Hael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως σχολιάζουν την εκτέλεση του αλβανού ληστή συμπατριώτες του αλβανοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αλλα και μέσα στο σπίτι του να το εκανε πάλι τα ίδια θα είχαμε, φυλακή θα πηγαινε. Περι αυτοάμυνας, λοιπόν. Κάνεις λάθος. Επίσης εσύ μπορεί το όπλο να το θέλεις για το σπίτι σου, ποιος θα εγγυηθεί όμως ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις και έξω από το σπίτι σου. Ο Τούφας έθεσε έναν προβληματισμό εχθές σχετικά με ψυχολογικα τεστ κ.ο.κ. στον οποίο δεν απάντησε κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μη μας κάνεις να ψάχνουμε σελίδες. Κάνε ένα quote... Mεταφέρω ένα ποστ του Rabican από το υποφορουμ για τα αυτοκινητα και τις μηχανές σε ένα θρεντ που αφορά την εθνικη οδό Κορίνθου-Πατρών. Ο φίλος λοιπόν έγραψε αυτό: και μετα τι να πεις στον ξενο τουριστα που ερχεται, πληρωνει 3.1 γιαυτο το χαλι και μενει απορρημενος.. νταξει, εμεις οι ντοπιοι το ξερουμε το χαλι και (δυστυχως) εχουμε συμβιβαστει με αυτο. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θρεντ, φαίνεται πως οι εργασίες στην Εθνικη οδό, απλά έχουν σταματήσει, έχοντας δημιουργήσει έναν ακόμα πιο επικυνδινο δρόμο ο οποίος έχει συνέχεια ατυχήματα και πολλούς νεκρούς. Και ρωτάω εγω. Αν χάσω εγω το παιδί μου, τον πατέρα μου, τον κολλητό μου βρε αδελφέ, σε εναν τέτοιο δρόμο τον οποίο πληρώνω, θα είμαι δολοφόνος αν μπω με μια καραμπίνα στο ανάλογο υπουργείο και αρχίζω να θερίζω υπουργούς κτλ κτλ? Που καταλλήγω?Όλοι ξέρουμε οτι ο νόμος σε ελάχιστες περιπτώσεις μας προστατεύει. Το θέμα ειναι τι μπορουμε να κάνουμε εμεις ωστε να παραμείνουμε και νομιμοι αλλά και να προστατευτουμε... Να έχουμε bodyguard?Ακριβη λυση. Να έχουμε οπλο?Μα δε γινεται...κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ennoeitai σαφώς και οι συνθηκες διαβίωσης οδηγούν εναν άνθρωπο στο να κλέψει...όχι όμως στο να σκοτώσει. Για να σκοτώσεις πρέπει είτε να απειλείσαι ή να απειλούν κάποιον δικό σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι απλά δολοφόνος...Ηταν ανάγκη να τη σκοτώσουν τη γιαγιά? Οι άλλοι πριν μια βδομάδα την ακινητοποίησαν και της έδωσαν και το φάρμακό της να μη πάθει τίποτε (δε ξέρω αν το διάβασες το περιστατικό) Κάπου το είδα το περιστατικό που λές. Αυτό λέω κι εγώ. Είναι υπερβολή να τη σκοτώσουν. Υπάρχει βέβαια πάντα και η περίπτωση, να μην ήταν συνηθισμένη διάρρηξη με σκοπό μόνο τη ληστεία. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δολοφονία μαζί με τη διάρρηξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Κάνεις λάθος. Επίσης εσύ μπορεί το όπλο να το θέλεις για το σπίτι σου, ποιος θα εγγυηθεί όμως ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις και έξω από το σπίτι σου. Ο Τούφας έθεσε έναν προβληματισμό εχθές σχετικά με ψυχολογικα τεστ κ.ο.κ. στον οποίο δεν απάντησε κανείς. Ρε πλάκα μου κάνεις? Τωρα δεν υπάρχει ενας σκασμός κυνηγετικά όπλα εκει έξω? Βλεπεις πολλούς να πηγαινουν στην δουλεια με την καραμπίνα στην πλατη και φυσιγγια στη μέση? Υπαρχει καμία δυσκολια στο να αποκτήσεις όπλο? Ολοι μπορουν να πάρουν αφου το τεστ ειναι του κώλου, βλεπεις να βγαινουν στα μπαλκόνια απο απεναντι πολυκατοικίες και να παίζουν κουμπουριές? Με την σημερινή κατάσταση ποιος στα εγγυαται όλα αυτά? Κανείς! Κανεις, αλλα δεν συμβαινουν, ολα αυτα που η Διαφωτισμένη φαντασία σου επιμελώς φαντάζεται! Το να επιτραπεί η άμυνα χωρίς να αλλαξει το καθεστώς οπλοκατοχής το εχεις σκεφτεί? Το καταλαβαίνεις πως ο νόμος βάζει τον αδικούμενο σε μειωνεκτική θέση? Μπαίνει στο σπίτι μου και ειμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ με Kung fu και Ζιου ζιτσου ενω αυτός έχεις τον οπλισμό του Rambo! Και αν εν τέλη τα καταφέρω σε περιπτωση που τον σκοτώσω παω μέσα! Αφού αυτός ξεκινάει να παρανομεί πρώτος αυτός θα επρεπε να ειναι σε μειωνεκτική θέση οχι εγω και η οικογενια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως σχολιάζουν την εκτέλεση του αλβανού ληστή συμπατριώτες του αλβανοί Βασιλικότεροι του Βασιλέως μια ζωή είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το να επιτραπεί η άμυνα χωρίς να αλλαξει το καθεστώς οπλοκατοχής το εχεις σκεφτεί? Το καταλαβαίνεις πως ο νόμος βάζει τον αδικούμενο σε μειωνεκτική θέση? Θέλω να αλλάξει ο μαμημένος νόμος και να μπορω να αμυνθώ μέσα στο σπίτι μου με χρήση πυροβόλου οπλου! Για τα boldαρισμενα καμια απαντηση απο αυτους που αντιδρουν στο να αλλαξει ο νόμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως σχολιάζουν την εκτέλεση του αλβανού ληστή συμπατριώτες του αλβανοί "Ένας κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου και απειλεί την οικογένειά σου, αξίζει τον θάνατο. " "Γεια στο χέρι του Έλληνα. Να πάει στην κόλαση το θύμα " "Γεια στα χέρια αυτού του παιδιού. Τι καλά που του έκανε." Τι είναι αυτά τα πράματα.. Όχι δεν του έκανε καλά. Η απάντηση δεν πρέπει να είναι ο θάνατος, αλλά ο σοφρωνισμός. Να βρούμε τρόπο να το κάνουμε. Αλλιώς θα καταλήξουμε στο "πονάει χέρι κόβει χέρι". Για το boldαρισμενο καμια απαντηση απο αυτους που αντιδρουν στο να αλλαξει ο νόμος? Άμα αλλάξει ο νόμος έτσι που λέτε και πάει ένας Αλβανός και μπεί στο σπίτι του χ που δεν πολυγουστάρει τους Αλβανούς, μπορεί ο χ να τον σκοτώσει, χωρίς να είναι σε άμυνα (χωρίς να του έχει επιτεθεί ο άλλος) και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και όλα μέλι γάλα. Μπορεί ο Αλβανός να μπεί χωρίς όπλα μόνο για τη ληστεία και μόλις τον καταλάβει ο ιδιοκτήτης, να πάει ο διαρρήκτης να φύγει, αλλά παρ'όλα αυτά ο ιδιοκτήτης να τον σκοτώσει, άμα είναι σαν την περίπτωση που περιέγραψα. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν είναι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως σχολιάζουν την εκτέλεση του αλβανού ληστή συμπατριώτες του αλβανοί χμμμ αμα ηταν ετσι τοτε γιατι ειχαν εξαφανιστει οι αλβανοι χθες... χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ρε πλάκα μου κάνεις? Τωρα δεν υπάρχει ενας σκασμός κυνηγετικά όπλα εκει έξω? Βλεπεις πολλούς να πηγαινουν στην δουλεια με την καραμπίνα στην πλατη και φυσιγγια στη μέση? Υπαρχει καμία δυσκολια στο να αποκτήσεις όπλο? Ολοι μπορουν να πάρουν αφου το τεστ ειναι του κώλου, βλεπεις να βγαινουν στα μπαλκόνια απο απεναντι πολυκατοικίες και να παίζουν κουμπουριές? Με την σημερινή κατάσταση ποιος στα εγγυαται όλα αυτά? Κανείς! Κανεις, αλλα δεν συμβαινουν, ολα αυτα που η Διαφωτισμένη φαντασία σου επιμελώς φαντάζεται! Το να επιτραπεί η άμυνα χωρίς να αλλαξει το καθεστώς οπλοκατοχής το εχεις σκεφτεί? Το καταλαβαίνεις πως ο νόμος βάζει τον αδικούμενο σε μειωνεκτική θέση? Μπαίνει στο σπίτι μου και ειμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ με Kung fu και Ζιου ζιτσου ενω αυτός έχεις τον οπλισμό του Rambo! Και αν εν τέλη τα καταφέρω σε περιπτωση που τον σκοτώσω παω μέσα! Αφού αυτός ξεκινάει να παρανομεί πρώτος αυτός θα επρεπε να ειναι σε μειωνεκτική θέση οχι εγω και η οικογενια μου! Από που ακριβώς προκύπτει ότι αν αμυνθείς σε περίπτωση επίθεσης πας μέσα; Και εν πάση περιπτώσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση (και το έχουμε πει καμία 100στη φορές) ο τύπος δεν ήταν σε άμυνα πλέον όταν έφαγε τον διαρρήκτη. Τον κυνήγησε (εν βρασμώ προφανώς) και τον σκότωσε. Δεν εξετάζω καν το αν έκανε καλά ή όχι, δεν ήταν σε άμυνα. Το να επιτρέψεις την οπλοκατοχή για νόμιμη άμυνα στην ιδιοκτησία του πολίτη είναι ένα πράγμα, το ποιες είναι οι συνέπειες όμως της εκτεταμένης κατοχής όπλων δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου. Δεν μιλάμε για παράπλευρες απώλειες εδώ πέρα, μιλάμε για εργαλεία που αφαιρούν ζωές. Μην ξεχνάμε και την περίπτωση του τύπου στο Αγρίνιο (αν θυμάμαι καλά) που έφαγε πέντε κυνηγούς επειδή πατούσαν στα κτήματά του. Προφανέστατα η κλοπή είναι καταδικαστέα πράξη, προφανέστατα κι εγώ θέλω να νιώθω προστατευμένη από οποιουδήποτε είδους παραβίαση, κυρίως από την πολιτεία. Αυτό που με τρομάζει στα όσα έχουν γραφτεί στο θρεντ αυτό, είναι η σιγουριά μερικών ότι, έχοντας στα χέρια τους μια δίκαννη, θα έχουν την κρίση, τα αντανακλαστικά, την ψυχραιμία, να την χρησιμοποιήσουν σωστά (sic) όταν έρθει η ώρα. Και παρεμπιπτόντως, από τα γραφόμενα εδω μέσα, διαφαίνεται ξεκάθαρα, νομίζω, ότι το "σωστά" έχει πολλές πιθανές ερμηνείες - και πολλές από αυτές δεν είναι καν νόμιμες. Εδώ διαβάσαμε τα "ένας λιγότερος" και "στο βυθό με τα ψάρια". Δηλ. να δώσουμε από ένα όπλο στον κάθε δυνάμει εγκληματία και το ελεύθερο να επιβάλλει την τάξη σύμφωνα με την κρίση και την ηθική του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Για τα boldαρισμενα καμια απαντηση απο αυτους που αντιδρουν στο να αλλαξει ο νόμος? Πολυ απλο. Ποιος μου εγγυαται οτι ο καθε τρελος θα εχει το οπλο μεσα στο σπιτι του και οχι στο αμαξι του ή πανω του? Εχουμε αποδειξει οτι ειμαστε υπερανω νομων οι περισσοτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καταλήγουμε οτι για πολλοστή φορά σε ακόμα ένα ευαίσθητο θέμα ευθύνη φέρει η πολιτεία. Αραγε που ειναι εκείνος ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, που θα έκανε περιπολίες 24 ωρες το 24ωρο ανα βάρδιες, θα ρώταγε τους γείτονες αν όλα ειναι καλά κτλ κτλ?? Oh wait...μάλλον φυλάει τη γειτονιά κανενός πολιτικού.. Κάποτε θυμάμαι είχαν προσλάβει σε μια γειτονιά στη περιοχή της Κηφισιάς, 2 ιδιωτικους αστυνομικούς για να προστατεύουν 20 σπίτια. Όλοι οι ιδιοκτητες δηλαδή τους πλήρωναν. 3 μήνες μετά έγινε ένα περιστατικό και ο ένας ιδιωτικός αστυνομικός αναγκάσθηκε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό, με άσφαιρο όπλο (ακούστηκε δηλαδή μονο ο κρότος). Η ληστεία δεν έγινε τελικά, οι ληστες τραπηκαν σε φυγή αλλά η αστυνομία εξανάγκασε τους 2 αυτους ιδ.αστυν, να σταματήσουν να εργάζονται διότι αυτο που έκαναν δεν ηταν νομιμο...!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καταλήγουμε οτι για πολλοστή φορά σε ακόμα ένα ευαίσθητο θέμα ευθύνη φέρει η πολιτεία. Αραγε που ειναι εκείνος ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, που θα έκανε περιπολίες 24 ωρες το 24ωρο ανα βάρδιες, θα ρώταγε τους γείτονες αν όλα ειναι καλά κτλ κτλ?? Oh wait...μάλλον φυλάει τη γειτονιά κανενός πολιτικού.. Ε, καλά τώρα ... είχαμε πει κια μια μαλακία παραπάνω την έδεσες και εσύ κόμπο... Περίμενε, τώρα έχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν. Όταν με το καλό έχουν λίγο ελευθερο χρόνο, και έχει και κανα καλό βρώμικο/καφέ στη γειτωνιά σου, με φαρδύ πεζοδρόμιο μπορστά από καμιά πλατεία όπου μπορούν να αράξουν οι μηχανές και να μπορούν να κοζάρουν κίνηση θα περάσουν και από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 γιατί μας τρομάζει να έχουμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ στη βουλή, αλλά τόσα χρόνια με τους νοσταλγούς του Στάλιν συνηθίσαμε Το ποστ του αιώνα! +1 απο μενα! Θα παρακαλέσω, όταν διαγράφεται μήνυμά σας, να μην το δημοσιεύετε ξανά Οχι ρε, επίτηδες θα το ξαναδημοσιευουμε για να σας κουρασουμε και καλα τον εκανε..!!γυρευοντας πηγαινε..!!λευτερια στο παλικαρι Ναι αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι (ετσω και δικαιολογημένα) ειναι δολοφονος. δεν είναι τρολάρισμα, είναι εμπεριστατωμένη τοποθέτηση Στο μυαλο μου εισαι ρε! 23 ετών είναι. Είδατε τελικά στην Παιανία φεύγουν νωρίς από το σπίτι. Όχι σαν τον Κολωνό που κάθονται μέχρι τα 30φευγα. Ειδες καταντια, ε; γιατι θα παει αυτος ο τυπος στο σπιτι του αλβανου να κλεψει..?γυρευοντας πηγαινανε και οι 2 αλβανοι.3 φορες πηγαν να μπουν στο ιδιο σπιτι σε ενα βραδυ και αλλες τοσες στα παραδιπλα..!!βαλε τον ευατο σου στην θεση του,!να βλεπεις να κρατανε την μανα σου με μαχαιρι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι..!! +1 Και το χειρότερο είναι πως το παλικάρι δεν πρόλαβε να δει παπαδάκη ρε γαμώτο, τα προβλήματα λύνονται και με ένα ποτήρι νερό... Οντως, παπαδακης = εκπαιδευση Τι θα κάνω, θα του απαγγείλω Καβάφη; Εκτός και αν με το ολοκληρωμένη παιδεία εννοείς να μαθαίνουμε πολεμικές τέχνες αλλά και πάλι αν δεν μας διδάξουν μοναχοί από τα βάθη του Θιβέτ δεν βλέπω τρόπο να αποφύγω τη σφαίρα του Καλάσνικοφ. οσο για τον καβαφη, εγω θα ελεγα αυτο: Εἰπέ μοι, ὦ Σώκρατες, τὶ ἐν νῷ ἔχεις ποιεῖν;Ἄλλο τι ἤ τούτῳ τῷ ἔργῳ ᾧ ἐπιχειρεῖς διανοῇ τούς τε νόμους ἡμᾶς ἀπολέσαι καὶ σύμπασαν τὴν πόλιν τὸ σὸν μέρος; Ἤ δοκεῖ σοι οἷόν τε ἔτι ἐκείνην τὴν πόλιν εἶναι καὶ μὴ ἀνατετράφθαι, ἐν ᾗ ἄν αἱ γενόμεναι δίκαι μηδὲν ἰσχύωσιν ἀλλὰ ὑπὸ τῶν ἰδιωτῶν ἄκυροί τε γίγνωνται καὶ διαφθείρωνται; Τωρα για τα περι αποφυγης σφαιρων, θα ελεγα να συμβουλευτουμε τον Neo ο οποιος εχει και στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντως και οι αστυνομικοί σάκοι του μποξ έχουν καταντήσει. Κάνουν κάτι, γιατί το κάνουν, γιατί το κάνουν έτσι και όχι αλλιώς, δεν πρέπει να γίνουμε αστυνομοκρατούμενη κοινωνία, οι στολές παραπέμπουν αλλού κλπ κλπ Δεν κάνουν, τους κατηγορούμε όλοι, ακόμα και αυτοί που τους κατηγορούν αν κάνουν κάτι! Ζούμε ακόμα σε συνθήκες Μεταπολίτευσης λες και η Χούντα έπεσε χθες το πρωί. Γενικώς, είμαστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα