subdee Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εσυ τινος περιττωμα εισαι; Οσο για το ηλιθιο γκραφιτι, δε νομιζω να υπηρχε καποιο μηνυμα βαθια κρυμενο σε αυτο. Απο την αλλη εαν καποιος αλλοδαπος μπει τη νυχτα στο σπιτι σας και σας απειλησει με μαχαιρι, μη προβαλλετε αντισταση, απλα κατεβαστε και το παντελονι, να τελειωνει μια αρχη νωριτερα. Γελατε, αλλα πλεον παντα να το βραδυ να κοιμαστε με αυτο το φοβο. Εκτος και αν εισαστε ρεμπελο-πλουσιοπαιδα της εκαλης. Τελος, προς YiN και ολους τους παρομοιους αγωνιστες, λυστε μου μια απορια. Γιατι δε παιρνετε, εσεις οι προοδευτικοι, στα σπιτια σας απο ενα αποβρασμα-αλλοδαπο να τον ταϊζετε, αφου τους αγαπατε τοσο πολυ; Και μια αληθινη ιστορια να γελασουμε λιγακι. Μια κοπελα ακρα αριστερων πεποιθησεων οδηγουσε με το αμαξι και σταματαει σε ενα φαναρι. Παει ενας μαυρος ( οχι πακιστανος ) να της καθαρισει το παμπριζ και του λεει " Φυγε ρε κωλομαυρε απο εδω ". Τοτε αυτος παιρνει τον κουβα και πεταει ολο το νερο μεσα στο παραθυρο. Καλα να παθει, συμπληρωνω εγω! Σημειωτεον, υποστηριζε με νυχια και με δοντια ολα αυτα τα καθαρματα. Στο λεγειν ολοι καλοι ειμαστε, στις πραξεις ομως; Πολύ λυπάμαι που υπάρχουν νέοι με τέτοιες πεποιθήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τελος, προς YiN και ολους τους παρομοιους αγωνιστες, λυστε μου μια απορια. Γιατι δε παιρνετε, εσεις οι προοδευτικοι, στα σπιτια σας απο ενα αποβρασμα-αλλοδαπο να τον ταϊζετε, αφου τους αγαπατε τοσο πολυ; Και μια αληθινη ιστορια να γελασουμε λιγακι. Μια κοπελα ακρα αριστερων πεποιθησεων οδηγουσε με το αμαξι και σταματαει σε ενα φαναρι. Παει ενας μαυρος ( οχι πακιστανος ) να της καθαρισει το παμπριζ και του λεει " Φυγε ρε κωλομαυρε απο εδω ". Τοτε αυτος παιρνει τον κουβα και πεταει ολο το νερο μεσα στο παραθυρο. Καλα να παθει, συμπληρωνω εγω! Σημειωτεον, υποστηριζε με νυχια και με δοντια ολα αυτα τα καθαρματα. Στο λεγειν ολοι καλοι ειμαστε, στις πραξεις ομως; Μόλις πάρεις εσύ κανέναν από αυτούς που μαχαιρώνουν μετανάστες και κάποιοι από αυτούς τυγχάνει να είναι και συνάδελφοί σου, τότε θα πάρουν και όλοι οι υπόλοιποι από έναν αλλοδαπό να τον ταΐζουν. Όσο για την "αληθινή ιστορία" φαντάζομαι ήταν σαν τις αληθινές ιστορίες που εξιστορούσες πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και πήγαιναν οι αριστερές γκόμενες στους μπάτσους, ζητούσαν τηλέφωνα και τους έλεγαν "πρώτα το πήδημα και μετά η επανάσταση". PS Οι κοπέλες άκρα αριστερών πεποιθήσεων οδηγούν Yugo? Έτσι τις ξεχωρίζεις? Ή μήπως στο πίσω παρμπρίζ αντί για Ν βάζουν ΑΑΠ? PS2 Μέχρι τώρα μόνο εσύ βρέθηκες να μας πεις για τους αλλοδαπούς - περιττώματα. Αν ας πούμε ήταν Έλληνας ο διαρρήκτης (πράγμα απίθανο, εξάλλου οι Έλληνες δεν κάνουν διαρρήξεις) θα μιλούσαμε τώρα για τη Ζουμπουλία στο παρά πέντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου- Ληστές οι δολοφόνοι, στο πόδι η περιοχή http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130334 Αυτό περνάει στα ψιλά. Δεν την κυνήγησε να την σκοτώσει. Απλά αυτή του άνοιξε και την σκότωσε. Δεν έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου- Ληστές οι δολοφόνοι, στο πόδι η περιοχή http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130334 Αυτό περνάει στα ψιλά. Δεν την κυνήγησε να την σκοτώσει. Απλά αυτή του άνοιξε και την σκότωσε. Δεν έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Kαταρχην ειναι συνηθες γεγονος αρα ηδη ενα μειον ως ειδηση. Αλλη η χαρη του πρωτοφανους. Δευτερον δεν μπορουμε να πουμε το δραστη φασιστα η ακροδεξιο και γενικα να κανουμε λιγο τους φιλοσοφους, ετσι για να εχει λιγο ιντριγκα ρε αδερφε. Κι αλλο μειον. Τελος το θυμα ειναι γρια. Ποιος ασχολειται με γριες! Το προβλημα μας ειναι οταν πεθαινουν οι ληστες. Αλλη η ζωη του ληστη και αλλη μιας γριας, αυτη αντε να μετρουσε καμια 10 χρονακια ακομα. Σοβαρα τωρα, ειδησεις σαν αυτες ειναι που ωθουν 25χρονους στο να ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ και να τιναξουν τα μυαλα του καθε Αλβανου/Πακιστανου ή και Ελληνα ληστη στον αερα. Σε συνδυασμο φυσικα με την ανυπαρκτη αστυνομευση που αφηνει τους ληστες να κλεψουν,σφαξουν,βιασουν οσες φορες επιθυμουν σε μια μερα 24/7 χωρις να εχουν να φοβηθουν τιποτα. Αυτοι που ακομα δεν το πηρανε χαμπαρι (και ειναι πολλοι στο τοπικ) καλα θα κανουν να ανοιξουν εστω 1 ματι απτα 2 να δουν την πραγματικοτητα εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου- Ληστές οι δολοφόνοι, στο πόδι η περιοχή http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130334 Αυτό περνάει στα ψιλά. Δεν την κυνήγησε να την σκοτώσει. Απλά αυτή του άνοιξε και την σκότωσε. Δεν έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ανατριχίλα http://www.youtube.com/watch?v=D1z6uwfjGno Πάντως εμείς ωραία τα λέμε από το γραφείο μας με το laptopάκι να παίζει insomnia.gr, αλλά δεν θέλει και πολύ για τον πλέον φιλήσυχο άνθρωπο να του σαλέψει, όταν βλέπει δύο τύπους να έχουν χώσει το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι τύποι πήγαν να μπουν δεύτερη φορά, ποιος απέκλειε το γεγονός ότι θα έμπαιναν και τρίτη η οποία παίζει να ήταν και η μοιραία για τον 23χρονο και την οικογένειά του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 γι αυτόν που φώναζε οτι θέλει να τον σκοτώσει πώς το βρίσκετε ? δίκιο έχει ή δεν έχει ,15 μαχαιριές σε 80χρονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 «φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας» και αυτο ειπωθηκε καιρο πριν ,εμεις καταντησαμε στο δευτερο σκελος εγω πιστευω οτι το αν αν αν ειναι θεωριες κανεις δεν ηταν εκει κανεις δεν ξερει τι παιζει και δεν ειναι σιγουρος. το αν ειναι ανηθικο η ηθικο ας το δει ο καθενας αναλογα με τα πιστευω του ,τα μμε καννιβαλιζουν απλως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μακάρι να τον έπιανε επί τόπου και να τον έγδερνε ζωντανό λέω εγώ. Σε τέτοιες θηριωδίες, δε νομίζω ότι υπάρχει ανθρώπινος νόμος που μπορεί να δικάσει άτομα με συμπεριφορές ζούγκλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Και ας μην ξεχνάμε ότι οι τύποι πήγαν να μπουν δεύτερη φορά, ποιος απέκλειε το γεγονός ότι θα έμπαιναν και τρίτη η οποία παίζει να ήταν και η μοιραία για τον 23χρονο και την οικογένειά του? Γι' αυτό ας κρεμάμε όλους τους εγκληματίες (ανεξαρτήτος εγκλήματος) στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναλάβουν το έγκλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Γι' αυτό ας κρεμάμε όλους τους εγκληματίες (ανεξαρτήτος εγκλήματος) στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναλάβουν το έγκλημα. Στις δύο φορές μπορείς να καλέσεις την αστυνομία και να περιμένεις. Στην τρίτη πράξε το ίδιο... αν ζεις ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν. Πρόκεται. Για. Αυτοάμυνα. Στην. Προκείμενη. Κομπλέ όλα τώρα; Σου κάνω μια πολυ συγκεκριμένη ερωτηση και επειδη ο Διαφωτισμος δεν λεει να περασει απο το κεφαλι σου μου απαντας οτι να ναι. Ναι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστευω ουτε και γω πως ηταν αυτοάμυνα, αλλα και μέσα στο σπίτι του να το εκανε πάλι τα ίδια θα είχαμε, φυλακή θα πηγαινε. Περι αυτοάμυνας, λοιπόν. Ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Στέφανος Παύλου, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, τόνισε ότι για να καταστεί νόμιμη η άμυνα απαιτείται επίθεση «παρούσα και άδικη». «Η επίθεση είναι παρούσα λίγο πριν την εκδήλωσή της, κατά την εκδήλωση αυτής και αμέσως μετά. Η πράξη απόκρουσης αυτής της επίθεσης, από πλευράς αμυνόμενου, είναι αυτή που συγχωρείται. Όταν δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις τότε έχουμε υπέρβαση των ορίων της άμυνας και ο δράστης διώκεται ποινικά», διευκρίνισε ο κ. Παύλου. Θέλω να αλλάξει ο μαμημένος νόμος και να μπορω να αμυνθώ μέσα στο σπίτι μου με χρήση πυροβόλου οπλου! Δεν ζητάω απελευθέρωση της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας, ούτε να επιτραπει να αγοράζω μπαζούκας ας είναι τα οπλα μόνο κυνηγετικά. Και πάνω σε αυτό διαφωνείτε αραδιάζοντας ενα κάρο άσχετα επιχειρήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καταλαβαινεις οτι μπορουσα να το παιξω ιστορια και να κανω απλα edit απλα το αφησα γιατι δεν ειμαι κανας τρομπας που αλλαζει τα λογια του? Το να παραδεχεσε το οτι εκανες λαθος ειναι ενα προνομιο, ψαχτω λιγο δεν θα σου κανει κακο. εισαι ωραιος..!!χαιρομαι να συνομιλω με τετοια ατομα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σοκ στην Πάτρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου- Ληστές οι δολοφόνοι, στο πόδι η περιοχή http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130334 Αυτό περνάει στα ψιλά. Δεν την κυνήγησε να την σκοτώσει. Απλά αυτή του άνοιξε και την σκότωσε. Δεν έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Πάντως μου φαίνεται αδιανόητο, πως μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος τέτοια πράγματα. Δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός. Είναι μια φρικαλεότητα. Και το εκλογικεύουμε και το κάνουμε να ακούγεται φυσιολογικό αν φανταστούμε ένα κτήνος, ή ένα κακοποιό με τη στερεότυπη εικόνα. Αλλά δεν είναι έτσι. Αυτός ο άνθρωπος πριν γίνει δολοφόνος είχε μια ζωή που σε πολλά πράγματα μοιάζει με τη δικιά μας. Που πολλά απ'τα θέλω του μοιάζουν με τα δικά μας. Πώς φτάνει αυτός ο άνθρωπος να δίνει "απανωτά χτυπήματα στο λαιμό και το πρόσωπο, από μακρύ αιχμηρό αντικείμενο" σε μια 80άχρονη μέχρι να τη σκοτώσει; Είναι φοβερό. Δε λέω, μπορεί να πεθαίνεις απ'την πείνα. Αλλά καταφεύγεις εκεί; Πώς λοιπόν, αυτός το είδε σαν εφικτή επιλογή; Πώς μια κοινωνία γίνεται να έχει τέτοιους ανθρώπους και αρκετούς μάλιστα; Σίγουρα πάντως η αστυνόμευση δε φτάνει. Ίσως να βοηθούσαν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, οι περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά και η μόρφωση. Ο "πόλεμος" εκ των έσω δηλαδή. Δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Eίναι χαρακτηριστικές οι φράσεις που ακούγονται στο βίντεο ιδίως την ώρα που άνδρες του γραφείου τελετών έβγαζαν από το σπίτι τη σορό της άτυχης 80χρονης. Ο γιος της φώναζε μεταξύ άλλων "θα τον βρω και θα τον σκοτώσω", "εμένα θα μου τον δώσουν για να δει πως γίνεται" και "τη μάνα μου βρήκε;". Link Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης Xμ...αν τους βρει και τους σκοτώσει θα ειναι ένας ακόμα δολοφόνος? Αν τους σκότωνε εκείνη τη στιγμή?? Οπως είπα και τις προάλλες αν εγω έβλεπα να πηγαίνει κάποιος να σκοτώσει όχι τη μάνα μου, αλλά έναν απλό γνωστό μου, το λιγότερο που θα έκανα θα ηταν ένα μαδέρι στο κεφάλι με ότι συνέπειες μπορει να επιφέρει ένα τέτοιο χτύπημα...ισως και θάνατο δηλαδη. ennoeitai σαφώς και οι συνθηκες διαβίωσης οδηγούν εναν άνθρωπο στο να κλέψει...όχι όμως στο να σκοτώσει. Για να σκοτώσεις πρέπει είτε να απειλήσε ή να απειλούν κάποιον δικό σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι απλά δολοφόνος...Ηταν ανάγκη να τη σκοτώσουν τη γιαγιά? Οι άλλοι πριν μια βδομάδα την ακινητοποίησαν και της έδωσαν και το φάρμακό της να μη πάθει τίποτε (δε ξέρω αν το διάβασες το περιστατικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μακάρι να τον έπιανε επί τόπου και να τον έγδερνε ζωντανό λέω εγώ. Σε τέτοιες θηριωδίες' date=' δε νομίζω ότι υπάρχει ανθρώπινος νόμος που μπορεί να δικάσει άτομα με συμπεριφορές ζούγκλας.[/quote'] Σου σπαραζει την καρδια να ακους τον αλλον να θρηνει τον ανθρωπο του. Απο την αλλη ο νομος υπαρχει για να αποτρεπει τα χειροτερα. Ισως να εχει καποιος τη ψυχραιμια να σκεφτει : "Οχι, δε θα παω φυλακη για σενα ρε πστη", αν και λιγο δυσκολο να το πετυχεις οταν βλεπεις τον αλλον να σφαζει τη μανα σου. Δε ξερω τι θα εκανα αν βρισκομουν σε αυτη τη θεση... η μαλλον ξερω. Θα τον κρατουσα στη ζωη, ο νοων νοειτω. Sent from my GT-I9100 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα