sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τοτε γιατι να τους πληρωνω με τους hard-earned φορους μου; ας πανε να δουλεψουν σε καμια οικοδομη τοτε.πιο ασφαλης δουλεια,θα παιρνουν και πιο πολλα. αλλα ξεχασα μιλαμε για ΔΥ εδω. βεβαια δεν φταινε αυτοι,ειπαμε αλλου ειναι το προβλημα. Τους πληρώνεις για να κάνουν τη δουλειά τους. ΠΩΣ να κάνεις τη δουλειά σου όταν ΔΕΝ σε σέβεται κανείς και για να πυροβολήσεις σε οπλισμένους ληστές πρέπει πρώτα να σε έχουν γαζώσει? Πόσο λογικό είναι? ps Ενημερωτικά στην Παιανία και τις γύρω περιοχές όπου υπάρχουν και νέοι στα σπίτια, έχουν οι περισσότεροι όπλα και μάλιστα βγαίνουν και τα βράδια καθημερινά και πυροβολούν για εκφοβισμό. Όσοι γνωρίζουν έχουν και ασύρματο συνέχεια ανοιχτό και σε περίπτωση συμβάντος, ενημερώνουν και οι γείτονες έρχονται οπλισμένοι. Εκεί μας έφτασαν.... Πιστέψεμε δεν υπάρχουν και λίγοι οπλοβαστοί με καραμπίνες σε αυτές τις περιοχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κάτι τέτοια γίνονται και μετά μας κάνουν εντύπωση κάτι 7%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U90PFmqb_fc η βια πλεον υπαρχει αναμεσα και στους πολιτικους που κυβερνανε... οποτε τι πιο λογικο να υπαρχει παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απο οτι βλεπω δεν ξερετε τι εγινε.Μπηκαν μεσα οι διαρρηκτες απειλωντας την μανα του ,κατεβηκε αυτος με τον αδερφο του,παλεψανε,το εβαλαν στα ποδια οι ληστες,ηρθε η αστυνομια και μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχε φυγει η αστυνομια προσπαθησαν να ξαναμπουνε οι ιδιοι ληστες.Τοτε πηρε την καραμπινα ο δραστης και αφου τον ειδαν οι κλεφτες με το οπλο το εβαλαν στα ποδια και καθως τα δυο αδερφια τους κυνηγουσαν ο ενας πυροβολησε και σκοτωσε τον εναν διαρρηκτη. Απο οτι μια ειναι φονος εκ προθεσεως απο την αλλη τι να κανει ο καθε πολιτης οταν του παραβιαζουν το σπιτι δυο φορες την ιδια μερα και απειλουν την ιδια του την μανα ,ειναι απολυτα λογικο να ειναι εκτος εαυτου απο την εμπειρια που προηγηθηκε και απο την στιγμη που οι κλεφτες εχουν το θρασσος να ξαναμπαινουν πιστευω οτι το 90% του κοσμου θα αντιδρουσε βιαια και ειναι δυσκολο να εχεις την ψυχραιμια να τον χτυπησεις στα ποδια και οχι να τον σκοτωσεις οταν τον ειδες να βαζει το στιλετο στον λαιμο της μανας σου. Για μενα ο Αμερικανικος νομος που επιτρεπει την θανατηφορα χρηση βιας σαν αμυνα στο σπιτι του καθε πολιτη ειναι σωστος και πρεπει να ψηφιστει και στην Ελλαδα.Απο την στιγμη που καποιος παραβιαζει το σπιτι μου και ειναι διατεθιμενος να ασκησει βια εναντιον μου ακομη και να με τραυματισει θανασιμα προκειμενου να κλεψει δεν ειμαι υποχρεωμενος να τον αφοπλισω η να ρισκαρω την ασφαλεια μου για να μην θεωρηθω ενοχος φονου απο την ηλιθια σχετικη Ελληνικη νομοθεσια. Ειναι επισης ξακαθαρο οτι το Ελληνικο κρατος ειναι ανικανο να προτατευσει τους πολιτες του,οποτε πρεπει να τους δωσει νομοθετικα το βασικο και αυτονοητο δικαιωμα της αυτοαμυνας με το να επιτρεψει την οπλοχρησια τουλαχιστον μονο στο σπιτι σαν μεσο αμυνας.Εδω μας σκοτωνουν οι Αλβανοι εγκληματιες για 50 ευρω με τα Καλασνικοφ,ειναι ο απλος πολιτης προβατο επι σφαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 φίλε μου τον καταδίωξε και τον σκότωσε , δεν του επιτέθηκε ο ληστής και τον πυροβόλησε. Αυτό που έκανε δεν είχε λογική σαν αυτοάμυνα και τώρα θα πληρώσει για κάτι που θα μπορούσε να αποφύγει καλώντας την αστυνομία και μένοντας σπίτι του εφόσον είχαν φύγει οι ληστές. Ειδες που εκανα quote? Δεν σχολιασα το περιστατικο. Για να μην μπερδευεσαι το λεω.... και εμένα πέρσι είχαν προσπαθήσει να μπουν διαρρήκτες και ήμουν ξύπνιος αλλά τους έκανα να τραπούν σε φυγή και δεν τους κυνήγησα. Τι έπρεπε να κανω δηλαδή ? να πιάσω ενα κουζινομάχαιρο και να τους κυνηγάω στους δρομους ? Συγχαρητηρια. Αλλά δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες με την δικη σου. Δεν θα μπω στον κόπο να συζητήσω το αν ειναι λογικό να σκοτώσεις κάποιον επειδή προσπάθησε να σε κλέψει , όμως ηταν βλακεία η αντίδραση του 25χρονου , θα πάει μέσα για ενα παπάρα , κατέστρεψε την ζωη του για το τίποτα. Εφόσον τράπηκε σε φυγή ο ληστής και δεν ηταν σε αυτοάμυνα ο 25χρονος λογικά θα δικαστεί για φόνο. Εφοσον και εαν εγιναν τα πραγματα ΟΠΩΣ τα λες(γιατι μπορει να εγιναν διαφορετικά), τοτε βλακεια του νεαρου που τον κυνηγησε και τον σκοτωσε γιατι(για τον λογο οτι) θα εχει μπλεξιματα(και οχι για τον λογο οτι τον σκοτωσε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 γαμησε τα εχουμε γινει!αυτα φερνει η φτωχεια... Η φτώχεια από μόνη της όχι. Το '50 νομίζω η Ελλάδα ήταν φτωχή αλλά δεν ήταν έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.c...d&v=U90PFmqb_fc Τι σχεση εχει αυτο?Χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απο οτι βλεπω δεν ξερετε τι εγινε.Μπηκαν μεσα οι διαρρηκτες απειλωντας την μανα του ,κατεβηκε αυτος με τον αδερφο του,παλεψανε,το εβαλαν στα ποδια οι ληστες,ηρθε η αστυνομια και μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχε φυγει η αστυνομια προσπαθησαν να ξαναμπουνε οι ιδιοι ληστες.Τοτε πηρε την καραμπινα ο δραστης και αφου τον ειδαν οι κλεφτες με το οπλο το εβαλαν στα ποδια και καθως τα δυο αδερφια τους κυνηγουσαν ο ενας πυροβολησε και σκοτωσε τον εναν διαρρηκτη. Απο οτι μια ειναι φονος εκ προθεσεως απο την αλλη τι να κανει ο καθε πολιτης οταν του παραβιαζουν το σπιτι δυο φορες την ιδια μερα και απειλουν την ιδια του την μανα ,ειναι απολυτα λογικο να ειναι εκτος εαυτου απο την εμπειρια που προηγηθηκε και απο την στιγμη που οι κλεφτες εχουν το θρασσος να ξαναμπαινουν πιστευω οτι το 90% του κοσμου θα αντιδρουσε βιαια και ειναι δυσκολο να εχεις την ψυχραιμια να τον χτυπησεις στα ποδια και οχι να τον σκοτωσεις οταν τον ειδες να βαζει το στιλετο στον λαιμο της μανας σου. Για μενα ο Αμερικανικος νομος που επιτρεπει την θανατηφορα χρηση βιας σαν αμυνα στο σπιτι του καθε πολιτη ειναι σωστος και πρεπει να ψηφιστει και στην Ελλαδα.Απο την στιγμη που καποιος παραβιαζει το σπιτι μου και ειναι διατεθιμενος να ασκησει βια εναντιον μου ακομη και να με τραυματισει θανασιμα προκειμενου να κλεψει δεν ειμαι υποχρεωμενος να τον αφοπλισω η να ρισκαρω την ασφαλεια μου για να μην θεωρηθω ενοχος φονου απο την ηλιθια σχετικη Ελληνικη νομοθεσια. Ειναι επισης ξακαθαρο οτι το Ελληνικο κρατος ειναι ανικανο να προτατευσει τους πολιτες του,οποτε πρεπει να τους δωσει νομοθετικα το βασικο και αυτονοητο δικαιωμα της αυτοαμυνας με το να επιτρεψει την οπλοχρησια τουλαχιστον μονο στο σπιτι σαν μεσο αμυνας.Εδω μας σκοτωνουν οι Αλβανοι εγκληματιες για 50 ευρω με τα Καλασνικοφ,ειναι ο απλος πολιτης προβατο επι σφαγη? Κλειδώστε το. Τα είπε όλα ο bening. + άπειρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για μενα ο Αμερικανικος νομος που επιτρεπει την θανατηφορα χρηση βιας σαν αμυνα στο σπιτι του καθε πολιτη ειναι σωστος και πρεπει να ψηφιστει και στην Ελλαδα.Απο την στιγμη που καποιος παραβιαζει το σπιτι μου και ειναι διατεθιμενος να ασκησει βια εναντιον μου ακομη και να με τραυματισει θανασιμα προκειμενου να κλεψει δεν ειμαι υποχρεωμενος να τον αφοπλισω η να ρισκαρω την ασφαλεια μου για να μην θεωρηθω ενοχος φονου απο την ηλιθια σχετικη Ελληνικη νομοθεσια. Πιο φρόνιμο θα ήταν να..απαγορευτούν τα όπλα .&- Αλλά μπαίνουν φράγκα στη μέση οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο. Για τον ίδιο λόγο δεν απαγορεύονται τα τσιγάρα. Εφόσον δεν παίζει το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει τουλάχιστον να βασιζόμαστε στην πρόληψη και όχι να περιμένουμε να γίνει το κακό για να ενεργήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ... ο 25χρονος που εκανε κατι που τεινει να γινει αυτονοητο για ΠΟΛΥ κοσμο με τη διασταση που εχει παρει το φαινομενο των διαρηξεων μετα σωματικων βλαβων. ... δεν είμαι από ατούς που έχουν σε τρομερή υπόληψη την αξία της ανθρώπινης ζωής κλπ κλπ αλλά για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους αυτονόητο δεν έιναι. θα μπορούσα να συζητήσω ως αυτονόητο να του την κοπάναγε πάνω στην ληστεία, να τον ψάξει/καταδιώξει και πυροβολήσει δεν είναι ακριβώς αυτονόητο ... χωρίς να λέω ότι έκανε καλά ή κακά. Σίγουρα ότι κι αν έκανε δε το έκανε καλά από τη στιγμή που τον πιάσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απο οτι βλεπω δεν ξερετε τι εγινε.Μπηκαν μεσα οι διαρρηκτες απειλωντας την μανα του ,κατεβηκε αυτος με τον αδερφο του,παλεψανε,το εβαλαν στα ποδια οι ληστες,ηρθε η αστυνομια και μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχε φυγει η αστυνομια προσπαθησαν να ξαναμπουνε οι ιδιοι ληστες.Τοτε πηρε την καραμπινα ο δραστης και αφου τον ειδαν οι κλεφτες με το οπλο το εβαλαν στα ποδια και καθως τα δυο αδερφια τους κυνηγουσαν ο ενας πυροβολησε και σκοτωσε τον εναν διαρρηκτη. Μαλιστα. Για αυτο ανεφερα το ενδεχομενο να μην εγινε το περιστατικο οπως τα ελεγε το μελος nicoc89. Πιθανοτατα βεβαια να μην εγιναν τα πραγματα ουτε οπως τα λες εσυ, αλλά αν εγιναν οπως τα λες εσυ τοτε εγω τον δικαιολογω τον νεαρο που τους πυροβολησε. Παροτι δεν μπορω να διανοηθω το θρασσος αλλά κυριως την λογικη των ληστων/διαρρηκτων να πανε στο ιδιο σπιτι και να ξαναμπουνε την ιδια μερα! Μετα απο λιγο οπως λες! Και ξεροντας μαλλον οτι ειχε παει η αστυνομια πιο πριν! Δεν εχουν λογικη ολα αυτα. Ή εχουν αποθρασυνθει τελειως μερικοι και δεν υπολογιζουν τιποτα πλεον, ισως η αθλια κατασταση να τους εχει φερει σε αυτο το σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τους πληρώνεις για να κάνουν τη δουλειά τους. ΠΩΣ να κάνεις τη δουλειά σου όταν ΔΕΝ σε σέβεται κανείς και για να πυροβολήσεις σε οπλισμένους ληστές πρέπει πρώτα να σε έχουν γαζώσει? Πόσο λογικό είναι? ποια δουλεια να κανουν; πριν δυο μηνες ενας πακιαστανος που δουλευε σε βενζιναδικο,πηγε να μαχαιρωσει τον αδερφο μου στο προσωπο του με μαχαιρι. ο αδερφος μου τον αφοπλιζει,ο πακιαστανος το σκαει,ο αδερφος μου παιρνει το μαχαιρι που ηταν πεσμενο στο εδαφος με μια πλαστικη σακουλ και το πηγαινει στο αστυνομικο τμημα που ηταν 1χμ πιο κατω. οι μπατσοι οχι μονο αρνηθηκαν να στειλουν περιπολικο στο βενζιναδικο οπου εγινε το περιστατικο και δουλευε ο πακιστανος,αλλα δεν σημειωσαν το περιστατικο στο βιβλιο αναφορων οπως ηταν υποχρεωμενοι να κανουν απο το νομο. του ειπαν μονο πως αν θελει μπορει να κανει μηνυση η οποια ομως κοστιζε 100ευρω. αυτη την δουλεια κανουν; γιαυτο τους πληρωνουμε; οσο αφορα περι σεβασμου,αυτον τον εχασαν απο την στιγμη που η μονη δουλεια που ξερουν να κανουν σωστα και με ζηλο ειναι να ξυλοφορτωνουν νομιμους ελληνες πολιτες που διαδηλωνουν ειρηνικα κατα του Συστηματος. ειπαμε στο τελος τηνς ημερα δεν φταινε αυτοι,αλλα οπως ειναι τωρα τα πραγματα θα τα ακουσουν και αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ή εχουν αποθρασυνθει τελειως μερικοι και δεν υπολογιζουν τιποτα πλεον, ισως η αθλια κατασταση να τους εχει φερει σε αυτο το σημειο. Για την πρωτη σου υποθεση δεν αμφιβαλλει κανεις. Για την δευτερη υποθεση δε θα ελεγα οτι οι Αλβανοι ληστευουν εν ετει 2012 επειδη δεν εχουνε ψωμι να φανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ισως η αθλια κατασταση να τους εχει φερει σε αυτο το σημειο. αντε παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παροτι δεν μπορω να διανοηθω το θρασσος αλλά κυριως την λογικη των ληστων/διαρρηκτων να πανε στο ιδιο σπιτι και να ξαναμπουνε την ιδια μερα! Μετα απο λιγο οπως λες! Και ξεροντας μαλλον οτι ειχε παει η αστυνομια πιο πριν! Δεν εχουν λογικη ολα αυτα. Ή εχουν αποθρασυνθει τελειως μερικοι και δεν υπολογιζουν τιποτα πλεον, ισως η αθλια κατασταση να τους εχει φερει σε αυτο το σημειο. Θα σου πω εγώ. Με τη λογική "ε οκ μωρέ αν στη χειρότερη μας πιάσουν, θα φάμε κάνα 2 φάπες στα κρατητήρια και σε λίγες μέρες θα είμαστε πάλι έξω. Αν όμως κάνουμε μια καλή μπάζα..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα