετε ότι είναι 100k τα AK κι όχι 1500 ή 1.000.000;

Δεν είναι μόνο τα ΑΚ όμως...και δεν είναι μόνο η Κρήτη (π.χ. και η Πελοπόννησος φρούριο είναι)...Άλλωστε, στο κάτω κάτω αν το καλοσκεφτείς, δεν έχει σημασία το πόσα παράνομα όπλα παίζουν. Αφού και με νόμιμα αγορασμένη κυνηγετική καραμπίνα μπορείς να εγκληματίσεις (να γίνεις βιτζιλάντης, να θολώσεις και να μακελέψεις κόσμο, να κάνεις ληστεία) τι αλλάζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γοοοοου! Όλη η εκπαίδευση σου είναι φρούτα και λαχανικά στην εξοχή; Και θες να νομοθετηθεί η οπλοχρησία για αυτοάμυνα; Δηλαδή καταστάσεις υπό πίεση σε κλειστούς χώρους, πολύ πιθανό σε ώρες ανάπαυσης, παρουσία της οικογένειας σου!!!!

Πραγματικά τόση ασφάλεια είχα να νιώσω από την κοιλιά της μαμάς μου.

Τώρα βλέπουμε και τη συνέχεια μεταξύ ίσως 2 οπλισμένων ανεκπαιδευτών ομάδων θα επιζήσει η πιο τυχερή. Αυτό το σχέδιο έχει προοπτική... θανατηφόρα.

Οχι αυτο το προτεινα στον Luci για Saturday fun. Προσωπικα κυνηγαω απο τα 14, εχουμε 4 οπλα και εχω παει σκοπευτηριο 4,5 χρονια. Ευχαρίστως παντος να βάλουμε ενα φρουτο στο κεφαλι σου να δουμε ποιο απο τα δυο φρουτα θα πετυχω.

Δεν εννοώ αυτό, εννοώ πως ο χειρισμός ενός όπλου είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να ξέρεις πώς να σκοτώνεις με αυτό. Για την ακρίβεια, κατά τη δική μου θεώρηση, είναι να ξέρεις πώς να μη το χρησιμοποιείς.

Για την ακρίβεια κατα την δική μου θεωρηση ειναι να ξερεις πότε να μην το χρησιμοποιήσεις.

Για την ακρίβεια κατα την δική μου θεωρηση ειναι να ξερεις πότε να μην το χρησιμοποιήσεις.

Έστω. Αλλά η δική μας θεώρηση δεν είναι η θεώρηση κάποιου που θα σου φύτευε 2-3 επειδή του έθιξες τη μανούλα.

Οχι αυτο το προτεινα στον Luci για Saturday fun. Προσωπικα κυνηγαω απο τα 14, εχουμε 4 οπλα και εχω παει σκοπευτηριο 4,5 χρονια. Ευχαρίστως παντος να βάλουμε ενα φρουτο στο κεφαλι σου να δουμε ποιο απο τα δυο φρουτα θα πετυχω.

Χμμμμμ από τα 14 και πως κατάφερες να πας προς τα πίσω στο χρόνο και να προτείνεις ότι και 8χρονια;

Αγνοώ την έμμεση απειλή για το καλό της συζήτησης. Το θέμα δεν είναι κάποιος που κυνηγάει απο τα 14 και πάει σε σκοπευτήριο 5 χρόνια , μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του, αλλά ο μέσος (χοχο, καρφί) χρήστης του φόρουμ που πιθανότατα δεν έχει πιάσει ποτέ του όπλο, δεν έχει σημαδέψει ποτέ του, δεν έχει βρεθεί σε μία στρεσογονο κατάσταση που να απειλείται... Και μάντεψε ποιοι είμαστε η πλειοψηφία!!!

Έστω. Αλλά η δική μας θεώρηση δεν είναι η θεώρηση κάποιου που θα σου φύτευε 2-3 επειδή του έθιξες τη μανούλα.

Αυτο μπορει να το κανει και τωρα που θα βγω εξω. Να φασκελωσω να κατεβασει το παραθυρο να μου φυτεψει μια και να φυγει. Αν επιτραπει η χρήση όπλου για αυτοαμυνα μεσα στο σπιτι θες να πεις πως θα αλλαξει κατι με την παραπάνω πιθανότητα?

Η θεωρηση του τρελου μπορει καλλιστα να σημαινει το τέλος σου και με την παρουσα κατασταση οπλοκατοχης που υπαρχει στην Ελλαδα, βλεπε αγροτη στον Αγρινιο.

Κοιταξτε ας μου πει ο οποιοσδηποτε εγω ειμαι κατα των οπλων και της χρήσης τους, με τρομαζουν δεν τα θέλω, αυτα τα γεμιζει ο διαολος, δεν μπορω να σκοτωσω μυγα, εχω αλλη θεωρηση ζωης κτλ θα το καταλαβω απόλυτα. Μην μου τα κανετε ομως ζεπελιν λεγοντας πως επειδη εμενα δεν μου αρεσουν τα οπλα και επειδη σκιαζομαι οταν ακουω το μπαμ, δεν πρεπει να εχουν οι αλλοι για να προστατευτουν. Πηραμε το θεμα της αυτοάμυνας (το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν αυτοαμυνα) και το αναγαγαμε σε θεμα οπλοφοβιας.

Αυτο μπορει να το κανει και τωρα που θα βγω εξω. Να φασκελωσω να κατεβασει το παραθυρο να μου φυτεψει μια και να φυγει. Αν επιτραπει η χρήση όπλου για αυτοαμυνα μεσα στο σπιτι θες να πεις πως θα αλλαξει κατι με την παραπάνω πιθανότητα?

Η θεωρηση του τρελου μπορει καλλιστα να σημαινει το τέλος σου και με την παρουσα κατασταση οπλοκατοχης που υπαρχει στην Ελλαδα, βλεπε αγροτη στον Αγρινιο.

Κοιταξτε ας μου πει ο οποιοσδηποτε εγω ειμαι κατα των οπλων και της χρήσης τους, με τρομαζουν δεν τα θέλω, αυτα τα γεμιζει ο διαολος, δεν μπορω να σκοτωσω μυγα, εχω αλλη θεωρηση ζωης κτλ θα το καταλαβω απόλυτα. Μην μου τα κανετε ομως ζεπελιν λεγοντας πως επειδη εμενα δεν μου αρεσουν τα οπλα και επειδη σκιαζομαι οταν ακουω το μπαμ, δεν πρεπει να εχουν οι αλλοι για να προστατευτουν. Πηραμε το θεμα της αυτοάμυνας (το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν αυτοαμυνα) και το αναγαγαμε σε θεμα οπλοφοβιας.

Αν σε ενοχλεί το ζεπελίν να ακολουθήσεις την προτροπή της υπογραφής σου. Τουλάχιστον παραδέχεσαι πως ο 24χρονος είναι δολοφόνος και δε βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας.

Οι μισοι λενε οτι πρεπει να υπαρχει νομος που να με αγηνει να υπροβολησω μεσα στο σπιτι μου διοτι η αστυνομια δε λειτουργει, οι αλλοι μισοι οτι πρεπει να αναβαθμιστει το ολο συστημα ωστε να μην χρειαζεται να πυροβολησω μεσα στο σπιτι μου.Προσωπικα αν και θελω το δευτερο, δε βλεπω πρακτικα (και οχι με ευχολογια) με ποιο τροπο θα αποφευχθει το πρωτο.

Ακριβως, κι εγω μαζι σου αλλα βλεπεις στο κοντινο μελλον να γινει το δευτερο; Και μεχρι να γινει τι θα κανουμε;

Για πείτε πόσο γαμάει η οπλοκατοχή.Εδώ δεν ξέρετε (2ο πληθυντικό επειδή υπάρχετε εδώ μέσα) πότε πρέπει να σκουφώνετε το λουκάνικο για να μην κολλήσετε AIDS και που να ρίξετε την ψήφο, αλλά ξέρετε να διαχειριστείτε όπλο.Sure.

Οσο αυτο για την ψηφο εχεις +1

Εχεις δίκιο, ενω αυτοι που μπαινουν σπιτι σου για να σε ληστεψουν ειναι ειδικοδυναμιτες με δυο τρεις αποστολες σε περσικο και αφγανισταν και εμπρακτα ξέρουν να χειρίζονται όπλο! Μια αφηρημενη ισοπεδωτικη ειρωνια δεν ειναι ειναι επιχείρημα που πειθει κόσμο.

ο Λουσι μαλλον εννοει ψυχολογικα, δηλαδη τι να το κανω να εχεις τελειο στοχο και να τρως τον οποιδηποτε δεν χωνευεις.

Ρε παιδια, Μεξικο θελετε να το κανουμε; Δεν σε γουσταρω, σου αστραφτω μια στη μουρη; Διοτι σιγα-σιγα εκει θα καταντησουμε, απο αυτοαμυνα θα το γυρισουμε σε χρηση για αμυνα τριτων και τελικα σε χρηση γιατι ετσι μου ηρθε.

Και εαν ειναι να εχουμε ολοι οπλα τοτε τι θελουμε τον στρατο και την αστυνομια; Σε περιοδο πολεμου π.χ. λενε σε ολους αμα δειτε αντιπαλους φατε τους. Παει ο στρατος. Οσο για την αστυνομια να μην μιλησω που ο καθενας εχει γινει σεριφης και δικηγορος.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γι αυτόν που φώναζε οτι θέλει να τον σκοτώσει πώς το βρίσκετε ? δίκιο έχει ή δεν έχει ,15 μαχαιριές σε 80χρονη

Έχει 100 φορές δίκιο που το φώναζε και θα έχει 1000 φορές δίκιο αν καταφέρει τελικώς και το κάνει.

Κάνεις λάθος.

Επίσης εσύ μπορεί το όπλο να το θέλεις για το σπίτι σου, ποιος θα εγγυηθεί όμως ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις και έξω από το σπίτι σου.

Όποιος το εγγυάται και τώρα. Η κατοχή κυνηγετικού όπλου είναι ήδη νόμιμη...

Ρε πλάκα μου κάνεις? Τωρα δεν υπάρχει ενας σκασμός κυνηγετικά όπλα εκει έξω? Βλεπεις πολλούς να πηγαινουν στην δουλεια με την καραμπίνα στην πλατη και φυσιγγια στη μέση? Υπαρχει καμία δυσκολια στο να αποκτήσεις όπλο? Ολοι μπορουν να πάρουν αφου το τεστ ειναι του κώλου, βλεπεις να βγαινουν στα μπαλκόνια απο απεναντι πολυκατοικίες και να παίζουν κουμπουριές? Με την σημερινή κατάσταση ποιος στα εγγυαται όλα αυτά? Κανείς! Κανεις, αλλα δεν συμβαινουν, ολα αυτα που η Διαφωτισμένη φαντασία σου επιμελώς φαντάζεται! Το να επιτραπεί η άμυνα χωρίς να αλλαξει το καθεστώς οπλοκατοχής το εχεις σκεφτεί? Το καταλαβαίνεις πως ο νόμος βάζει τον αδικούμενο σε μειωνεκτική θέση? Μπαίνει στο σπίτι μου και ειμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ με Kung fu και Ζιου ζιτσου ενω αυτός έχεις τον οπλισμό του Rambo! Και αν εν τέλη τα καταφέρω σε περιπτωση που τον σκοτώσω παω μέσα! Αφού αυτός ξεκινάει να παρανομεί πρώτος αυτός θα επρεπε να ειναι σε μειωνεκτική θέση οχι εγω και η οικογενια μου!

Μην το παλεύεις άλλο! Άλλα γράφουμε, άλλα διαβάζει...

Πολυ απλο. Ποιος μου εγγυαται οτι ο καθε τρελος θα εχει το οπλο μεσα στο σπιτι του και οχι στο αμαξι του ή πανω του?

Κανένας, το είπαμε και πιο πριν. Το δικαίωμα στη χρήση του όπλου όταν κινδυνεύεις μέσα στο σπίτι σου εξετάζουμε. Όχι το να το βγάζεις τσάρκα για καφέ...

Τι σχέση έχει πάλι το θέμα αλλοδαπός/έλληνας.

Καμία, αλλά άμα το μυαλό είναι κολλημένο, τι περιμένεις να διαβάσεις;

Γνωριζοντας ολα αυτα δηλαδη, ακομα επιμενεις να οπλισουμε τον καθε μαλακα.

Αυτον που βγαινει με το παραμικρο απο το αυτοκινητο του με λοσταρι στο χερι επειδη του κορναρανε

Αυτον που χαραζει αμαξια επειδη παρκαρουν μπροστα στο σπιτι του

Τον τρελο που εχει η καθε πολυκατοικια και ειναι τσακωμενος με ολους

Τα βλαμμενα που πετανε μολοτοφ

Τους ηλιθιους που για μια σωβρακοφανελα πανε με μαχαιρια στο Λαυριο και στα γηπεδα

Τον αγανακτισμενο πολιτη που τρωει χημικα και ξυλο σε μια πορεια

Τον αλλο ηλιθιο που οταν νικαει η ομαδα του τα δυναμιτακια δεν θα ειναι αρκετα και θα αρχιζει τις μπαλωθιες

Γράφουν, γράφουν, γράφουν, εκατό φορές τα ίδια πράγματα και κάποιοι ...το βιολί βιολάκι τους! Όχι ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά για νιοστή φορά: Ο «κάθε μαλάκας» - όπου «μαλάκας», βάλε «οικογενειάρχης, νοικοκύρης, νομοταγής πολίτης που θέλει να έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τη ζωή του, τη ζωή της οικογένειάς του και την περιουσία του, απέναντι στον εισβολέα» - είναι ήδη οπλισμένος.

Όπλα σε αυτοκίνητα, σε γήπεδα και όλα αυτά που λες, τι σχέση έχουν;

σε μαχαιρωσε και εσυ τον σκοτωσες με καραμπινα ? ΜΕΣΑ

με παραδειγμα . μπουκαρισε κλεφτης με μαχαιρι πρεπει να αμυνθεις με μαχαιρι για να θεωρηθει "εν αμυνη" αλλιως οπως στην περιπτωση του νεαρου επειδη ειχε καραμπινα δηλαδη μεγαλυτερο σε ισχυ οπλο εξαφανιζεται το ¨εν αμυνη"

ποσο ποιο λιανα ?

Ακόμα πιο λιανά ...ρε! Βλέπεις να υπάρχει ελπίδα;

Λοιπόν, το γράφω τελευταία φορά.

Και εντάξει, εσύ και πόσοι άλλοι, πες ότι έχετε την εκπαίδευση/ψυχραιμία κ.ο.κ. να κάνετε την ιδανική χρήση όπλων. Βρες μου ένα σύστημα που να εγγυάται την έλλειψη παράπλευρων απωλειών, την παρεμπόδιση νόμιμης οπλοκατοχής όποιου στρατόκαυλου κρετίνου τη δει μάτσο και προστάτης του λαού (ή οποιασδήποτε γ@μημένης ιδέας του κάτσει στο κεφάλι) και είμαι μέσα να έχετε όσα κουμπούρια θέλετε στο σπίτι σας.

Κομπλέ;

Άντε πάμε ξανά: Τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας.

...κομπλέ;

Και εσύ είσαι οκ με αυτό; Σε φάση, αν αυξηθεί η οπλοκατοχή, στην οποία περίπτωση θα αυξηθούν και οι "παράπλευρες" απώλειες, δεν τρέχει μία;

Ποιος και που το υποστήριξε αυτό, μα την ...Αγία Παρωπίδα;

Αυτοδικία οχι αυτοάμυνα ναι!

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και στην αυτοδικία λέω «ναι». Αν κάποιος σκοτώσει το παιδί μου π.χ., συλληφθεί και, μέσα από διάφορα «παραθυράκια», του αναγνωριστούν χίλια δυο ελαφρυντικά, με αποτέλεσμα η ποινή που θα φάει να του επιτρέψει να βγει μετά από λίγα χρονάκια ξανά προς άγραν του επόμενου παιδιού, προσωπικά θα κινούσα γη και ουρανό προκειμένου να τον βρω και να τον φάω λάχανο, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα θα ήταν να εκτίσω εγώ βαρύτερη ποινή απ' ότι αυτός (που έτσι θα γίνει...) Όπως όμως είπα και πριν, το καθήκον μου θα το έχω κάνει και, ακόμα κι αν περάσει η υπόλοιπη ζωή μου μέσα στη φυλακή, θα είναι εκατό φορές προτιμότερο, από το να περάσει μέσα στη ...ντροπή.

Επεξ/σία από deesnider

stuff

Με έχει καλύψε ο Λούσιφερ. Τα έχω γράψει άλλες 150 φορές επίσης. Το ποστ που έκανες quote είχε άλλες 2-3 παραγράφους που εξηγούσα αναλυτικά ακριβώς αυτά που λέει ο λούσι, ο μεμέντο και ο τούφας.

Το τι θεωρείς εσύ ότι είναι δίκαιο, νόμιμο, ηθικό, κρατώντας ένα 45άρι στα χέρια σου μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με τον νόμο, ή -γαμώ την ψυχή μου δηλαδή- με το δίκαιο στο κεφάλι αυτού που σημαδεύεις.

Και ξαναματαλέω, εδώ, σε αυτό το γ@μημένο θρεντ, είχαμε άτομα που έγραψαν για την καταγωγή του δολοφονηθέντα "ένας λιγότερος". Πες μου εσύ, σε ποιον ακριβώς θέλεις να δώσεις το δικαίωμα της νόμιμης άμυνας με κυνηγετικό και πώς θα αποδείξεις ότι ήταν νόμιμη άμυνα όταν σε σκηνικό χωρίς μάρτυρες βρεθεί κάποιος από τους εμπλεκομένους νεκρός;

Πάλι συγκινήθηκα, δάκρυα κύλησαν με τον πατέρα που ξέπλυνε την ντροπή δολοφονοντας το δολοφόνο του παιδιού του.

Πως πρέπει να είναι αποθηκευμένες οι κηνυγητικές καραμπίνες όταν δε χρησιμοποιούνται για κυνήγι. Αυτές που ήδη έχετε εννοώ.

Και ρωτάει τώρα ο good Cossutius...

Είναι κανεις που δε πήγε φανταρος?

Γιατι αν πήγαινε θα ήξερε να χειριστεί όπλο....18 μήνες ειναι αυτοί συνεχούς εκπαίδευσης, να αντιμετωπίσεις τον εχθρό κτλ κτλ....η μήπως όχι!!!

Oh wait... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν αφήνουμε πίσω τη πλάκα.

Δε ξέρω πως οδηγηθήκαμε σε συζήτηση περί οπλοχρησίας, αλλά αν αυτό είναι το θέμα,

μπορουμε για πολλοστή φορά να δουμε πως το κράτος θα μπορουσε να βγάλει χρήματα (αφού αδυνατεί να προστατεύσει όλους τους πολίτες).

Το να εκπαιδευτεί ένας πολίτης στον χειρισμό ενός όπλου από ειδικούς και να το αγοράσει, έχοντας περάσει από ΕΙΔΙΚΟ ψυχίατρο, με σκοπό να το έχει ΜΟΝΟ στο σπιτι του σε ένα σιρτάρι ώστε να το χρησιμοποιήσει σε μια εξαιρετική περίπτωση, δε θα ήταν κάτι απίθανο.

Την εποχή όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ ωστε οι ψυχίατροι να δίνουν τρελόχαρτα αλλά να υποστηρίζουν συγχρόνως οτι ο άνθρωπος αυτός ειναι ικανός για οτιδήποτε εκτος από το να υπηρετήσει, μπορούν κάλλιστα οι ίδιοι άνθρωποι να αναλαμβάνουν την ευθύνη όλων μας, πως θα έχουμε το οπλο στο σπιτι....Η μηπως δεν γίνεται??

Η μήπως ειναι προτιμότερο να αφήσει, ο κάθε πολιτικός και ο κάθε Μπομπολέτος, τους αστυνομικούς που πληρωνουμε ολοι μας να έρθουν απ τις γειτονιές να φυλάνε τώρα που οι καιροί ειναι δύσκολοι?

Γράφουν, γράφουν, γράφουν, εκατό φορές τα ίδια πράγματα και κάποιοι ...το βιολί βιολάκι τους! Όχι ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά για νιοστή φορά: Ο «κάθε μαλάκας» - όπου «μαλάκας», βάλε «οικογενειάρχης, νοικοκύρης, νομοταγής πολίτης που θέλει να έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τη ζωή τπυ, τη ζωή της οικογένειάς του και την περιουσία του, απέναντι στον εισβολέα - είναι ήδη οπλισμένος.

Αληθεια? Υπαρχουν ηδη τοσα οπλα?

Και γιατι δεν ακουμε καθε τρεις και λιγο για τετοια περιστατικα? Εστω και χωρις να καταληξουν σε θανατο.

Μηπως δεν τα χρησιμοποιουν για να προστατευσουν την οικογενεια τους, επειδη το απαγορευει ο νομος? Δεν νομιζω. Τοσο νομοταγεις?

Επισης δεδομενου οτι παρα πολλες ληστειες γινονται οταν λειπουν οι ιδιοκτητες, πως θα αισθανεσαι αμα εκτος απο τα λεφτα σου, ο κλεφτης παρει και το οπλο σου?

Φανταζομαι δεν τρεχει μια. Αγοραζεις αλλο.

Γράφεις αυτό:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και στην αυτοδικία λέω «ναι».

Στο ίδιο ποστ που γράφεις αυτό:

Και εσύ είσαι οκ με αυτό; Σε φάση, αν αυξηθεί η οπλοκατοχή, στην οποία περίπτωση θα αυξηθούν και οι "παράπλευρες" απώλειες, δεν τρέχει μία;

Ποιος και που το υποστήριξε αυτό, μα την ...Αγία Παρωπίδα;

Και θες να πείσεις ότι δεν τίθεται θέμα σχετικά με την οπλοχρησία σε νόμιμη άμυνα. Αυτογκώλ.

I rest my case.

Υ.Γ.: Με αυτού του είδους την αυτοαναίρεση, φρόντισε τουλάχιστον να είσαι λιγότερο θρασύς στα ποστ σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...