Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα λογικές δεν ειναι σχεδόν ποτε οπως δεν ειναι και αμεροληπτες. Μετα την αστυνομια ειναι το αμεσως επομενο πραγμα στο οποιο δεν εχω εμπιστοσύνη.

Μωρέ και εγώ μαζί σου αλλά όταν προβάλεις ως πρότιστο αγαθό την τήρηση των νόμων και πιστεύεις σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπου υπάρχουν θεσμοί απόδοσης δικαιοσύνης και όχι η αυτοδικεία δε πρέπει να δέχεσαι τις αποφάσεις της ??

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι ειρωνικό πάντως έτσι, υποψήφιος γιατρός, και θα δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη..;ρ

Δημοσ.

Συγγνώμη, δεν θεωρείται αυτόφωρο η όλη φάση;

Νομίζω πως αυτό που έγινε δεν υπάγετε στην "Αυτόφορη διαδικασία". Δεν ήταν πλημμέλημα.

Και πάλι όμως με την "Αυτόφορη διαδικασία" δεν νομίζω πως σημαίνει πως θα μείνεις μέσα. Απλά γίνονται κάποιες διαδικασίες ποιο γρήγορα. Αν ο εισαγγελέας μετά την ανάκριση κρίνει πως δεν υπάρχει λόγος κράτησης...

Μπορεί να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Είναι ειρωνικό πάντως έτσι, υποψήφιος γιατρός, και θα δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη..;ρ

Μπορεί να ασχοληθεί με ευθανασίες ... μία (ή μάλλον 19) και κάτω :)

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό που έγινε δεν υπάγετε στην "Αυτόφορη διαδικασία". Δεν ήταν πλημμέλημα.

Και πάλι όμως με την "Αυτόφορη διαδικασία" δεν νομίζω πως σημαίνει πως θα μείνεις μέσα. Απλά γίνονται κάποιες διαδικασίες ποιο γρήγορα. Αν ο εισαγγελέας μετά την ανάκριση κρίνει πως δεν υπάρχει λόγος κράτησης...

Μπορεί να κάνω λάθος.

Όχι κι εγώ δεν γνωρίζω γι'αυτό ρώτησα. Αλλά ακριβώς επειδή δεν είναι πλημμέλημα.

Τέσπα.

Δημοσ.

Kοίτα.

Και ενας ιατρός αν σκοτώσει από ιατρικό λάθος εναν ασθενή του, κατηγορείται σαν ανθρωποκτονία είτε εξ αμελείας είτε από πρόθεση.

Παρόλαυτα μέχρι να γινει η δίκη κυκλοφορεί ελεύθερος ακριβως επειδή ο εισαγγελέας έχει κρίνει (και καλός έχει πράξει) πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα πάει να σκοτώσει και άλλους. Δεν ειναι δολοφόνος επειδή έκανε ένα τραγικό λάθος.

Προφανως ο φοιτητης θα τιμωρηθεί κάποια στιγμη. Ισως με 3-4 χρόνια φυλάκιση ίσως να τον αφήσουν και ελεύθερο με σκληρούς όρους γενικά...Θα προτιμούσα το 2ο.

Δημοσ.

Kοίτα.

Και ενας ιατρός αν σκοτώσει από ιατρικό λάθος εναν ασθενή του, κατηγορείται σαν ανθρωποκτονία είτε εξ αμελείας είτε από πρόθεση.

Παρόλαυτα μέχρι να γινει η δίκη κυκλοφορεί ελεύθερος ακριβως επειδή ο εισαγγελέας έχει κρίνει (και καλός έχει πράξει) πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα πάει να σκοτώσει και άλλους. Δεν ειναι δολοφόνος επειδή έκανε ένα τραγικό λάθος.

Προφανως ο φοιτητης θα τιμωρηθεί κάποια στιγμη. Ισως με 3-4 χρόνια φυλάκιση ίσως να τον αφήσουν και ελεύθερο με σκληρούς όρους γενικά...Θα προτιμούσα το 2ο.

Ναι μέχρι εκεί σηκώνει η καθράπα μου. Την διαδικασία του αυτοφόρου δεν γνωρίζω σε περιπτώσεις ποινικού.

Δημοσ.

Kοίτα.

περσι προπερσι ενας γερος (γιατρος) 75 ετων ειχε μαχαιρωσει ληστη που ειχε μπει στο σπιτι του και του επιτεθηκε κιολας

τον μαχαιρωσε στον μηρο και πεθανε απο αιμορραγια.

εφαγε 10 χρονια επειδη λεει ηταν γιατρος και ηξερε που να σημαδευσει με το μαχαιρι ωστε να ειναι φονικο το χτυπημα...

Δημοσ.

75 χρονος και να φάει 10 χρόνια εντός του σπιτιού του και σε άμυνα, πολύ χλωμό εως αδύνατον το κόβω.

Μήπως έγινε κάτι άλλο?

Δε ριχνουν σε ηλικιωμένους τέτοιες ποινές. Πρέπει ο άλλος να έχει δώσει αφορμές στο παρελθόν ή πρέπει να έχει κάνει τρομερό έγκλημα...

Βρες λινκ αν μπορεις γιατι μια βολτα που έκανα στον Γουγλη δε μου βγαλε κάτι...

Δημοσ.

εφαγε 10 χρονια επειδη λεει ηταν γιατρος και ηξερε που να σημαδευσει με το μαχαιρι ωστε να ειναι φονικο το χτυπημα...

Κρίμα, σπανίζουν οι γιατροί που ξέρουν πράγματι ανατομία.

Δημοσ.

περσι προπερσι ενας γερος (γιατρος) 75 ετων ειχε μαχαιρωσει ληστη που ειχε μπει στο σπιτι του και του επιτεθηκε κιολας

τον μαχαιρωσε στον μηρο και πεθανε απο αιμορραγια.

Αν έφαγε ποινή θα την έφαγε με αναστολή.

Δεν φυλακίζεσαι εάν έχεις το 1/3 της ζωής σου. κάτι τέτοιο.

Τώρα εαν είναι μαλάκας ο δικηγόρος σου και γάτα με πέταλα ο άλλος..;ρ

Κρίμα, σπανίζουν οι γιατροί που ξέρουν πράγματι ανατομία.

Ow, teach me sensei, και έτσι.;ρ

Δημοσ.

δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλα μια κοπέλα 22-23 χρονών δέχθηκε επίθεση απο δύο ληστές , τους τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον ένα και της πήραν το μαχαίρι και την τραυμάτισαν ελαφρά .

Συνελήφθην μαζί με τους ληστές και αντιμετωπίζει κατηγορίες.

η γνώμη μου είναι πως το καλύτερο που είχε να κάνει ηταν μαθήματα αυτοάμυνας και όχι να κυκλοφορεί παράνομα με όπλο. Δεν θα μπω στην διαδικασία να δικαιολογήσω η να κατακρίνω αυτό που έκανε σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο περιστατικό με τον νεαρό δεν ειναι το μοναδικό και σίγουρα τον επόμενο καιρό θα υπάρξουν και άλλα..|

εντύπωση μου κάνει πως πολλοί γνωστοί μου ενδιαφέρονται να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν .. νόμιμα βέβαια , όμως πιο θα ειναι το αποτέλεσμα ?..

Δημοσ.

Συνελήφθην μαζί με τους ληστές και αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Μάλλον στο τυπικό, λογικά θα αθωωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...