Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως δεν τελειωσε η δίκη αλλα και πάλι αν εγώ σε σκότωνα στο δρόμο , το θεωρεις λογικο να με αφηναν ελευθερο μεσα σε 1-2 μερες ?

Δημοσ.

Συγγνώμη, δεν θεωρείται αυτόφωρο η όλη φάση;

Αν δεν έχεις κρατητήριο που να μην κινδυνεύει που θα τον βάλεις;

Λες να τον βάλουν μαζί με άλλους αλβανούς; Θα ζήσει για να πει την ιστορία του;

Δημοσ.

Προφανως δεν τελειωσε η δίκη αλλα και πάλι αν εγώ σε σκότωνα στο δρόμο , το θεωρεις λογικο να με αφηναν ελευθερο μεσα σε 1-2 μερες ?

α. Εξαρτάται

β. δεν ρώτησαν τον μακαρίτη, ρώτησαν την δικαιοσύνη. Όσοι "έχουν εμπιστοσύνη" στην δικαιοσύνη δε πρέπει να δεχθούν τη λογική της απόφασης αυτής (απόφασης ως προς τι θα γίνει μέχρι τη δίκη)? Πότε είναι λογικές οι αποφάσεις και πότε όχι ?

Δημοσ.

Ω ρε αυτοδικιες που θα δουμε στο προσεχες μελλον

There fixed this for you.

Πως μου εχει σφηνωθει η ιδεα πως η επιεικια αυτη οφειλεται στο γεγονος πως εχουμε εκλογές σε λιγοτερο απο δυο βδομαδες?

α. Εξαρτάται

β. δεν ρώτησαν τον μακαρίτη, ρώτησαν την δικαιοσύνη. Όσοι "έχουν εμπιστοσύνη" στην δικαιοσύνη δε πρέπει να δεχθούν τη λογική της απόφασης αυτής (απόφασης ως προς τι θα γίνει μέχρι τη δίκη)? Πότε είναι λογικές οι αποφάσεις και πότε όχι ?

Καλα λογικές δεν ειναι σχεδόν ποτε οπως δεν ειναι και αμεροληπτες. Μετα την αστυνομια ειναι το αμεσως επομενο πραγμα στο οποιο δεν εχω εμπιστοσύνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...