Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Ένας κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου και απειλεί την οικογένειά σου, αξίζει τον θάνατο. "

"Γεια στο χέρι του Έλληνα. Να πάει στην κόλαση το θύμα "

"Γεια στα χέρια αυτού του παιδιού. Τι καλά που του έκανε."

Τι είναι αυτά τα πράματα.. Όχι δεν του έκανε καλά. Η απάντηση δεν πρέπει να είναι ο θάνατος, αλλά ο σοφρωνισμός. Να βρούμε τρόπο να το κάνουμε. Αλλιώς θα καταλήξουμε στο "πονάει χέρι κόβει χέρι".

Ολα αυτα τα ευχολογια..... Τα εχουμε ακουσει 10000000^100000^1000 φορες. Να βρουμε τροπο να λυσουμε το ενα, να λουσουμε το αλλο κλπ. Και τα τελευταια 30 χρονια τα ιδια ακουω! Για το τι πρεπει να γινει. Απο το 81 με τον Ανδρεα εχω συνηθισει στα ΘΑ και στα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ. Εχω μπουχτησει στα πρεπει και στα θα βασικα. :eek:

Και δεν γινεται τιποτα.

Οποτε μην μου λες οτι πρεπει να βρουμε τροπο για σωφρονισμο. Ναι πρεπει. Αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΥΟΜΕ! Και καποτε ο ανθρωπος, ο πολιτης ξεσπα. Και καποτε πρεπει να αρχισουμε να οτν δικαιολογουμε ακομα και σε ακραιες πραξεις αοφυ δεν του εχουν μεινει επιλογες πλεον....

Άμα αλλάξει ο νόμος έτσι που λέτε και πάει ένας Αλβανός και μπεί στο σπίτι του χ που δεν πολυγουστάρει τους Αλβανούς, μπορεί ο χ να τον σκοτώσει, χωρίς να είναι σε άμυνα (χωρίς να του έχει επιτεθεί ο άλλος) και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και όλα μέλι γάλα.

Αυτο δεν ειναι λογικη για το να μην επιτραπει η οπλοχρησια και οπλοκατοχη εντος σπιτιου σε περιπτωση αυτοαμυνας.

Με αυτη τη λογικη δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα μεταλλικα αντικειμενα και τα εν δυναμει επικινδυνα αντικειμενα για φονο, να βρισκονται μεσα στο σπιτι.

Μπορεί ο Αλβανός να μπεί χωρίς όπλα μόνο για τη ληστεία και μόλις τον καταλάβει ο ιδιοκτήτης, να πάει ο διαρρήκτης να φύγει, αλλά παρ'όλα αυτά ο ιδιοκτήτης να τον σκοτώσει, άμα είναι σαν την περίπτωση που περιέγραψα. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν είναι έτσι.

Και ομως ειναι. Το οτι ο Αλβανος, Ελληνας, Κινεζος, κλπ, θα μπει στο σπιτι σου να σε ληστεψει δεν τον αθωωνει και τελειως το να μην κραταει οπλο.

Πιθανοτατα ειναι μια λυση ως προς την μειωση των διαρρηξεων, να ξερει ο επιδοξος διαρρηκτης οτι σε καθε σπιτι υπαρξει αυξημενη πιθανοτητα να φερει οπλο ο ιδιοκτητης του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ τινος περιττωμα εισαι;

Οσο για το ηλιθιο γκραφιτι, δε νομιζω να υπηρχε καποιο μηνυμα βαθια κρυμενο σε αυτο.

Απο την αλλη εαν καποιος αλλοδαπος μπει τη νυχτα στο σπιτι σας και σας απειλησει με μαχαιρι, μη προβαλλετε αντισταση, απλα κατεβαστε και το παντελονι, να τελειωνει μια αρχη νωριτερα. Γελατε, αλλα πλεον παντα να το βραδυ να κοιμαστε με αυτο το φοβο. Εκτος και αν εισαστε ρεμπελο-πλουσιοπαιδα της εκαλης.

Τελος, προς YiN και ολους τους παρομοιους αγωνιστες, λυστε μου μια απορια. Γιατι δε παιρνετε, εσεις οι προοδευτικοι, στα σπιτια σας απο ενα αποβρασμα-αλλοδαπο να τον ταϊζετε, αφου τους αγαπατε τοσο πολυ;

Και μια αληθινη ιστορια να γελασουμε λιγακι. Μια κοπελα ακρα αριστερων πεποιθησεων οδηγουσε με το αμαξι και σταματαει σε ενα φαναρι. Παει ενας μαυρος ( οχι πακιστανος ) να της καθαρισει το παμπριζ και του λεει " Φυγε ρε κωλομαυρε απο εδω ". Τοτε αυτος παιρνει τον κουβα και πεταει ολο το νερο μεσα στο παραθυρο. Καλα να παθει, συμπληρωνω εγω! Σημειωτεον, υποστηριζε με νυχια και με δοντια ολα αυτα τα καθαρματα. Στο λεγειν ολοι καλοι ειμαστε, στις πραξεις ομως;

Εισαι σοβαρος? Λες οτι η αλλη η μαλακω εβρισε καποιον στα καλα καθουμενα, και αυτος αντεδρασε και μας το φερνεις για παραδειγμα? Μηπως απο το πολυ ιχωρ στο αιμα σου εχεις προβλημα και φανταζεσαι παλι πραγματα?

Επισης, αν ο εγκληματιας ειναι ελληνας, εσυ τον παιρνεις και τον ταιζεις σπιτι σου?

Αυτο που δεν εχετε καταλαβει μερικοι εδω μεσα ειναι πως οι πιο πολλοι απο εδω μεσα δεν δικαιολογουν το εγκλημα κανενος. Εσεις για καποιο λογο νοιαζεστε μονο για το εγκλημα των ξενων.

Ολα αυτα τα ευχολογια..... Τα εχουμε ακουσει 10000000^100000^1000 φορες. Να βρουμε τροπο να λυσουμε το ενα, να λουσουμε το αλλο κλπ. Και τα τελευταια 30 χρονια τα ιδια ακουω! Για το τι πρεπει να γινει. Απο το 81 με τον Ανδρεα εχω συνηθισει στα ΘΑ και στα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ. Εχω μπουχτησει στα πρεπει και στα θα βασικα. :eek:

Και δεν γινεται τιποτα.

Οποτε μην μου λες οτι πρεπει να βρουμε τροπο για σωφρονισμο. Ναι πρεπει. Αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΥΟΜΕ! Και καποτε ο ανθρωπος, ο πολιτης ξεσπα. Και καποτε πρεπει να αρχισουμε να οτν δικαιολογουμε ακομα και σε ακραιες πραξεις αοφυ δεν του εχουν μεινει επιλογες πλεον....

Αυτο δεν ειναι λογικη για το να μην επιτραπει η οπλοχρησια και οπλοκατοχη εντος σπιτιου σε περιπτωση αυτοαμυνας.

Με αυτη τη λογικη δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα μεταλλικα αντικειμενα και τα εν δυναμει επικινδυνα αντικειμενα για φονο, να βρισκονται μεσα στο σπιτι.

Και ομως ειναι. Το οτι ο Αλβανος, Ελληνας, Κινεζος, κλπ, θα μπει στο σπιτι σου να σε ληστεψει δεν τον αθωωνει και τελειως το να μην κραταει οπλο.

Πιθανοτατα ειναι μια λυση ως προς την μειωση των διαρρηξεων, να ξερει ο επιδοξος διαρρηκτης οτι σε καθε σπιτι υπαρξει αυξημενη πιθανοτητα να φερει οπλο ο ιδιοκτητης του.

Αν ο ελληνας μπει και φυστικωσει την ανηληκη κορη σου και αυτος ειναι καθηγητης της θα εχεις προβλημα... oh wait.

Φιλε/η μου, ακομα Χουντα εχουμε αλλα στο ονομα της δημοκρατιας.....

Αυτό βέβαια να ξέρεις, είναι απ'τα χειρότερα στερεότυπα που έχουν καθιερωθεί. Η επικρατούσα κατάσταση είναι τραγική αλλά χούντα δεν είναι. Ωραιοποιείται πολύ η Χούντα έτσι.

Άμα δείς κανένα ντοκυμαντέρ να βλέπεις με τα μάτια σου τον άλλο να λέει "εγώ απ'το ξύλο είχα γίνει μπλέ, κατουρούσα αίμα και απ'τη φάλαγγα οι πατούσες μου είχαν πρηστεί και είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερες" επειδή είχε διαφορετικές πολιτικές απόψεις και τις εξέφραζε, άμα το δείς αυτό με τα μάτια σου, τότε θα καταλάβεις ότι ναι μεν είμαστε χάλια, αλλά Χούντα δεν έχουμε. Μην την ωραιοποιούμε, γιατί θα μας γυρίσει πίσω αυτό.

Αυτό βέβαια να ξέρεις, είναι απ'τα χειρότερα στερεότυπα που έχουν καθιερωθεί. Η επικρατούσα κατάσταση είναι τραγική αλλά χούντα δεν είναι. Ωραιοποιείται πολύ η Χούντα έτσι.

Άμα δείς κανένα ντοκυμαντέρ να βλέπεις με τα μάτια σου τον άλλο να λέει "εγώ απ'το ξύλο είχα γίνει μπλέ, κατουρούσα αίμα και απ'τη φάλαγγα οι πατούσες μου είχαν πρηστεί και είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερες" επειδή είχε διαφορετικές πολιτικές απόψεις και τις εξέφραζε, άμα το δείς αυτό με τα μάτια σου, τότε θα καταλάβεις ότι ναι μεν είμαστε χάλια, αλλά Χούντα δεν έχουμε. Μην την ωραιοποιούμε, γιατί θα μας γυρίσει πίσω αυτό.

Κοιτα, εαν αυτο που εχουμε το θεωρείς δημοκρατια, τοτε παω πασο. Οπως εγω αποφαινομαι φερνει πιο πολυ σε Χουντα (ειδικα τωρα με τον κομματικοποιημένο στρατο/αστυνομια)

Πολυ απλο. Ποιος μου εγγυαται οτι ο καθε τρελος θα εχει το οπλο μεσα στο σπιτι του και οχι στο αμαξι του ή πανω του?

Εχουμε αποδειξει οτι ειμαστε υπερανω νομων οι περισσοτεροι.

Οπως ειπα δεν ειναι λογικη αυτο περι του να μην εισαχθει νόμος που να επιτρεπει την οπλοκατοχη εντος του σπιτιου και αρα και οπλοχρησια σε περιπτωση αυτοαμυνας.

Επισης με αυτη τη λογικη δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα κινητα, δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα τσιγρα, δεν θα πρεπει να επιτρεπονται τα αυτοκινητα, δεν θα πρεπει να επιτρεπεται τιποτα, γιατι πχ ποιος μου λεει οτι ο καθες τρελος δεν θα χρησιμοποιει κινητα τηλεφωνα μεσα σε βρεφονηπιακους σταθμους, ποιος μου λεει οτι ο καθε τρελος δεν θα καπνιζει μεσα σε νηπιαγωγεια,ποιος μου λεει οτι ο καθες τρελος δεν θα πατησει μια σειρα ανθρωπων διασχιζοντας ενα πεζοδρομιο?

Οπως καταλαβαινεις η λογικη αυτη του να αναλογιστουμε τις συνεπειες ενος νόμου ως προς την νομιμοποιηση ενος αντικειμενου πχ, αναλογιζομενοι και σκεφτομενοι λανθασμενη χρηση του απο τρελους ανθρωπους, δεν στεκει.

Αν ο ελληνας μπει και φυστικωσει την ανηληκη κορη σου και αυτος ειναι καθηγητης της θα εχεις προβλημα... oh wait.

Τι ακυρες ασυναρτησιες γραφεις? :-( Κατι συγκεκριμενο σε αυτα που ειπα εχεις να πεις ή ως γνωστον τιποτα? :-(

Ειναι γνωστο οτι ελλειψει επιχειρηματων το ριχνεις σε ασυναρτησιες αλλά δεν παυει να ειναι τραγικο.

Κοιτα, εαν αυτο που εχουμε το θεωρείς δημοκρατια, τοτε παω πασο. Οπως εγω αποφαινομαι φερνει πιο πολυ σε Χουντα (ειδικα τωρα με τον κομματικοποιημένο στρατο/αστυνομια)

Τους ψηφισε ο λαος. Οχι 1-2 φορες. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες του κωλου.

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο ennoeitai.

Τουλαχιστον μπορεί ο καθένας να εκφράζει τα πιστεύω του ελεύθερα όσα αστεία και αν είναι και να ΄καταφέρνει να μπαίνει και στη βουλή γι αυτό ή ακόμα και να κοντεύει να γίνει προθυπουργός.

Στη χούντα δε μπορεί να γίνει αυτό (πχ Κίνα, Β. Κορέα, Συρία, Σαουδική Αραβία, Βενεζουέλα, τουλάχιστον μέχρι πρότεινως Κούβα κλπ κλπ ... καλά δε μιλάμε για κάτι αφρικανικά κράτη που διαφεντευονται από πολέμαρχους). Αυτό είναι χούντα.

Μα αυτο προσπαθει να κανει. Να ωραιοποιησει την Χουντα.

Σορρυ δεν μιλαω με εγκληματιες οποιασδηποτε εθνικοτητας.

Ειδικα με επιχειρημα οπλο=κινητο τηλεφωνο.

Με αποκαλεις εγκληματια?

Εκανα report το ποστ σου και εαν δεν σε κανουν μπαν, πιθανον να ζητησω απο την Ελληνικη δικαιοσυνη να ζητησει απο το ινσομνια τα στοιχεια της IP σου(ακομα και εαν μενεις Αγγλια κλπ) ωστε να σου κανω μηνυση για το οτι με αποκαλεις εγκληματια.

Δεν μπορεις να αποκαλεις εγκληματια χωρις αποδειξεις καποιον. Μπορεις βασικα αλλά και εγω μπορω να κανω μηνυση για αυτο.

Τους ψηφισε ο λαος. Οχι 1-2 φορες. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες του κωλου.

Συμφωνω, αρα λαθος του λαου ειναι και παλι οποτε προσοχη στο χαρτακι που θα ριξετεσε λιγες μερες

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο ennoeitai.Τουλαχιστον μπορεί ο καθένας να εκφράζει τα πιστεύω του ελεύθερα όσα αστεία και αν είναι και να ΄καταφέρνει να μπαίνει και στη βουλή

Δηλαδη αυτο ειναι δημοκρατια για εσενα; Ή αυτο ειναι το μονο που μας εχει μεινει απο την δημοκρατια;

Μα αυτο προσπαθει να κανει. Να ωραιοποιησει την Χουντα.

Εισαι στο μυαλο μου.

Με αποκαλεις εγκληματια?

Εκανα report το ποστ σου και εαν δεν σε κανουν μπαν, πιθανον να ζητησω απο την Ελληνικη δικαιοσυνη να ζητησει απο το ινσομνια τα στοιχεια της IP σου(ακομα και εαν μενεις Αγγλια κλπ) ωστε να σου κανω μηνυση για το οτι με αποκαλεις εγκληματια.

Δεν μπορεις να αποκαλεις εγκληματια χωρις αποδειξεις καποιον. Μπορεις βασικα αλλά και εγω μπορω να κανω μηνυση για αυτο.

Το οτι εκανες σεξ με την 17 χρονη μαθητρια σου ενω ησουν καθηγητης της = νομιμο? Για αυτο σε απολυσανε απο το λυκειο που δουλευες οι κονφορμιστες?

Ή το το τι ελεγες στον αλλον να παρει μια 13χρονη κοπελα στην ισπανια για να κανει σεξ μαζι της μιας και ειναι νομιμο εκει?

Μπραβο νομιμε.

Το οτι εκανες σεξ με την 17 χρονη μαθητρια σου ενω ησουν καθηγητης της = νομιμο? Μπραβο νομιμε.

Η δικαιοσυνη αποφανθηκε οτι ολα ηταν νομιμα. Και προφανως αφου ειπαμε οτι εδω στην Ελλαδα απο 15 και πανω ολα μια χαρα.

Οποτε το να με αποκαλεις εγκληματια ειναι τραγικο και εαν δεν σε κανουν μπαν και διαγραψουν το ποστ σου πιθανον να σκεφτω να κανω μηνυση σε εσενα με την διαδικασια που ειπα ή καποια παρομοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...