Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με αποκαλεις εγκληματια? Εκανα report το ποστ σου και εαν δεν σε κανουν μπαν, πιθανον να ζητησω απο την Ελληνικη δικαιοσυνη να ζητησει απο το ινσομνια τα στοιχεια της IP σου(ακομα και εαν μενεις Αγγλια κλπ) ωστε να σου κανω μηνυση για το οτι με αποκαλεις εγκληματια. Δεν μπορεις να αποκαλεις εγκληματια χωρις αποδειξεις καποιον. Μπορεις βασικα αλλά και εγω μπορω να κανω μηνυση για αυτο. να σου προτεινω δικηγορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δηλαδη αυτο ειναι δημοκρατια για εσενα; Ή αυτο ειναι το μονο που μας εχει μεινει απο την δημοκρατια; Δε ξέρω αν είναι δημοκρατία πάντως χούντα δεν είναι .. βαριά κουβέντα το χούντα. Το οτι εκανες σεξ με την 17 χρονη μαθητρια σου ενω ησουν καθηγητης της = νομιμο? Ή το το τι ελεγες στον αλλον να παρει μια 13χρονη κοπελα στην ισπανια για να κανει σεξ μαζι της μιας και ειναι νομιμο εκει? Μπραβο νομιμε. Από όσο θυμάμαι από αυτά που έλεγε ο Lucifer , ναι είναι νόμιμο. edit: αναφέρομαι στο θέμα με τη 17χρονη. Το άλλο δε κατέω ... αλλά για νόμιμο το κόβω. επίσης το να κάνει κάποιος κάτι παράνομο δε σημαίνει ότι είναι εγκληματίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οπως ειπα δεν ειναι λογικη αυτο περι του να μην εισαχθει νόμος που να επιτρεπει την οπλοκατοχη εντος του σπιτιου και αρα και οπλοχρησια σε περιπτωση αυτοαμυνας. Επισης με αυτη τη λογικη δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα κινητα, δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα τσιγρα, δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα αυτοκινητα, δεν θα πρεπει να επιτρεπεται τιποτα, γιατι πχ ποιος μου λεει οτι ο καθες τρελος δεν θα χρησιμοποιει κινητα τηλεφωνα μεσα σε βρεφονηπιακους σταθμους, ποιος μου λεει οτι ο καθε τρελος δεν θα καπνιζει μεσα σε νηπιαγωγεια,ποιος μου λεει οτι ο καθες τρελος δεν θα πατησει μια σειρα ανθρωπων διασχιζοντας ενα πεζοδρομιο? Οπως καταλαβαινεις η λογικη αυτη του να αναλογιστουμε τις συνεπειες ενος νόμου ως προς την νομιμοποιηση ενος αντικειμενου πχ, αναλογιζομενοι και σκεφτομενοι λανθασμενη χρηση του απο τρελους ανθρωπους, δεν στεκει. Δηλαδη δεν μας φτανουν τα οσα προβληματα εχουμε, να οπλισουμε και ολους τους τρελους. Ειναι λογικη τωρα αυτη. Στην επομενη διαδηλωση στο κεντρο μπορεις να φανταστεις τι θα γινει? Εδω υποτιθεται οτι στις πολιτισμενες χωρες προσπαθουν να αφοπλισουν τους πολιτες, και στην μπανανια θυμηθηκατε τα οπλα. Αγνοειτε το γεγονος οτι οπλα δεν θα εχει μονο ο ησυχος οικογενειαρχης. Λιγες φορες εχουμε ακουσει για περιστατικα με οπλα στην Κρητη πχ. Να το κανουμε πανελλαδικο το φαινομενο? Edit Την φαση με την μαθητρια δεν την ηξερα. Αλλα θα γελαγα αν ο πατερας της ειχε οπλο. Πολυ πιθανο να μην ησουν εδω να μας το παιζεις ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Η δικαιοσυνη αποφανθηκε οτι ολα ηταν νομιμα. Και προφανως αφου ειπαμε οτι εδω στην Ελλαδα απο 15 και πανω ολα μια χαρα. Οποτε το να με αποκαλεις εγκληματια ειναι τραγικο και εαν δεν σε κανουν μπαν και διαγραψουν το ποστ σου πιθανον να σκεφτω να κανω μηνυση σε εσενα με την διαδικασια που ειπα ή καποια παρομοια. Οι συμβουλες για παιδεραστια σε ποιο νομο υπαγοντε δασκαλε? Επισης γιατι σε απολυσανε αφου ηταν νομιμα? Καταλαβαινεις την διαφορα του νομιμου και του ηθικου ενω εισαι δασκαλος? Αν σου εσπαγε τα ποδια ο πατεραες της ή σε αφηνε αναπηρο θα ηταν οκ επειδη ηταν ελληνας? Αυτα και αλλα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 "Ένας κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου και απειλεί την οικογένειά σου, αξίζει τον θάνατο. ""Γεια στο χέρι του Έλληνα. Να πάει στην κόλαση το θύμα ""Γεια στα χέρια αυτού του παιδιού. Τι καλά που του έκανε."Τι είναι αυτά τα πράματα.. Όχι δεν του έκανε καλά. Η απάντηση δεν πρέπει να είναι ο θάνατος, αλλά ο σοφρωνισμός. Να βρούμε τρόπο να το κάνουμε. Αλλιώς θα καταλήξουμε στο "πονάει χέρι κόβει χέρι".Άμα αλλάξει ο νόμος έτσι που λέτε και πάει ένας Αλβανός και μπεί στο σπίτι του χ που δεν πολυγουστάρει τους Αλβανούς, μπορεί ο χ να τον σκοτώσει, χωρίς να είναι σε άμυνα (χωρίς να του έχει επιτεθεί ο άλλος) και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και όλα μέλι γάλα.Μπορεί ο Αλβανός να μπεί χωρίς όπλα μόνο για τη ληστεία και μόλις τον καταλάβει ο ιδιοκτήτης, να πάει ο διαρρήκτης να φύγει, αλλά παρ'όλα αυτά ο ιδιοκτήτης να τον σκοτώσει, άμα είναι σαν την περίπτωση που περιέγραψα. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν είναι έτσι. Με δεδομενο πως ο αλλος παρανομεί και παραβιάζει την οικία σου τότε δεν με πολυνοιάζει ποια θα ειναι η τύχη του. Δηλαδή να στο κάνω ποιο λιανά να το καταλάβεις, αν εγω ειμαι τυχερος και αυτοι που μπουκαρουν, μπουν μόνο για να κλεψουν, τοτε θα κάτσω ήσυχα θα τους δωσω χρήματα και θα φύγουν. Αν δεν ειμαι τυχερος θα τους δώσω χρήματα και αφου τα παρουν θα βιασουν την γυναικα μου και μετα θα μας εκτελέσουν εν ψυχρω. Και εγω λεω να αντιστρεψουμε τους ορους. Αν μπει στο σπίτι μου και ειναι τυχερος ΔΕΝ θα του ριξω δεδομενου πως σηκωνεται να φυγει. Αν δεν ειναι τυχερος θα την φάει. Τελικό συμπέρασμα αν δεν θες να σε πυροβολήσουν μην μπαινεις σε ξένα σπίτια. Από που ακριβώς προκύπτει ότι αν αμυνθείς σε περίπτωση επίθεσης πας μέσα;Και εν πάση περιπτώσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση (και το έχουμε πει καμία 100στη φορές) ο τύπος δεν ήταν σε άμυνα πλέον όταν έφαγε τον διαρρήκτη. Τον κυνήγησε (εν βρασμώ προφανώς) και τον σκότωσε. Δεν εξετάζω καν το αν έκανε καλά ή όχι, δεν ήταν σε άμυνα.Το να επιτρέψεις την οπλοκατοχή για νόμιμη άμυνα στην ιδιοκτησία του πολίτη είναι ένα πράγμα, το ποιες είναι οι συνέπειες όμως της εκτεταμένης κατοχής όπλων δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου. Δεν μιλάμε για παράπλευρες απώλειες εδώ πέρα, μιλάμε για εργαλεία που αφαιρούν ζωές. Μην ξεχνάμε και την περίπτωση του τύπου στο Αγρίνιο (αν θυμάμαι καλά) που έφαγε πέντε κυνηγούς επειδή πατούσαν στα κτήματά του.Προφανέστατα η κλοπή είναι καταδικαστέα πράξη, προφανέστατα κι εγώ θέλω να νιώθω προστατευμένη από οποιουδήποτε είδους παραβίαση, κυρίως από την πολιτεία. Αυτό που με τρομάζει στα όσα έχουν γραφτεί στο θρεντ αυτό, είναι η σιγουριά μερικών ότι, έχοντας στα χέρια τους μια δίκαννη, θα έχουν την κρίση, τα αντανακλαστικά, την ψυχραιμία, να την χρησιμοποιήσουν σωστά (sic) όταν έρθει η ώρα.Και παρεμπιπτόντως, από τα γραφόμενα εδω μέσα, διαφαίνεται ξεκάθαρα, νομίζω, ότι το "σωστά" έχει πολλές πιθανές ερμηνείες - και πολλές από αυτές δεν είναι καν νόμιμες. Εδώ διαβάσαμε τα "ένας λιγότερος" και "στο βυθό με τα ψάρια". Δηλ. να δώσουμε από ένα όπλο στον κάθε δυνάμει εγκληματία και το ελεύθερο να επιβάλλει την τάξη σύμφωνα με την κρίση και την ηθική του. Δεν προκύπτει πως αν αμυνθεις πας μέσα. Αυτό που προκύπτει ειναι πως αυτός επιτιθεται για να σκοτώσει και γω πρεπει να αμυνομαι εχοντας κατα νού πως απαξ και πεθανει θα παω στην Ψυρου. Εστω και με μειωμένη ποινή ειναι παντελώς άδικο να με χωσουν μεσα για αμύνθηκα μεσα στο σπίτι μου. Ο συγκεκριμενος τύπος τώρα εκανε υπερβαση της αμυνας ναι αυτο δεν το αρνουμαι. Οσο για το αν θα έχεις την κρίση να χρησιμοποιήσεις το όπλο σωστα πιστεψε με πολυ πιο ευκολα ξερει η γυναικα μου τι να κανει με την καραμπινα παρα με το κουζινομαχαιρο. Point and squeeze. Αλλο που φοβαται τα όπλα οπως ο διαολος το λιβανι, οπως και συ αλλωστε που εισαι γυναικα.... Πολυ απλο. Ποιος μου εγγυαται οτι ο καθε τρελος θα εχει το οπλο μεσα στο σπιτι του και οχι στο αμαξι του ή πανω του?Εχουμε αποδειξει οτι ειμαστε υπερανω νομων οι περισσοτεροι. Γιατι τωρα ποιος στο εγγυαται? Ξερεις πόσους τρελους ξερω που εχουν δυο τρια? ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δε ξέρω αν είναι δημοκρατία πάντως χούντα δεν είναι .. βαριά κουβέντα το χούντα. Οκ λοιπον δημοκρατια δεν ειναι 10000% και με τον κομματικοποιημένο στρατο η ζυγαρια γερνει προς τη χουντα (χωρις να σημαινει οτι εχουμε ολοκληρωτικη χουντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ή το το τι ελεγες στον αλλον να παρει μια 13χρονη κοπελα στην ισπανια για να κανει σεξ μαζι της μιας και ειναι νομιμο εκει? Εκεινο συνοδευοταν απο αυτο στο τελος: Και το context του ηταν τετοιο που ηταν φανερο οτι τοτε εκανα πλακα για εκεινο συγκεκριμενα. Ως φαινεται επρεπε να στο εξηγησω αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εισαι στο μυαλο μου. Πρόλαβα και το είδα και το "IQ ραδικιού" πριν το σβήσεις. Καλά δε σκέφτεσαι ότι είναι προσβλητικό; Και προφανώς και δεν πιστεύω ότι ο σκοπός σου είναι να ωραιοποιήσεις τη Χούντα όταν χρησιμοποιείς αυτό το στερεότυπο. Το χρησιμοποιείς για να πείς ότι τώρα έχουμε "χούντα". Αλλά με το να το κάνεις αυτό, βοηθάς στη διάδοση της ιδέας ότι η χουντα ητανε κατι σαν κι αυτό που ζούμε τώρα. Τώρα σου φαίνομαι πιο νοήμονας; Μήπως εσείς σκέφτεστε πιο απλά; Μήπως να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 επίσης το να κάνει κάποιος κάτι παράνομο δε σημαίνει ότι είναι εγκληματίας. εκτος αν ειναι αλλοδαπος, μην το ξεχναμε αυτο. επισης οπως ειπε ο γιατρος εδω μεσα: υπαρχουν λογοι που ο γιατρος δεν κανει σεξ με την ασθενη, ο αστυνομικος με την κρατουμενη και ο δασκαλος με την μαθητρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οι συμβουλες για παιδεραστια σε ποιο νομο υπαγοντε δασκαλε? Επισης γιατι σε απολυσανε αφου ηταν νομιμα? Καταλαβαινεις την διαφορα του νομιμου και του ηθικου ενω εισαι δασκαλος? Αν σου εσπαγε τα ποδια ο πατεραες της ή σε αφηνε αναπηρο θα ηταν οκ επειδη ηταν ελληνας? Αυτα και αλλα πολλα. Αν του έσπαγε τα πόδια ο πατέρας φαντάζομαι θα ήταν παράνομος αλλά από εμένα ΟΚ, "ολίγον" (όχι 100% βέβαια το ίδιο πράγμα) από την περίπτωση του 23χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!!! γαμωτο χαλασε το capslock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εκτος αν ειναι αλλοδαπος, μην το ξεχναμε αυτο. επισης οπως ειπε ο γιατρος εδω μεσα: υπαρχουν λογοι που ο γιατρος δεν κανει σεξ με την ασθενη, ο αστυνομικος με την κρατουμενη και ο δασκαλος με την μαθητρια. Τι σχέση έχει πάλι το θέμα αλλοδαπός/έλληνας. Αναφέρομαι στη διαφορά του όρου "εγκληματίας" με αυτόν που κάνει μια οποιαδήποτε παρανομία. Δεν είναι μπαλαντέρ ο όρος "εγκληματίας" να τον βάζουμε παντού. Σαφώς και είναι παράνομο να κυκλοφορείς εντός δακτυλίου συγκεκριμένες μέρες , αυτό δε σε κάνει εγκληματία ... .. πρέπει να ψάξω να βρω τον ορισμό της λέξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!!! γαμωτο χαλασε το capslock μιας και αν κατι διακατεχει τον κατοικο ελλαδας ειναι η υπαγωγη στους νομους. Αν δεν τα καναμε ολα νομιμα θα τρεχαμε με τις μιζες και με τους λαδωμενους πολιτικους, τους 682 τυφλους στην ζακυνθο και αλλα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εκτος αν ειναι αλλοδαπος, μην το ξεχναμε αυτο. επισης οπως ειπε ο γιατρος εδω μεσα: υπαρχουν λογοι που ο γιατρος δεν κανει σεξ με την ασθενη, ο αστυνομικος με την κρατουμενη και ο δασκαλος με την μαθητρια. Για το γιατρός-ασθενή μπορώ να φανταστώ λιγότερους από ότι πχ από το δάσκαλος-μαθήτρια. Παρόλα αυτά έγκλημα δεν είναι. Είναι καφρίλα, αντιδεονολογική συμπεριφορά (θα προβλέπεται πιθανότατα κάτι στον Ιατρικό Σύλλογο) κλπ κλπ, αλλά έγκλημα δεν είναι. Απλά σου επισήμανα την προσοχή όταν "αποδίδεις τιμές" σε κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!!! γαμωτο χαλασε το capslock Ναι σου χω και σενα νεα... Τωρα το αφήνουν σπιτι τους και το χρησιμοποιούν μόνο για μπεκάτσες και κοτσύφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα